MASTER PGA - Lord of the Green! 17/18.X.09
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Re: MASTER PGA - Lord of the Green! 17/18.X.09
miszon 3 bitwa: 17 do przodu
male zdobyte, male oddane, duze zdobyte w 3 poprosze
male zdobyte, male oddane, duze zdobyte w 3 poprosze
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
O kuna...
Cosmo turlał się do Poznania specjalnie żeby 4 bitwę ze znajomym...
... który go do tegoż Poznania przywiózł (a zdarzyło się im nawet razem na jednym lokalu u nas występować).
Czy będzie wracał do Zabrza na własna rękę?..
... który go do tegoż Poznania przywiózł (a zdarzyło się im nawet razem na jednym lokalu u nas występować).
hehe, myślę, że już wcześniej wiedzieli o tym że mogą ze sobą zagrać dzisiaj z rana i odpowiednio się zintegrowali wieczorem żeby wyjaśnić między sobą który paść powinien- wcześniej i drugi raz rano przy stole ;pKrzysiekW pisze:O kuna...
pozdrawiamy kolegów Andrzeja!Elgrond pisze:[...]
BTW Puzdro dla Andrzeja(tego od białych lwów ) Którego miałem dzisiaj przyjemność poznać.
Przyczyny mojej porażki były dwojakie:
1. Wziąłem beast covers, nie doczytałem faka, zdecydowanie mój błąd.
2. W walce z Jagerem (która była dla mnie korzystna, Jager miał wcześniej wbitą jedną ranę - Szafa trochę przekręcił ) Nie udało mi się zdispelować beast covers, w konfiguracji scroll vs 4 kostki a następnie 4 kostki z +1 do próby vs 3 kostki. Do tego doszedł killing blow i oblany ward.
Fajnie, HE jest się czego nauczyć - na wronę nie bierz beast covers
pozdro dla Malala który wykorzystał ten FAQ gz
pozdrawiam
Furion
ps. Nie wiem czy wiedzieliście, ale w WFB jest z czarami tak samo jak w Heroes of M&M Wolf Hunts całkowicie dispeluje nałożony Beast Covers
Jak wygladaja paringi , bo Miszon byl wysoko wiec wszystko chyba sie mocno przetasowalo?
kris jest 61
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Szafa leci w kulki... Dawaj tu paringi na 4 i 5 bitwe i wyniki po 4 , ale juz
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Rzymek zaszarzował ołtarzem w bloodltteró bladego z BSBkiem na juggu.
Skrzywdził bsbka na 1 rane w 1 turze, za co jugger zrewanżował się dwoma killing blowami. niby demoniczny zwierzak, a takie przywiązanie do pana!
Rzymek na spokojne zwardował oba Killing bloły.
W nastepnej turze - bsbk idzie w piach.
W kolejnej fazie walki spadają okrutnie z obszarówki, zostaje jeden po wszystkich impreialnych pizgnieciach, 1 atak w Arcyksięgowego, i....
Kto zgadnie dostanie nagrode!
Skrzywdził bsbka na 1 rane w 1 turze, za co jugger zrewanżował się dwoma killing blowami. niby demoniczny zwierzak, a takie przywiązanie do pana!
Rzymek na spokojne zwardował oba Killing bloły.
W nastepnej turze - bsbk idzie w piach.
W kolejnej fazie walki spadają okrutnie z obszarówki, zostaje jeden po wszystkich impreialnych pizgnieciach, 1 atak w Arcyksięgowego, i....
Kto zgadnie dostanie nagrode!
Ostatnio zmieniony 18 paź 2009, o 15:03 przez szafa@poznan, łącznie zmieniany 1 raz.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
KIlling Blow!!!
Co wygralem?
Co wygralem?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
1. Malal.
2. Żaba,
3. Rzymek
2. Żaba,
3. Rzymek