ETC Serbia 2013 - wieści z frontu
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC Serbia 2013 - wieści z frontu
cisnąć!!! podium osiągnąć MUSIMY!
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Szwecja i Norwegia ponoć remis mają, więc się nie licza w grze o podium.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
Szczur22
Szczur22
Niemcy się doliczyli, że z 3 gier potrzebują 24 punkty a to są bardzo słabe paringi...
Coraz mniej optymizmu na formu mają.. znów wraca temat, że możemy ich wyprzedzić tylko nie wiem jak Oni liczą... jak zrobimy 70-80 to będzie dużo ale za mało żeby wygrać......
Coraz mniej optymizmu na formu mają.. znów wraca temat, że możemy ich wyprzedzić tylko nie wiem jak Oni liczą... jak zrobimy 70-80 to będzie dużo ale za mało żeby wygrać......
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Bo kurwa nigdy w życiu tak się nie emocjonowałem w sporcie, jak na ETC!
A znam Was na żywca i wiem, jakie to nerwy i za bardzo Was kocham
P.S. Na gif-a poczekacie jeszcze, szukam odpowiedniego
Edit: Literówki.
A znam Was na żywca i wiem, jakie to nerwy i za bardzo Was kocham
P.S. Na gif-a poczekacie jeszcze, szukam odpowiedniego
Edit: Literówki.
Ostatnio zmieniony 11 sie 2013, o 17:13 przez Sławol, łącznie zmieniany 2 razy.
Fisch puścił słońce na 30 cali. 3 maszyny chadecji do piachu.
Karlee przewiduje koło 8.
Kalafior 3:17, Crus liczy się.
Karlee przewiduje koło 8.
Kalafior 3:17, Crus liczy się.