Plotki ws 8ed. Kodeksu DE

Dark Elves

Moderator: Yudokuno

Zablokowany
Awatar użytkownika
Thain
Chuck Norris

Re: Plotki ws 8ed. Kodeksu DE

Post autor: Thain »

Wszystko mega. Najładniejsze nowe figurki od dawna. A ta meduza, która wychodzi z miski super cool. Dziwne te sisterki w maskach, ale w 6ed. miały taki przedmiot.

Obrazek

Co to jest za hero?? I co to za podstawka??

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

Post autor: Druchii »

To ta dziunia z tronu, może stand alone to jakiś special?
Cz hydra ma 6 głów? Cz mi się wydaje?

Awatar użytkownika
DarkAngel
Oszukista

Post autor: DarkAngel »

Piechota meeeeega - o klasę przewyższają obecnych warriorów. Za to panienki w maskach mi się nie podobają - są jakieś takie dziwne... Hydra ujdzie, podobna do hydry z Heroes 3 IMO. Kocioł też całkiem fajny, a witchki w końcu mają normalne włosy a nie dredy...

Ta, ja też widzę 6 głów.
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand

Awatar użytkownika
Glegut
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Glegut »

Zapodajcie fotke shadowblade'a bo coś przez te chińske znacznki nie moge obczaić...

Awatar użytkownika
Stix
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Stix »

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Ciekawe czy hydra piszczy jak się ją ściśnie :lol2:

Awatar użytkownika
Glegut
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Glegut »

Dzieki, rzeczywiscie shadowblade wyjebany ale ten kraken wyglada jak slimak...
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2013, o 16:02 przez Glegut, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
rimbo
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: rimbo »

Wygląd krakena dorównuje pod względem dziwności jego nazwie.

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

Wygląda na to, że sisterki mają 3 rodzaje uzbrojenia. Jakiś hand weapon, tarcza i pejczyk.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Chryste, wszystko nowe!!! Kompletna nowa armia, z kompletnie nowym klimatem! Niesamowite! Ale sie jaram! Troche mniej moj portfel i kobieta, ale trudno. Sa rzeczy wazne i wazniejsze!
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

No to moje zdanie:
hydra mi się nie podoba, fajna, masywna, ale te łby są paskudne. Do tego te kolce wystające z przodu zaraz pod głowami?
Wole starą, teraz się cieszę, że mam 2 metalowe ;)

Kociołek nawet fajny, podoba mi się posąg i witchki. Może trochę to być zbyt duże, oraz nie wiem czy coś fluffowo ma zamiar to pchać, czy coś?

Wersja z meduzą jest na prawdę fajna.Ogółem ta meduza jest na wypasie ;) Lustro mogłoby by niżej, bezpośrednio zamocowane do tej budowli, a nie jak znak drogowy. Ogółem ok.

Warriorzy... ciężko mi coś na tych fotkach dojrzeć. Podobni do tych starych, tylko w normalnych proporcjach ciała. Raczej wydaje mi się, że będą na duży plus dla nowych graczy, bo te stare były paskudne. Duża różnica. Fajnie.
Ahh, chwila, na następnych fotach jest zbliżenie ;D Na duży plus, stanowczo.

Witchki - takie, no nie głupie ale chyba zbyt dynamiczne pozy, niektóre wyglądają jak trafione piorunem :D

Shadowblade... wow, a ja mówiłem, że witchki są dynamiczne ^^ Mega dynamiczne, ale bardziej na dioramkę, a nie do gry, wolę normalnie stojącego na ziemii :)

Kraken jest... no cóż. Tego dokładnie się spodziewałem i nadal pozostaję zawiedziony. Po prostu taka hydra. Stanowczo nie kupuję.

Te biczowniczki witchki, czy one są łyse? Ciężko coś na tej focie zobaczyć.

Hag Queenki fajne, ta meduza jest świetne. Na plus na pewno ;)

To tyle ;)
Raczej i tak nic nie kupię, może meduzę spróbuję wyhaczyć, resztę spokojnie mam w starych metalowych modelach :)

Awatar użytkownika
Sevi
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Sevi »

Jako stary high elf się wypowiem ;)

Kraken i hydra - poczekam na lepsze fotki, ale generalnie nie jest źle.

Meduza - wypas :)

Kociołek - średni, strasznie duży się wydaje

Shadowblade - świetny

Warriorzy - jw

Witchki - poczekam na lepsze fotki ;)

Mam nadzieję że do nowości będą fajne zasady i będzie się te modele widziało na stołach (chociaż hydra zapewne odejdzie w zapomnienie :P )
Wisła Kraków.

Awatar użytkownika
Druchii
Kretozord

A ja się jaram tak samo bardzo jak Rince, albo on tak samo bardzo jak ja! ;)
Mimo tego, że modeli DE mam na wchuj, to pewnie i tak złożę sobie całkiem nową armię ;)
Trzymam teraz mocno kciuki żeby druga fala była tak samo dobra jak pierwsza! Bo książka na pewno jest dobra i grywalna, jak wszystko co ostatnio wychodzi.

Awatar użytkownika
Azgaroth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Azgaroth »

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Miałem pisać. Już wiem, czemu slaughterki nie mają włosów - maja maski. Nie głupie. Fajne bicze, jednak to ocś na drugiej ręce wygląda dziwnie.

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Post autor: RedScorpion »

Super :D mam już prawie 10k mroczniaków ale na pewno szykują się fajne zakupy.

Awatar użytkownika
hypnotic
Kretozord

Post autor: hypnotic »

Ciężko polemizować z gustem estetycznym ale ja jestem jestem rozczarowany jednak. -Assasin oczywiście świetny,
-meduza też fajna choć w ogóle jej fluffowo w tej armii nie widzę
-kocioł może być ale trochę za bardzo namieszali, sam gar z krwią mało efektowny, te schody strasznie wyeksponowane,podwozie od lokomotywy, może będzie lepiej na żywo
-wariorzy jak dla mnie nijacy, nawiązania do modeli z V ed , hełmy trochę przyduże, nie wiem co w nich wszyscy widzą
-wiedźmy z chorobą huntingtona, rozumiem dynamiczne modele ale bez przesady, jak się z nich oddział ustawi?? te sisterki trochę lepsze ale z WH40k mi się kojarzą
-hydra tragiczna, jak japońska godzilla z lat 80 tych, już kraken z tego lepiej wychodzi bo tego się po nim spodziewałem, klocek bez pomysłu

Najbardziej się cieszę że mi kasa na egzekutorów zostanie, oby się z nimi postarali bo mi osobiście nowy styl GW ewidentnie nie leży.

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

Druchii pisze: Trzymam teraz mocno kciuki żeby druga fala była tak samo dobra jak pierwsza! Bo książka na pewno jest dobra i grywalna, jak wszystko co ostatnio wychodzi.
Oby...

A co do tych "fal", to jest akurat kiepskawe, zakladajac, ze w tej drugiej wyjdzie cos, co bede chcial uzywac od samego poczatku.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
GarG
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: GarG »

Z tego co widze wiekszość i tak bedzie mieć aktualnie w dupie zasady będą mieć tą armie dla modeli :D Ogolnie modele fajne. Shadowblade to chyba najładniejszy model jaki widziałem od dawna ;) . Reszta spoko. Tylko Ci warriorzy słabi :/
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ? :)
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...

Awatar użytkownika
Mistrz Miecza Hoetha
Falubaz

Post autor: Mistrz Miecza Hoetha »

Obejrzałem wasze nowe modele i tak:
-Witchki nie ma szału, wyglądają jakby się wszystkie naraz potknęły, to samo siostry rzezi.
-Kocioł krwi-prześliczny model, naprawdę zazdroszczę.
-Meduza-Zajebioza!
-Ostrze Cienia-Czy to przypadkiem nie jest BATMAN?
Moja Galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 9#p1076079
"Ludzie uwierzą w każdą prawdę, jeśli tylko podasz ją w cudzysłowiu i podpiszesz nazwiskiem kogoś znanego".
Naviedzony

Zablokowany