Matura 2011

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Andrzej
Pan Spamu

Re: Matura 2011

Post autor: Andrzej »

Heh, no to mnie chyba to czeka, jako że dostałem sie na Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie :)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Dalv
Mudżahedin

Post autor: Dalv »

Mnie przyjęli na prawo na Uwr :D

Andrzej
Pan Spamu

Uwr - Uniwersytet Wrocławski?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?

Ingen175
Kradziej

Post autor: Ingen175 »

Te, Dalv a mieszkania nie szukasz?
Bo mam 3 kolegów, i szukamy 4 osoby do mieszkania. Kłopot w tym ,że chcieliśmy żeby 4 osoba była kobietą. Ale na to są małe szanse, więc jak też szukasz mieszkania to pisz na pw.

BTW. A ile miałeś pkt. ? Ja miałem 140,6 i załapałem się w I turze.

Majestic
Falubaz

Post autor: Majestic »

Ach, mieć znowu 19 lat i łudzić się że dobry kierunek studiów ustawi mnie na całe życie ;).
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu. :mrgreen:

Andrzej
Pan Spamu

Ustawić nie ustawi, ale pomoże na pewno.

Majestic
Falubaz

Naprawdę wierzysz w moc papierków?
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu. :mrgreen:

Ingen175
Kradziej

Post autor: Ingen175 »

Jak by studia nic nie dawały to by na nie nikt nie szedł. Skończ już tę głupią gadkę.

Awatar użytkownika
Dalv
Mudżahedin

@up
A w co lepiej wierzyć ? W przekręty i znajomości? Posiadanie papierka tego nie wyklucza, a na pewno nie przeszkodzi w niczym :lol2:
Ingen175 pisze:Te, Dalv a mieszkania nie szukasz?
Bo mam 3 kolegów, i szukamy 4 osoby do mieszkania. Kłopot w tym ,że chcieliśmy żeby 4 osoba była kobietą. Ale na to są małe szanse, więc jak też szukasz mieszkania to pisz na pw.

BTW. A ile miałeś pkt. ? Ja miałem 140,6 i załapałem się w I turze.
Niee, mamy już od dość dawna ustalony skład do mieszkania 8)
A pktów miałem 131 bodajże.W sam raz na II turę!

Andrzej
Pan Spamu

Majestic pisze:Naprawdę wierzysz w moc papierków?
Wiesz co, mimo wszystko wszyscy ludzie na ważnych stanowiskach mają wyższe wykształcenie. Do tego dochodzi oczywiście masa innych czynników, ale bez studiów nigdy by tego nie osiągneli. Czy wierzę w moc papierków? Nie, ale wiem, że bez "papierków" wiele nie osiągniesz, o ile nie założysz własnej firmy :)

Awatar użytkownika
PiotrekN
Chosen of Tzeentch

Post autor: PiotrekN »

Jak to mówił Adaś Miałczyński, szkoda że człowiek decyduje o swojej przyszłości kiedy jest kretynem :wink:

Studia mogą Ci najwyżej dać uprawnienia w różnych zawodach plus nowe znajomości dzięki którym być może znajdziesz dobra fuche albo pomogą Ci w rozwoju własnej firmy ;) Chyba że chcesz być społecznym nierobem, czyt. urzędnikiem :wink:

Andrzej
Pan Spamu

No a co ja mówię?

Awatar użytkownika
PiotrekN
Chosen of Tzeentch

Podobnie, ale zbyt łagodnie i poprawnie politycznie :wink: Trzeba tępić, a nie chwalić tych którzy myślą, że samo pójście na studia zapewni im bogactwo, dostatek, czy co tam się liczy dziś najbardziej, bo potem rośnie banda roszczeniowych gówniarzy z pretensjami do świata.

Majestic
Falubaz

Niech będzie, ładny papierek przypięty do CV pomaga przy poszukiwaniu niektórych zawodów ;). Ale dalej mierzi mnie widok absolwentów uczelni wyższych którzy chcieliby wymienić magistra na stanowisko kierownicze jak za komuny.

Awatar użytkownika
PiotrekN
Chosen of Tzeentch

A żeby jeszcze te uczelnie i większość profesorków była coś warta :P

Awatar użytkownika
Orris
Mudżahedin

Post autor: Orris »

Panowie, studia to przede wszystkim 3 lata młodości bez pracy więcej :P
A tak na serio: co by studia nie dały, to można poznać ludzi, dzięki którym można być w przyszłości ustawionym.

Awatar użytkownika
Dalv
Mudżahedin

Orris pisze:Panowie, studia to przede wszystkim 3 lata młodości bez pracy więcej :P
A tak na serio: co by studia nie dały, to można poznać ludzi, dzięki którym można być w przyszłości ustawionym.
Lepiej bym tego nie ujął =D>

Majestic
Falubaz

Hoho, bo studenci się obracają w tak wysokich kręgach :lol2: .

Cieszcie się młodością a układy i kwalifikacje róbcie na boku ;).

Andrzej
Pan Spamu

Czyli jednak studia są coś warte :mrgreen:

Majestic
Falubaz

Maan, zanim na nie nie poszedłem, nie wiedziałem jak można upodlić się z użyciem napojów wyskokowych ;).

ODPOWIEDZ