GraveDigger - Unlimited Colours [29.06.16]

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Re: GraveDigger - Unlimited Colours [15.02.15]

Post autor: GraveDigger »

Niestety, moja próżność nie pozwala mi dotrzymać obietnicy danej posta wyżej :P

Obrazek
Obrazek
http://www.unlimitedcolours.com.pl/

Znajcie chamy swoje miejsce w szeregu
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP

Awatar użytkownika
Varulf
Mudżahedin

Post autor: Varulf »

Zero komentarzy pod ostatnim chyba dlatego, że ludzki umysł nie jest w stanie przetrawić tylu zajebistości w tak krótkim czasie :D

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Varulf pisze:Zero komentarzy pod ostatnim chyba dlatego, że ludzki umysł nie jest w stanie przetrawić tylu zajebistości w tak krótkim czasie :D
+1

Za każdym razem gdy tutaj zaglądam, zbieram szczękę z podłogi :) Moim marzeniem jest malować kiedyś choć w połowie tak dobrze...

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Tak jak Azgaroth pisze, doskoczyć do takiego poziomu...

Durant
Falubaz

Post autor: Durant »

mi wystarczy 1/4....

Morsfinek
Wodzirej

Post autor: Morsfinek »

Ciekaw jestem ile malujecie czasu takiego jednego ludzika :)

Byście też się jakimiś tutkami fajnymi podzielili własnej produkcji ;]
Obrazek

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Rozgrzewka ;]

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP

Awatar użytkownika
Corunn
Chuck Norris

Post autor: Corunn »

Genialne. Człowiek patrzy sobie na swoją Bretonnię z łezką w oku z żalu, że nie jest tak wyczesana... T_T
...But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams.

Awatar użytkownika
Lenar
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Lenar »

Mega moc.

InkubPendragon
Oszukista

Post autor: InkubPendragon »

Dla mnie mistrzostwo. Malujesz bardzo dużo, na bardzo, bardzo wysokim poziomie. I dobre zdjęcia. Mało jest takich malarzy w Polsce. Świetne prace.
http://www.miniwojna.blogspot.com - gry bitewne i malowanie figurek

http://polskiefigurki.blogspot.com/ - wiadomości o polskich grach bitewnych, figurkach i akcesoriach do nich

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

InkubPendragon pisze:Dla mnie mistrzostwo. Malujesz bardzo dużo, na bardzo, bardzo wysokim poziomie. I dobre zdjęcia. Mało jest takich malarzy w Polsce. Świetne prace.
+1, nic dodać, nic ująć =D> =D> =D> .

Teraz jeszcze zakasuj rękawy i podnieś poziom podstawek tak, żeby dorównywał malowaniu figsów. Wprawdzie same figsy bronią się i tak, ale jednak co do podstawek widzę jeszcze spore rezerwy :wink: . U minoska obok dużych kamieni dosyp jeszcze trochę piasku, bo tak to wyglądają one jak położone na nim. Podstawka pani jest ok, podoba mi się. Najsłabsza jest podstawka konnego bretońca. Kamieni jest za dużo, są zbyt równomiernie rozłożone i górne ich powierzchnie są zbyt równe. Poza tym kamienie są podobnej wielkości. Przydałyby się ze dwa max skupiska kamieni o różnej wielkości, między nimi coś rzucone, jakaś broń albo kłoda drewna. W sumie to duża podstawka, więc można kombinować. Teraz jest zbyt monotonna. To są tylko drobne rzeczy, samym malowaniem figsów - jak zwykle - jestem zachwycony. Jeszcze nigdy się nie zawiodłem zaglądając tutaj :wink: ...

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Post autor: kangur »

Corunn pisze:Genialne. Człowiek patrzy sobie na swoją Bretonnię z łezką w oku z żalu, że nie jest tak wyczesana... T_T
Mogłes napisac poprostu mistrzostwo ;)
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

Draco
Chuck Norris

Post autor: Draco »

wchodząc w tą galerie łatwo popaść w depresje ^^

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Draco pisze:wchodząc w tą galerie łatwo popaść w depresje ^^
A ja wchodzę sobie na chwilę w ten temat i od razu mam ochotę coś pomalować. :) Świetne prace, prawdziwa sztuka.

Awatar użytkownika
Adam
Chuck Norris

Post autor: Adam »

Ta galeria tak urywa d... że nie mam na czym siedzieć. Swoją drogą co to jest za model ze sztandarem i przepaską na oku?

Awatar użytkownika
kangur
Masakrator

Post autor: kangur »

Adam pisze:Ta galeria tak urywa d... że nie mam na czym siedzieć. Swoją drogą co to jest za model ze sztandarem i przepaską na oku?
Limited Edition teutogen standard bearer
Obrazek

''If you show your teeth, bite''

Durant
Falubaz

Post autor: Durant »

Wow brakuje słów

Awatar użytkownika
GraveDigger
Chuck Norris

Komentarze cieszą, dzięki ;] znalazłem jeszcze dwa klocki które gdzieś się zawieruszyły:

Obrazek
Obrazek

UP

Awatar użytkownika
Kopyt
Kradziej

Post autor: Kopyt »

Żal... walczyć z takimi bestiami, co by ich ze stołu nie trzeba było zdejmować.
Malujesz obłędnie.
Obrazek

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Kopyt pisze:Żal... walczyć z takimi bestiami, co by ich ze stołu nie trzeba było zdejmować.
Malujesz obłędnie.
Kolata tylko na tym jedzie :D Poza tym jest PG i nie wystawia ungorków :)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

ODPOWIEDZ