Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

ODPOWIEDZ
Ready
Mudżahedin

Re: Nowe HE - 8 ed.

Post autor: Ready »

Oki pisze:Dziwne te wszystkie ploty.....SM jedi..latające bolce....

latający bolec sie zgodzę ale jedi SM to tylko jedna z jednostek która była we fluufie HE a nie była w AB :) nawet mamy miecz co bogów zabija wiec spokojnie ;D

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Woooow, wszystkie plotki są super. :) Podobają mi się na prawdę bardzo. :)

Awatar użytkownika
Bestialski_Brokuł
Oszukista

Post autor: Bestialski_Brokuł »

Ale bolec? To już lepiej laser z kryształów Annuliana walący jak armata. Jak szaleć to szaleć.

Awatar użytkownika
Azurix
Szef Wszystkich Szefów
Lokalizacja: Łódź Klub:"Ośmiornica Łódzka" Stowarzyszenie:"Wargaming"

Post autor: Azurix »

Może sam Khain na rydwanie rażący piorunami? :mrgreen:
III Zasada Dynamiki Newtona - Aktualizacja 2013: "Gdy menel jedzie tramwajem, to tramwaj jedzie menelem" :lol:

Obrazek

Obrazek

Ready
Mudżahedin

Jesli z rydwanu będzie można zrzucać bomby itp , to biorę w ciemno nawet z orłami, bolcem i Bombadilem na pokładzie ;D

Awatar użytkownika
Azurix
Szef Wszystkich Szefów

Nooo ja nie :roll:
III Zasada Dynamiki Newtona - Aktualizacja 2013: "Gdy menel jedzie tramwajem, to tramwaj jedzie menelem" :lol:

Obrazek

Obrazek

Ready
Mudżahedin

A ja tak [-X

Awatar użytkownika
Pretor
Chuck Norris

Post autor: Pretor »

IMO jakościowo bardzo spolaryzowane te plotki. Z jednej strony więcej magii w oddziałach, ciekawy pomysł na maga. Z drugiej feniks (który jest tylko symbolem w fluffie, nie stworzeniem) oraz latający bolec.

diuk
Falubaz

Post autor: diuk »

Skąd te ploty?>

Daj source ;)
Szukam: zamienników do Silver Helmsów

Kontakt PM

JaSzczuras
Chuck Norris

Post autor: JaSzczuras »

Pewnie jak większość wyssane z palca :)
Ostatnimi czasy sprawdzalność plotek na 1-2 miechy przed wydaniem księgi armii na poziomie 1% to nie patrzałbym na to co ktoś pisze.

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

diuk pisze:Skąd te ploty?>
Daj source ;)
Warseer - temat : High Elf Rumours, 1 strona :)
JaSzczuras pisze:Pewnie jak większość wyssane z palca :)
Ostatnimi czasy sprawdzalność plotek na 1-2 miechy przed wydaniem księgi armii na poziomie 1% to nie patrzałbym na to co ktoś pisze.
No nikt tu nie mówi o jakiejkolwiek sprawdzalności, bo w końcu to są tylko plotki. Choć fakt, jak wychodziły VC które niegdyś zbierałem czy ostatnie Warriors of Chaos, to większość plotek tam serwowanych była prawdziwa :)

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Azurix pisze:Nooo ja nie :roll:
Ja biorę w ciemno wszystko ;)
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Wiedziałem że nie szaleńcem kompletując sword masterów! :)... Ta zasada z pary sajwem na strzelanie to kiedyś już była - z tym że mieli po prostu -1 dp hita...
Niestety zbyt dużo już jest tych plotek o latającym rydwanie - sądzę że okażą się prawdą .
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

-1 to hit-biore w ciemno, parry save na strzelanie-gowno jakies, sm dalej beda niegrywalni.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.

Awatar użytkownika
Semi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Semi »

w sumie w dobie jezdzacych cannonow-rydwanow to latajacy bolec sie dobrze wkomponowuje ;)
Obrazek
Highborn Elves Only!

JaSzczuras
Chuck Norris

Post autor: JaSzczuras »

Semi pisze:w sumie w dobie jezdzacych cannonow-rydwanow to latajacy bolec sie dobrze wkomponowuje ;)
W sumie racja ale wam dla odmiany dadzą ten bolec na rydwanie ale z zasadą "move OR fire" :)

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

co lepsze w dobie MC z kosmicznym AS takie latające bolce byłyby całkiem fajne. Byleby nie kosztowały 200 pkt.
Obrazek

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

taaa latający bolec i co chcecie jeszcze frytki do tego :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Azurix
Szef Wszystkich Szefów

Sevi pisze:
Azurix pisze:Nooo ja nie :roll:
Ja biorę w ciemno wszystko ;)
Jak będzie Latający Rydwan i to z zaprzęgiem Orłów, to na 99%, o ile sam model nie będzie faktycznie robił wrażenia, skonwertuję go tak aby był ciągnięty przez Gryfa z Island of Blood :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Mistrz Miecza Hoetha
Falubaz

Post autor: Mistrz Miecza Hoetha »

Ten pomysł z latającym rydwanem zaczyna mi się całkiem podobać. Co prawda figurka będzie wyglądać najprawdopodobniej idiotycznie ale objazdowy bolec to niezły (i mocny :D ) pomysł. Oczywiście jeśli będzie mógł strzelać po ruchu.
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony

ODPOWIEDZ