7 ed. - nowe HE

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

W sumie ASF dla calej armii to powoduje ze ta piechota nawet bez panerzy albo z light armourami wymiatać będzie. A draki w sumie klimatyczne - wpasowują się we fluff wojny o brodę .
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Guard
Chuck Norris

Post autor: Guard »

Wojna o Brodę... ale kiedy to było... Teraz HE podupadają, a nieśpiący smok to żadkość. Legenda mówi że smoczury się przebudza w obliczu wielkiego niebezpieczeństwa... no chyba że mieli na myśli VII ed... :wink:
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Post autor: Belaner7 »

Co wy się tak fluffem przejmujecie.Zawsze może być zmieniony.

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Nilgar »

a Smoki czas najwyższy obudzić...
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

Jej! Śmoki! Ale smerfastycznie!
Będzie jak w jakiejś bajce, gdzie każdy trzyma smoka w ogródku i sobie na nim podupca po marchewkowym polu np. Nie bardzo mi się ten pomysł z dużą ilością smoków podoba.. jakiś taki zbyt high fantasy, niespecjalnie pasuje do wizji prawie wymarłej rasy :twisted:

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Ostatni sztorm chaosu, wowolal niepokoj w umyslach od dawien dawna uspionych krolow przestworzy. Te zaczely sie powoli budzic ze swego milenijnego snu, po to aby zeżreć wszystkich chaosnikow na sniadanie, tak aby nikt juz im nie przeszkadzal spac, a popoludniu spokojnie wrocily do swych pieczar, na kolejny tysiac lat...

Fluff w warhamcu sie zmienia ;-)

Awatar użytkownika
Shenq
Chuck Norris

Post autor: Shenq »

a co powiecie na ten armylist?
http://warhammer.org.uk/PhP/viewtopic.php?t=30412
spearelfy maja ciezka zbroje kosztuja 10p:O Smasterzy maja 2 ataki:O coprawda 16p

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Lunn pisze:Jej! Śmoki! Ale smerfastycznie!
Będzie jak w jakiejś bajce, gdzie każdy trzyma smoka w ogródku i sobie na nim podupca po marchewkowym polu np. Nie bardzo mi się ten pomysł z dużą ilością smoków podoba.. jakiś taki zbyt high fantasy, niespecjalnie pasuje do wizji prawie wymarłej rasy :twisted:
ale ta rasa właśnie zwiera poślady do swej ostaniej wielkiej zadymy, więc chyba dobrze, żeby było dużo smoków i ataków po inicjatywie, żeby leciały skry, a płoche dziewczęcia piszczały ściągając majty przez głowę - to przecież ostatnia edycja battla, bo ósmej GW nie dotrwa, więc chyba czas na jakiś konkretny armageddon 8)

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

Nilglar roz@#bał mnie twój tok myslenia leżałem chyba z 5min. na podłodze jesteś moim bogiem !

OSTATNIA EDYCJA BATTLA bo GW kolejnej nie dotrwa czyli konkretna masówka rozpierducha jak sie patrzy buahahahaha...

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

sheng armia jaka przedstawileś w linku jest wypaśna i bardzo fajna mnie przypadła do gustu tyle że niema nic o dreakach?

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Ice-T pisze:Nilglar roz@#bał mnie twój tok myslenia leżałem chyba z 5min. na podłodze jesteś moim bogiem !

OSTATNIA EDYCJA BATTLA bo GW kolejnej nie dotrwa czyli konkretna masówka rozpierducha jak sie patrzy buahahahaha...
Zamiast Warseera polecam po prostu lekturę ich wyników finansowych 8) . Myślę, że nowy właściciel systemu może mieć całkiem inną koncepcję, nawet jeśli nie, to łatwo przewidzieć przestój w rozwoju gry.

Awatar użytkownika
Sito
Mudżahedin

Post autor: Sito »

Nareszcie jakieś konkrety!!! :D Bardzo podoba mi sie ten opis armii z linka Shenq-a, ponieważ daje nowe możliwości na zbudowanie grywalnej armii (nie tylko na samej kawie) i jest wszystko co ja chciałem i przewidywałem :D (z małymi wyjątkami :wink: ). Draki mi tam ch..j robią bo haje zrobiły by się aż przesadzone i odeszły by od wcześniejszego flufu, który mi się bardzo podobał :D
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "

http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related

Awatar użytkownika
Sito
Mudżahedin

Post autor: Sito »

Nilgar skąd ty masz ich wyniki finansowe??!!! jak na necie to daj linka bo też chce się pośmiać :wink:
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "

http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Shenq pisze:a co powiecie na ten armylist?
http://warhammer.org.uk/PhP/viewtopic.php?t=30412
spearelfy maja ciezka zbroje kosztuja 10p:O Smasterzy maja 2 ataki:O coprawda 16p
przeciez zaraz na poczatku jest napisane, ze to nie jest army list helfow...

Awatar użytkownika
Guard
Chuck Norris

Dostałem od kumpla taki link: http://www.warmodels.narod.ru/ctat/foto ... pict71.jpg
Mi się gość podoba i to nawet bardzo. Mam nadzieję że będzie taki honor jak phoenix guard. Byłoby pieknie.

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

o boże jest Boski

FUCK i teraz mam wybór albo kupić heraosa albo flaszke ;(...

jednak kupię herosa jak tylko wyjdzie muahahahah na hobby is enie oszczędza

Awatar użytkownika
Mućka
Chuck Norris

Post autor: Mućka »

Zajebioza:P

Awatar użytkownika
Nilgar
Kretozord
Kontakt:

Fajny i też się nie mogę doczekać ale nie przebija Avatara. Najbardziej cieszy mnie, że to metal :)

Awatar użytkownika
Mućka
Chuck Norris

Post autor: Mućka »

tylko co ten typ na w rece?
Wyglada to jak helm dla konia :P

Awatar użytkownika
Guard
Chuck Norris

IMO to hełm z wielkimi ozdobnymi skrzydłami po bokach. Hełm wielki bo wysoki i z masa ozdóbek, ale to nic nowego w HE.

ODPOWIEDZ