Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
Ale kawały rzuca fajne
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
kurde moze jednak trzeba bedzie zainwestowac w huntera na bestiach w ciagu calej areny z web spinera wypadl kruszor malorn a reszta w cale nie taka zla bo haunted creeper a cala arenka 7/3 niestety ale warrior ktory dociaga 3 tasaki 2 korkorany i bomabrdiera ktorego RNG jest wprost wysmienity i trafia zamiast mojego 4/1 yeti to w 3/3 bombardiera (mojego ktory ture wczesniej zabil 2/1 taskmastera zamiast bodajze korkorana) to tez tak srednio wyglada
Ja na moim kutrze, sam sobie sterem, wędkarzem i rybą !
Chyba byly zboostowane - ja legenda, epic, 3xrare.
To sie nazywa customer service!! Brawo Blizzard po raz kolejny potwierdzajac, ze sa liderami jesli chodzi o gry.
To sie nazywa customer service!! Brawo Blizzard po raz kolejny potwierdzajac, ze sa liderami jesli chodzi o gry.
Aha z tych 3 rarow co pisalem 2 byly zlote.
Moze po prostu taki moj fart, tak czy siak w najgorszym wypadku 80 pylu piechota nie chodzi.
Brawo jeszcze raz Blizz!!!
Moze po prostu taki moj fart, tak czy siak w najgorszym wypadku 80 pylu piechota nie chodzi.
o tak, zlote rary tez pale bez chwili przemyślenia ;]Ziemko pisze:Aha z tych 3 rarow co pisalem 2 byly zlote.
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
Aldean pisze:o tak, zlote rary tez pale bez chwili przemyślenia ;]Ziemko pisze:Aha z tych 3 rarow co pisalem 2 byly zlote.
ja już zostawiam i pył wydaje na goldeny ^^ moze to wina tego, że oprócz warriora i priesta mam wszystko co potrzeba D:
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ja zostawiam grywalne goldeny, co uzywam. Reszte pyluje, w sumie malo mi kart brakuje aby miec wszystkie klasy grywalne: Tyrion, Old Shredder, Ysera, Senjin, Malganis, 2xKabala Priest, Jaraxxus, 2xMolten i to z tych ciezej do zdobycia to chyba wszystko.
Warrior za drogi dlatego go nie robię
bym musiał jeszcze zainwestować 4000 pyłu za dużo
bym musiał jeszcze zainwestować 4000 pyłu za dużo
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
W moich dwóch było po jednym zwykłym rarze (Commanding Shout i Explosive Shot) i nic więcej, same commony.Ziemko pisze:Aha z tych 3 rarow co pisalem 2 byly zlote.
To moze wyjatkowo nie Gokish mial farta, ale ja
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Ziemko pisze:Chyba byly zboostowane - ja legenda, epic, 3xrare.
Niech Cię gęś kopnie szczęściarzu
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
- swieta_barbara
- habydysz
Pit lord, mufasa i złoty silence... Ależ bida.
Ziemko pisze:To moze wyjatkowo nie Gokish mial farta, ale ja
Ja jeszcze nie otworzyłem xD
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13