Skład na Euro
Moderator: swieta_barbara
Re: Skład na Euro
na pierwszym ETC też był zakaz szczególnie dla niedziela.
pamiętam jak Darek złapał cisnienie, abysmy pilnowali łukaszka by był trzeźwy chociaż w sobotę a impreza trwała od środy ^^
Ze skwarą wytoczyliśmy się z Gorzowskiej tawerny długo po świcie w sobotni poranek, gdyby nie Busz moglibysmy nie trwafić , potem ja spałem przy stoliku przed salą, a Skwara gdzieś w koncie i był budzony siłą tuż przed 10:00
pamiętam jak Darek złapał cisnienie, abysmy pilnowali łukaszka by był trzeźwy chociaż w sobotę a impreza trwała od środy ^^
Ze skwarą wytoczyliśmy się z Gorzowskiej tawerny długo po świcie w sobotni poranek, gdyby nie Busz moglibysmy nie trwafić , potem ja spałem przy stoliku przed salą, a Skwara gdzieś w koncie i był budzony siłą tuż przed 10:00
Ostatnio zmieniony 7 sie 2009, o 17:51 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Może mu zabronił jechać, zeby tam nie pajacował i nie przeszkadzał drużynieA co ma Debek do twojego grania na Side-Evencie Fish?
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Mialem sporo "ale" co do tej druzyny , ale tak czy siak POWODZENIA CHLOPAKI NIE LAMAC SIE I MASAKROWAC , TRZYMAM ZA WAS MOCNO KCIUKI!!!
Jezdzy kikasowego hardkoru , juz nic na napisze...
Pewnie konkretne wieści dopiero wieczorem, bo do internetu żadnemu z naszych reprezentantów się nie będzie chciało wchodzić. Na następne euro musi pojechać reporter z na tyle fajnym telefonem, żeby nie tylko zdawać relacje, ale na bierząco wrzucać zdjęcia i filmiki Tak btw. chyba lepszym pomysłem byłby wątek na forum turniejowym, bo coś tu cicho. Kolejny powód do wjazdów na kapitana
Edit: zajrzyjcie na warhammer.org.uk, jest coś a la oficjalna relacja. Polacy dostali free fraga w pierwszym meczu, Północną Irlandie.
Edit: zajrzyjcie na warhammer.org.uk, jest coś a la oficjalna relacja. Polacy dostali free fraga w pierwszym meczu, Północną Irlandie.
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/