![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Jak masz pisac dla samego [pisania to nie trac czasu uzytkownikow na czytanie tego.Lazur pisze:Ja bym proponował rozdać dyplomy wszystkim drużynom za uczestnictwo a potem rozdać dyplomy za otrzymanie dyplomówA tak na serio, dajcie dyplom dla najsłabszego gracza to przynajmniej jakąś pamiątkę będę miał
Umyj kape.GoblinNadGobliny pisze:nie wiem po prostu czy warto sie ogolic i umyc zeby, czy nie!
i kto to mówiZiemko pisze:Jak masz pisac dla samego [pisania to nie trac czasu uzytkownikow na czytanie tego.Lazur pisze:Ja bym proponował rozdać dyplomy wszystkim drużynom za uczestnictwo a potem rozdać dyplomy za otrzymanie dyplomówA tak na serio, dajcie dyplom dla najsłabszego gracza to przynajmniej jakąś pamiątkę będę miał
Ostatnio z tego co pamiętam były tylko statuetki dla top 3 i dyplomy dla top 20. DYplomów dla armii chyba nie było.Ziemko pisze:Jak najbardziej tak.
Oprocz dyplomow za najlepszych graczy poszczegolna armia, zostana wreczone dylomy dla top 10 ligi i statuetki dla top 3jki. Mam nadzieje, ze Darek wyrobi sie z statuetkami na DMP.
Takw 1szej rundzie rozumiem ze pauzuje druzyna ktora zglosila sie po terminie?
Minimalną wygraną, czyli, jak sądzę, 51 ptsile pkt przewidziano za pauze
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
thurion pisze:w 1szej rundzie rozumiem ze pauzuje druzyna ktora zglosila sie po terminie? ile pkt przewidziano za pauze?Szmajson pisze:Ostatecznie zamykamy zgłoszenia. 45 drużyn. Czekam tylko na rozpiski kilku najemników.
Proste. Ten kto ma najmniej punktów.Aro pisze:Bardziej interesuje mnie kto będzie pauzował po 1 bitwie.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Aro pisze:Bardziej interesuje mnie kto będzie pauzował po 1 bitwie.
51 jak pisał Jankiel jest OK
Można też ustalić pary 2 rundy bez drużyny która ma pauzować a pauzujących w pierwszej rundzie dodać do Teamu, który akurat przeciwnika nie ma.
Inna sprawa - jak będzie miał pauzować skład Inkwizytora albo Ordin lub Animo ze Szczecina to będzie niefajnie
Szmaja coś wymyśli z Buszmanem i Piszczałką.
Szmajson pisze:
tak jako pierwsza pauzyje druzyna ktora zglosila sie jako ostatnia.