Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP
+1Varulf pisze:Zero komentarzy pod ostatnim chyba dlatego, że ludzki umysł nie jest w stanie przetrawić tylu zajebistości w tak krótkim czasie
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP
+1, nic dodać, nic ująćInkubPendragon pisze:Dla mnie mistrzostwo. Malujesz bardzo dużo, na bardzo, bardzo wysokim poziomie. I dobre zdjęcia. Mało jest takich malarzy w Polsce. Świetne prace.
A ja wchodzę sobie na chwilę w ten temat i od razu mam ochotę coś pomalować.Draco pisze:wchodząc w tą galerie łatwo popaść w depresje ^^
UP
Kolata tylko na tym jedzieKopyt pisze:Żal... walczyć z takimi bestiami, co by ich ze stołu nie trzeba było zdejmować.
Malujesz obłędnie.