EURO

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

=== odnosnie ETC

prawda jest taka, ze wieszanie psow na reprezentacji Polski nie spotyka sie z aprobata tlumu...

o tym, jak wygladal sklad na Team Spirit, a jak powienien wygladac, mozna poozmawiac za nie mniej niz 2 tygodnie... jak kazdy ochlonie i bedzie zyl szkola, a nie TS.

akcje jak blokowanie czolgu lasem uwazam za rownaoznaczna jak ustawienie sie czyms rownolegle to krawedzi stolu. nie wiem czy sa to akcje antyfair play, nie wiem czy sa to akcje ktore powinny byc pratykowane.

=== odnosnie Masakratora

http://img178.imageshack.us/img178/323/img0205dk6.jpg

Szmaja dopisz mi prosze w parafce "klub" nazwe mojego klubu, "Strefa Zero"

pozdrawiam
Furion
Ostatnio zmieniony 13 sie 2007, o 11:01 przez Furion, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Jesli w koncu taka decyzja padla , ze niby jest to niefair ( choc dla mnie to po prostu taktyczne normalne zagranie , wcale nie na tym samym poziomie co ruszanie sie przy krawedzi) to JJ powinien w takim razie Pasiakowi powiedziec , ze moze inaczej sie ruszyc swoim oddzialem WD - wtedy nikt nie mialby pretensji i wszystko byloby fair w stosunku do wszystkich...

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

zgadzam sie z Toba Ziemas...

tylko mowie to tak cicho i malymi literami, co by nie zostac zakrzycznaym przez rozgrzana atmosfere...

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Tak samo bitwa z Norwegami , Malal dal sie zwalowac ( nie mowie ze Norweg zrobil to specjalnie ,ale wal to wal) i nic nie zostalo z tym zrobione , a Malal przez to stracil 1000pktow... Dziwne , ze JJ na Tropiku , ze po walku ktory zostal na nim zrobiony , a bylo po bitwie , wymusil zmiane wyniku - on moze , no tak on ma inne prawa...

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

No też się zgodzę z wami. Jak już pozwala się Włochowi ruszyć czołg, to czemu pasiak nie mógł cofnąć tych WD z magami ?? Przecież można było np. od razu powiedzieć Pasiakowi, że Włoch ten czołg będzie mógł ruszyć czy coś. Ja też bardzo nie lubię przegrywać bitwy, bo sędzia nagle powiedział tak, a nie inaczej mimo, że na n turniejach wcześniej ktoś tak nie mógł zrobić. Ale poczekajmy aż JJ zabierze głos, bo trochę głupio jak jedziecie po nim i nie może odpisać.
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

Uważam blokowanie lasem czołgu jak najbardziej okej. Po to leśne lefy moga przesówać lasy by ustawić, czy zblokować przeciwnika.. a że czołg nie jeździ teraz do tyłu i aby skęcić musi robić pivota.. to już jego "minus".

..jeżeli pozwolono wyjechac już temu steam tankowi.. to Pasiak powinien meć prawo cofnąc swoje jednostki.

Co do ekipy Polaków, to po ETC musze powiedzieć że była bardzo dobra i zgrana. Do Żabola (sssiiiiiiiiijjj :P - nowy okrzyk bojowy) nie mam pretensji.... miał poprostu pecha w rutach... terrorow nie zdawal.. nic nie trafial w szarzy... itd. ;/ bywa.

Jeszcze raz gratuluje 2 miejsca!

Ja zmywam sie na Dual Blada... bo cd. ETC przenioslo sie do centrum miasta (na inna sale) i startujemy z innym turniejem :P Graja napewno Rosjanie i Finowie i troche osob z Polski... moze tez zagram :)
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

Ziemko pisze:Tak samo bitwa z Norwegami , Malal dal sie zwalowac ( nie mowie ze Norweg zrobil to specjalnie ,ale wal to wal) i nic nie zostalo z tym zrobione , a Malal przez to stracil 1000pktow... Dziwne , ze JJ na Tropiku , ze po walku ktory zostal na nim zrobiony , a bylo po bitwie , wymusil zmiane wyniku - on moze , no tak on ma inne prawa...
tu akurat malal splewil nie znajac zasad :wink:
jesli norweg wykorzystal to celowo, to bylo to nie fair - ale to nie do udowodnienia. w tej sytuacji okreslenie 'walek' jest przesada - raczej katastrofalny w skutkach blad.

co do sytuacji 2 - zgadzam sie ze sedzia powinien byl pozwolic pasiakowi cofnac ruch tancerzy.

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

no wiec witam Panowie.
Jest juz po ETC. Fajnie sie gralo i turniej byl naprawde mega dobrze przygotowany wiec wielkie gratki dla Rogatego Szczura [szczegolnie Szmaja i Busz].
Gwoli wyjasnienia moja rola to bylo miecho arymatnie czyli bylem wsystawiany zawsze jako pierwszy. Moja rozpiska:

Mag Lord 4lvl Wand of Wych Elm + Scroll..... 330
Mag 2 lvl 2* Scroll...................................... 175
Tancerz MoHW........................................... 140
Alter HoDA i HotH....................................... 158

3* Lucznicy................................................ 360
2* Driady................................................... 192

2* Wildzi sztandar,muzyk............................ 296
Tancerze FCG 9.......................................... 183
Tancerze FCG 6.......................................... 129

Drzewko.....................................................285

..................................................................2248pkt

byla nastawiona glownie na antymagie i ogolne przetrzymanie.
Pierwszy mecz zagralem z Lizakami Wegierskimi. Pomyslalem spoko bo nie mial slana tylko lorda biegacza, bsb hero na coldzie i skinka ze scrolami ale... mial 15 mengili O_o'' Koles zaczynal i tak jakos smiesznie mu poszlo ze tymi 15 mengilami zabil mi calych dwu lucznikow :D ale... teleportowalem sie do lasu duzymi tancerzami i jego salki na styk doszly zeby postrzelac... rzucil 8,2 i misfire... zadal 9 woundow i 9 tancerzy zginelo nie zdajac zadnego warad O_o... pech... costam jeszcze sie porobilo i 8-12 dla niego...

druga to HE dunskie. Kolo mial 9 DP z BoS, 8 Silverow 6 Silverow, 2*10 lucznikow 2*bolce 2*orly 2*rydwany lord na koniku z Reaver Bowem BSB z BB i 2*magowie na koniach... zaczynal i wsystkim ruszyl do przodu jak zobaczyl ze ja w jednym lasku na lewej flance skitralem duzych tancerzy, wildow, lucznikow i magow z malymi tancerzami.z schadowa probowal pchnac DP ale scroll poszedl i luz. moja tura to teleport tancerzy do lasu w jego deployu kolo bolca rydwanow i lucznikow i troche strzelania z ktorego zeszlo 2DP, costam Silverow z duzego i obsluga bolca i costam jeszcze... po teleporcie jego armia zrobila w tyl zwrot i z oglonej ofensywy zrobila sie defensywa. mial duzego pecha bo machnal 4 miscasty ale ani razu go nie zwoundowalem z tego chociaz dzieki 6 pchnalem wildow do przodu i w mojej przepchneli 6 silverow od przodu. zaszarzlowalem lucznikow z magami na konikachale tylko WD hero doszedl. przegral ale BSB byl niedaleko i drugi rzut ustal :/ potem zlamalem w jego uciekl na zasieg szarzy w mojej turze w mojej tez uciekl ale poza zasieg i w swojej nie zdal liderki i poszeli za plansze :) 2 magow i lusznicy... jednak drzewko na IF'ce zeszlo z pitki... rzucilem 3 na inicjatywe ;) prawie :) 20-0

trzecia bitwa to Norweski skaven. Slyszalem i tez czyatalem ze to najlepszy ich gracz i wogole naprawde dobry koles... szykowala sie wiec naprawde ciezka bitwa... 22 unity i herosi O_o'' !!! mozecie sobie to wyobrazic? fala mnie zalewala... musialem teleportowac duzych tancerzy do lasu w jego strefie. las byl mocno obstawiony z prawie kazdej strony. ratlingi, latara i 2 odwrocone klocki tylko czekaly az sie tam pojawie... teleport i wystawilem tylko jednego kolesia z przodu tak aby widzial klocek z warlordem. nie bylo sensu czekac bo w koncy by zostali wykoszeni z latary i moze jakies szarzy... w jego turze odwrocil klocek z warlordem i przygotowal sie na przyjecie mnie... moja to szarza i zatluklem 9! szczorow pzy stracie 1 tancerza... przegral o 2! tylko i na 7 ustal niestety... jedne tunelingi mi zabily lucznikow a drugie zostaly pogonione przez moich lucznikow ;) troche szarz i kombinowania i stracil wiekszosc armii pzry moich stosunkowo srednich stratach... moge tylko powedziec ze Bardzo dobry gracz i bardzo fair. jak o czyms zapomnialem to pozwolil cofnac z kolei jak on oczyms zapomnial to ja pozwlalem. najlepsza gra na turnieju! 12-8 dla mnie.

czwarta bitwa to rosja i dwarfy na kowadle thanie i bsb. 19 ironow duzych warionach[ ponad 20... ] 10 Longbeardow, 8 slayerow , 6 minersow, 10 rangerow ,2 bolce, gyro i organy. wybralem strone i zaczol. mial run ruchu na BSB wiec w pierwszej rundzie byl na polowie stolu O_o... kowadlo 1 i 3 wiec na 2 tury wylaczone :) u mnie HoDA na organki. 10 hitow wsio trafione! 5 zaloga 5 organy. 2 zalogantow zeszlo ale za to rzucilem 3 szostki na organki wiec poszly w pizdu :):):)... biegacz w szarzy wciagnal gyrosa i zginal od strzalu z bolca. drzewo i tancerze zaszarzowali na ironow... ale... zabilem 5 kurdupli jednak on mial... : sztandar z warbancem, BSB z warbancem i outnamber bo stoicyzm... czyli remis... walczylem 4 tury walki juz potem tylko zdajac brejki...najpierw drzewo ucieko i sie zebralo a w nastepnej tancerze jednak zwialem na 8 a on pogonil na 1!!! wybuchlo mu kowadlo ironi schwowali sie do lasu i zostali w konsekwencji zabici z magii jednak herosow nie zdolalem ruszyc... za twardzi... 16-4 dla mnie

piata bitwa to wloskie imperium... totalna masakra rozpa na mnie... papa mobile z czolgiem, maly priest, bsb i mag ze scrollami, 3*kawaleria mala 2* inner circle po 6, dwa dziala i gigant... zaczelo sie od tego ze czolg mial podstawke za mala o 2 cm na dlugosc i gigant mial 50*50 a nie ta wieksza... JJ uznal ze wsio jest ok... bo w takich gigus sie sprzeadje [swoja droga zaczynam kupowac stare Treemany bo maja jeszcze baze 40*40 ;) ] akcji z lasem nie bede komentowal bo nie ma sensu. Tylko zwroce uwage Jankielu ze to zagranie jest rownie powszechne jak przedluzki z wilkow dla fanoli a nie slyszalem zebys protestowal przeciw temu...? Kolejna rzecza o ktorej nie wiedzialem jest to iz z gorki widac ponad LT... zawsze swiecie bylem przekonany ze ni chuja nie widac... ba... nawet uwazalem ze LT zaslania z ziemi cel na gorce... JJ wyprowadzil mnie z bledu jednak i stracilem 3 wildow bo ustwilem ich bokiem do czolgu i tym sammym do dziala... potem zastawilem czol lucznikami tak by musial na nich szarzowac jenak wloch "znalazl" luke [wheelujac swojego tanka i ruszajac go z miejsca przed moja interwencja... nie mialem juz sily sie klucic i bedac pewnym decyzji sedziego zrezygnowalem] i dojechal do malych tancerzy wyplacajac 14 woundow... Wywardowalem 12 :):):):) przegralem i ucieklem ale na 4 cale :):):) na 5 i juz bym byl poza stolem. najwiecej szczescia koles mial w ostatniej turze. drzewo walilo altar od boku i w tej ostatniej bylo juz na 1 woundzie... zadalem 3 rany jednak wywardowal wszystko... no coz pech... wiec jak widac bylo troche do odrobienia strat jednak zabraklo szczescia... 2-18...

szosta bitwa to greckie szczury... serek na piechte bsb bez sztormowki i 2 elektrykow... ciezko bylo ale udalo mi sie go wymanewrowac w rozstawianiu ;) i serek byl na mojej prawej flance gdzie zostawilem 1 driady na pozarcie... zginely z IF ;) a reszta byla poza zasiegiem. z ciekawszych akcji to 4 irongutow podchodzila pod lucznikow, zredukowane driady i altera... odpalilem HoDA i zostalo 2 w tym jeden na 1 ranie... oblali panike i w dluga ;) potem ostatni koles zarzowal na 2 ranach na 8 lucznikow z S&S zadalem 1 wounda i w combacie go zabilem po stracie 2 lucznikow :) ogolnie zostalo mu polowa clanow jednych, 9 jazzaili, bsb i jeden elektryk...mi troszka tez poszlo ale w rezultacie 16-4 dla mnie

w turnieju zdobylem 72 punkty co na zawodnika wystawianego jako pierwszy jest dosyc dobrze! dwie przegrane, jedna przez pecha druga przez... "duzego" pecha... ale coz zrobc. z zalozenia dostawalem armie ktore mialy mnie pocisnac... poza dwoma to ja je cisnalem :) Gralo sie fajnie atmoswera na turze zajebista super grill tylko 60 za wstep to troszke duzo bylo... ale coz zrobic. mam tez nadzieje ze rozwialem jakiekolwiek watpliwosci co do wybrania mnie do skladu.

dziekuje w imieniu druzyny za doping i do zobaczenia na najbliszym turnieju jak wroce juz na dobre ;)

Gratuluje chlopaki bardzo dobrego wyniku i swietnie sie z Wami gralo. moze next year sie uda :) do zobaczenia
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

A czytaliscie na warhammer forum jaki walek wyszedl z gra wlocha i dunczyka ? To dopiero waaaalek .... :roll:

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

karlee pisze:A czytaliscie na warhammer forum jaki walek wyszedl z gra wlocha i dunczyka ? To dopiero waaaalek .... :roll:
Przytoczcie ;)

Nie no spoko Pawle zagrałeś i naprawdę współczuję ci tego, że paru nowych ciekawych zasad musiałeś się nauczyć. Z górki nie widać ponad LT ale chyba nie wszędzie ;)
Draconis - FOR EVER !!!

Awatar użytkownika
M.T.
Kretozord

Post autor: M.T. »

W skrócie:
Włoch oskarżył Duńczyka, że na jego kostce są 2 szóstki
Jednak, gdy sędziowie chcieli wyjaśnić sprawę, Duńczyk się ulotnił, zabierając ze sobą kostki
A bardziej szczegółowo:
http://warhammer.org.uk/PhP/viewtopic.p ... sc&start=0

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Link prosto do mięcha:
http://warhammer.org.uk/PhP/viewtopic.p ... 226#410226
Te malutkie karteczki obok nagłówka posta można i należy klikać ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Gratulacje dla Reprezentacji! :)
Tomash pisze:Te malutkie karteczki obok nagłówka posta można i należy klikać ;)
Przepraszam za OT, ale ... Tomash, a ja zachodziłem w głowę jak na BP wygenerować link bezpośrednio do postu! Widać trochę inaczej niż na innych
forumach. :)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

OT ciąg dalszy: na WSZYSTKICH forach na silniku phpbb tak samo, czyli właśnie klikając na owe karteczki.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

Ziemko pisze:Jesli w koncu taka decyzja padla , ze niby jest to niefair ( choc dla mnie to po prostu taktyczne normalne zagranie , wcale nie na tym samym poziomie co ruszanie sie przy krawedzi) to JJ powinien w takim razie Pasiakowi powiedziec , ze moze inaczej sie ruszyc swoim oddzialem WD - wtedy nikt nie mialby pretensji i wszystko byloby fair w stosunku do wszystkich...
zgadzam się...dlaczego tak się nie stało raczej się nie dowiemy...
wydaje się, że jest to zagranie klasy wystawiania blodzia zadkiem do przeciwnika żeby go na frenzy nie wyciągnąć..

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Tylko zwroce uwage Jankielu ze to zagranie jest rownie powszechne jak przedluzki z wilkow dla fanoli a nie slyszalem zebys protestowal przeciw temu...?
Jasne. Są to fajne zagrywki, na DMP wszystkie takie zagrania spotkają się z uznaniem.
Ale na Euro jest trochę inaczej - tu wszelkie naginanie zasad jest zakazane. W zeszłym roku zabroniono nam szczelinek strzelniczych i clippingu.
Do do sytuacji z Norwegiem i Malalem... W której turze sytuacja miała miejsce? Bo Norweg mógłby się kłócić, że gdyby wiedział, że tak nie można, to zagrałby inaczej. Zresztą, skoro Malal nie wiedział, że jest d6 to czemu Norweg miał wiedzieć? Błąd i tyle. Obu graczy.

A czemu JJ musi trzymać stronę przyjezdnych? Bo Polska gra przed swoją publicznością, w swojej sali, ma swoich organizatorów i swojego sędziego. Stąd pewnie drobna nierównowaga.

A pomijając sprawę z JJ, to reprezentacja pokazała klasę. Małych punktów dużo więcej, niż w zeszłym roku, miejsce trochę pewniejsze, zarówno reprezentacja WFB jak i 40K na podium. Jest w porządku :)

A w przyszłym roku jedziemy do słonecznej Italii? Czy do Gorzowa? :D
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Jankiel pisze:
Tylko zwroce uwage Jankielu ze to zagranie jest rownie powszechne jak przedluzki z wilkow dla fanoli a nie slyszalem zebys protestowal przeciw temu...?
Jasne. Są to fajne zagrywki, na DMP wszystkie takie zagrania spotkają się z uznaniem.
Ale na Euro jest trochę inaczej - tu wszelkie naginanie zasad jest zakazane. W zeszłym roku zabroniono nam szczelinek strzelniczych i clippingu.
Do do sytuacji z Norwegiem i Malalem... W której turze sytuacja miała miejsce? Bo Norweg mógłby się kłócić, że gdyby wiedział, że tak nie można, to zagrałby inaczej. Zresztą, skoro Malal nie wiedział, że jest d6 to czemu Norweg miał wiedzieć? Błąd i tyle. Obu graczy.

A czemu JJ musi trzymać stronę przyjezdnych? Bo Polska gra przed swoją publicznością, w swojej sali, ma swoich organizatorów i swojego sędziego. Stąd pewnie drobna nierównowaga.
Co do gry z udziałem Malala, to sam jest się sobie winnym jak się zasad nie zna - trudno. Choć jeśli to była jakaś z ostatnich tur to można było coś z tym zrobić.

Co do sytuacji Pasiaka. Czy nie uważasz, że JJ skoro pozwolił na manewr Włochowi (Pasiak był przekonany, że ma rację), to mógł chociaż pozwolić zmienić te parę ruchów Pawłowi, z racji tego, że on je zrobił przekonany na 100%, że czołg mu się nie ruszy tam. Moim zdaniem jeśli chcemy być fair, to niech to działa w dwie strony.
Draconis - FOR EVER !!!

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Dalem raz krotka pilka co nie? Bylem dwa a teraz po prostu mam zal do siebie ze jak male dziecko stracilem 1000 pkt w jedna ture...Za glupote sie placi proste?

Starczy już tych bluzgów. To ostatnia czerwona kredka, po której nie posypały się ostrzeżenia.

PS. Nie przejmuj się, i tak pojechaliście pierwsza klasa ;)
-- Tomash

Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

Co tu duzo gadac, bywa. Teraz kazdy w kraju bedzie wiedzial jak strzela sie do domkow :lol2:

Szkoda tylko ze z tym lasem tak wyszlo, imo sytuacja klarowna. Jechac nie moze i tyle, chyba ze wykrecic mogl nie haczac o las.

na clipping i szczerbinki grala nie tylko Polska a caly swiat.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

quas pisze:a moze nie ma sie co szukac winnych tylko pogratulowac Włochom ktorzy na tym turnieju okazali sie najlepsi? :roll:
raz dwa nie najlepsi...
Shakin' Dudi pisze::) drugie miejsce tez dobre :)
tez tak sadze, szczegolnie przy nadzwyczaj czesto zdarzajacych sie dziwnych decyzjach sedziego, ja rozumiem ze nie mozna robic tak zeby byc posadzonym o kolesiostwo, ale zeby byc bardziej goscinnym niz bulgarka przy autostradzie to troche przesada...
Scimitar pisze:
Kielon pisze:Shino mi mowil, ze chlopaki mają dopiero pierwszą turę, więc całość się skończy pewnie po 24. :o
:shock: A Thurion chciał być w Gdańsku o 2giej w nocy 8)
thurion po turnieju tak zachlal pale ze wrocil o 17 dnia dzisiejszego... na dodatek prowadzac polowe drogi z trzy bolem glowy :twisted:
Narożny pisze:Zaba cos plewi ta bretka :wink:
wcale nie plewi, dobrze kminil, jakbys mial takie rzuty (wiem ze tylko slabi tlumacza sie rzutami... ale tutaj naprawde mialy gigantyczne znaczenie) to bys nic niczym nie przepchnal :P
b_sk pisze:
Chory pisze:...Zaba od ogrów dostał 20 :? ...
O różnych rzeczach słyszałem, ale o czymś takim to się chyba największym filozofom nie śniło. Jak to jest niby możliwe? Bo ja tam słaby gracz ogrowy jestem, ale naprawdę nie jestem w stanie sobie w żaden sposób wyobrazić pojechania Brety ogrami do zera w momencie gdy gracz bretoński ma chociażby minimalne pojęcie o taktyce. :shock:
SSsiiiJJ !!
dalmar pisze:Co z tego że Thurion który grał chaosem i pewnie prawie zawsze był dostawiany)
dwa razy byl wystawiany :twisted:
Jankiel pisze: Jak się chce wygrywać przez takie sztuczki, to można mieć pretensje tylko do siebie.
Jankiel, za przeproszeniem.. co ty cztery? Pasiak gral specjalnie na blokowanie czolgu, bylo to dyskutowane wczesniej na naszym tajnym forum ETC, bylo dyskutowane z sedziami, Pasiak sadzil ze stawiajac czarami las przed steam tankiem go sfree fraguje.. po czym przyszedl JJ i oznajmil ze dzentelmesko Wloch moze sie spiwotowac.. co ty chranisz, jak to co zrobil Pasiak nie bylo taktyka, to co nią niby jest??
Tomash pisze:Szkoda mi Jacka, kij w mrowisko został wsadzony przez ludzi, którym bardziej zależało na wyniku naszej ekipy niż dżentelmeńskiej grze z battlową Europą, a teraz się będzie musiał przed wszystkimi tłumaczyć.
SSsiiiJJ !!

p.s.
dziekuje za wszelkie wyrazy uznania ;)

pzdr !!

ODPOWIEDZ