Bitwa o Białystok 2014: master z Gwinta! 12-13 kwietnia.
Re: Bitwa o Białystok 2014: master z Gwinta! 12-13 kwietnia.
Ech, Olo na peem się tłumaczy, że musiał w sobotę rano matkę wieźć do szpitala. Spoko, człowiekiem jestem. Chociaż mu nie wierzę. O piątku wieczór nic nie napisał. Spoko.
Dałem mu adres Kondzia i jutro ma wysłać kurierem (nie Pocztą).
Wtedy sprawę uznam za załatwioną.
Potem wiadomo co.
Pozdro.
Dałem mu adres Kondzia i jutro ma wysłać kurierem (nie Pocztą).
Wtedy sprawę uznam za załatwioną.
Potem wiadomo co.
Pozdro.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Coż zgodnie z moimi przwidywaniami, Rince nie wysłał klucza.
Dla zainteresowanych, nie chodzi o jakiś zwykły, *** klucz od zaszczanego akademika. Chodzi o kierowniczkę tego zkichanego przytułku dla straconych dusz, która jest *** do potęgi i próbuje dowalić dla NZS z którym mamy znakomite układy. Oczywiście napisze raport do kanclerza oraz będzie sączyć jad, bylebyśmy tylko stamtąd wypadli. Stawką jest nasza miejscówka klubowa, w której gramy co sobotę. Darmowa, co tydzień, z pizzerią 3 metry obok. Wiele klubów chciałoby mieć taką.
Chyba nie muszę pisać, jaki *** panuje u nas.
Imho, Olo robi to celowo i specjalnie. Bez honoru i bez klasy.
Ja tam nikogo straszyć nie będę, ale są dwie drogi. Pierwsza, klucz znajdzie się na czas w Białymstoku i sprawa na Politechnice zostanie załagodzona.
Druga, to koniec kariery Ola w battlu. Definitywny. Front Wschodni do tego doprowadzi.
Pozdro.
Dla zainteresowanych, nie chodzi o jakiś zwykły, *** klucz od zaszczanego akademika. Chodzi o kierowniczkę tego zkichanego przytułku dla straconych dusz, która jest *** do potęgi i próbuje dowalić dla NZS z którym mamy znakomite układy. Oczywiście napisze raport do kanclerza oraz będzie sączyć jad, bylebyśmy tylko stamtąd wypadli. Stawką jest nasza miejscówka klubowa, w której gramy co sobotę. Darmowa, co tydzień, z pizzerią 3 metry obok. Wiele klubów chciałoby mieć taką.
Chyba nie muszę pisać, jaki *** panuje u nas.
Imho, Olo robi to celowo i specjalnie. Bez honoru i bez klasy.
Ja tam nikogo straszyć nie będę, ale są dwie drogi. Pierwsza, klucz znajdzie się na czas w Białymstoku i sprawa na Politechnice zostanie załagodzona.
Druga, to koniec kariery Ola w battlu. Definitywny. Front Wschodni do tego doprowadzi.
Pozdro.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Ja pierdziele przecież to poniżej jakiegokolwiek poziomu. Przy okazji mastera najbardziej się martwiłem tym że ktoś zapije i odwali coś np. urwie umywalkę czy tak jak któregoś roku na masterze w gastronomiku artysta plastyk wymalował gównem ścianę w kiblu. Ale na szczęście prawie sami dorośli i odpowiedzialni ludzie. Przykro mi że muszę wypowiadać się w ten sposób ale mnie też szlag trafia jak przez gówniarstwo i parę innych cech na których opisanie musiałbym już użyć niecenzuralnych słów dosłownie jednej osoby cały klub FW traci miejscówkę i najprawdopodobniej także możliwość noclegów w akademikach przy okazji turniejów dla graczy przyjezdnych.
Aż chce się organizować kolejnego mastera.
Nie wiem Rince czym sobie na to zasłużyliśmy, że coś takiego nam odwaliłeś? Za mało ciasta i paluszków ci do stołu donieśliśmy czy się obraziłeś że piwa w czoko kości nie wygrałeś? Wyjaśnij nam proszę, bo ja np. nie ogarniam. Naprawdę chcesz zebysm ci w najlepszym wypadku ręki nie podawali?
Serio jest mi bardzo przykro bo o ile poznalismy się swego czasu na bazylu i zawsze miałem cie za spoko goscia to widze ze sie pomylilem.
Aż chce się organizować kolejnego mastera.
Nie wiem Rince czym sobie na to zasłużyliśmy, że coś takiego nam odwaliłeś? Za mało ciasta i paluszków ci do stołu donieśliśmy czy się obraziłeś że piwa w czoko kości nie wygrałeś? Wyjaśnij nam proszę, bo ja np. nie ogarniam. Naprawdę chcesz zebysm ci w najlepszym wypadku ręki nie podawali?
Serio jest mi bardzo przykro bo o ile poznalismy się swego czasu na bazylu i zawsze miałem cie za spoko goscia to widze ze sie pomylilem.
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
- swieta_barbara
- habydysz
IMO nie - po prostu ma ***. Chamstwo zwykłe. Jeśli przez tę akcję faktycznie spali się Wam miejscówka, to po prostu brak słów...Siweusz pisze:Imho, Olo robi to celowo i specjalnie. Bez honoru i bez klasy.
Olo wczoraj wieczorem napisał peemke, że wyśle dziś przed pracą. Zobaczymy. Chociaż konsekwencji jakichkolwiek pewnie nie unikniemy.
Przesadzacie z tą nagonką. Nie jest winą przyjezdnych graczy, że macie na pieńku z kimś kto może wam nabruździć. Gdyby ten klucz się zgubił zamiast zabrać do Warszawy to co? Mielibyście spalona miejscówkę, bo ktoś w akademiku zgubił klucz? Przesadzacie. Abstrahując od zachowania Rinca to wasze nietypowe stosunki z kierowniczką są źródłem problemu, nie durny i na pewno nie jedyny do tego konkretnego zamka klucz.
- swieta_barbara
- habydysz
Robaczku, chyba nie ogarniasz. Nie chodzi o to, że Rince nie oddał tego klucza - chodzi o to, że jest kolesiem niesłownym, bo zobowiązał się do tego czy tamtego, chłopaki mu zaufali i się przejchali i właśnie z tego względu wpadli w tarapaty.
- rudobrody79
- Falubaz
w najgorszym wypadku potrzebujecie ślusarza, który rozwierci kobiecie zamek i wstawi nowy
Klasyczne: "nie wiem, ale się wypowiem"Robaczek pisze:Przesadzacie z tą nagonką. Nie jest winą przyjezdnych graczy, że macie na pieńku z kimś kto może wam nabruździć. Gdyby ten klucz się zgubił zamiast zabrać do Warszawy to co? Mielibyście spalona miejscówkę, bo ktoś w akademiku zgubił klucz? Przesadzacie. Abstrahując od zachowania Rinca to wasze nietypowe stosunki z kierowniczką są źródłem problemu, nie durny i na pewno nie jedyny do tego konkretnego zamka klucz.
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Olo napisał, że dziś rano wysłał klucz. Czekamy jutro na przesyłkę. Napisał też "przepraszam" na priv.
O dalszym rozwoju sprawy napiszę niebawem.
Nie.Dymitr pisze:nie przeginasz?Siweusz pisze: Druga, to koniec kariery Ola w battlu. Definitywny. Front Wschodni do tego doprowadzi.
Pozdro.
Masz jeszcze jakieś głupie pytania? Chętnie pomarnuję czas i na nie odpowiem.
Wiesz co mówią o herosach w necie. Gdybyś czas i energię poświęconą nad klawiaturą poświęcił na dorobienie klucza dawno miałbyś problem z głowy. Jeśli organizator imprezy z noclegiem nie jest przygotowany na taie wypadki/wydatki to tylko o nim świadczy. Wydaje mi się, że moderator powinien potraktować ten wątek nożyczkami.
Ja Ciebie chętnie zobaczę na turnieju jak mówisz mi to w oczy.Robaczek pisze:Wiesz co mówią o herosach w necie. Gdybyś czas i energię poświęconą nad klawiaturą poświęcił na dorobienie klucza dawno miałbyś problem z głowy. Jeśli organizator imprezy z noclegiem nie jest przygotowany na taie wypadki/wydatki to tylko o nim świadczy. Wydaje mi się, że moderator powinien potraktować ten wątek nożyczkami.
Właśnie pozbyłeś się głodu na świecie. Dziękujemy.Robaczek pisze:Wiesz co mówią o herosach w necie. Gdybyś czas i energię poświęconą nad klawiaturą poświęcił na dorobienie klucza dawno miałbyś problem z głowy.
Masz rację. Abstrahując co się stało Twoje podejście jest jak najbardziej słuszne. Założyć, że każdy kto przyjeżdża ma koktajl Mołotowa, a jeśli lokal spłonie... cóż, to organizator nie miał straży pożarnej w pogotowiu.Robaczek pisze:Jeśli organizator imprezy z noclegiem nie jest przygotowany na taie wypadki/wydatki to tylko o nim świadczy.
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Nie wiem Siweuszu czy to argument tak z braku innych czy groźba ma być. Jeśli sprawi ci to przyjemność i się przedstawisz, że jesteś gościem, który prowadził krucjatę o klucz, mogę powtórzyć. Tak samo jak tu możesz popisać, tak na turnieju możesz sobie pogadać. Jak ja nie mogę skończyć głodu w Afryce, tak ty niczyjej kariery poza swoją w cokolwiek. Sorry za spam, ale takie nagonki jak ta albo na Karlita wybitnie mnie denerwują.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Lidder pisze:Abstrahując co się stało Twoje podejście jest jak najbardziej słuszne. Założyć, że każdy kto przyjeżdża ma koktajl Mołotowa, a jeśli lokal spłonie... cóż, to organizator nie miał straży pożarnej w pogotowiu.
![Obrazek](http://img.4plebs.org/boards/tg/image/1371/57/1371579948771.jpg)
tak jakoś mi się skojarzyło
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Gdzie byłeś i co widziałeś? Nawet nie wiesz o czym mowa. Skoro przepraszasz za spam, to chyba sam już rozumiesz, ze się zagalopowałeś?Robaczek pisze:Nie wiem Siweuszu czy to argument tak z braku innych czy groźba ma być. Jeśli sprawi ci to przyjemność i się przedstawisz, że jesteś gościem, który prowadził krucjatę o klucz, mogę powtórzyć. Tak samo jak tu możesz popisać, tak na turnieju możesz sobie pogadać. Jak ja nie mogę skończyć głodu w Afryce, tak ty niczyjej kariery poza swoją w cokolwiek. Sorry za spam, ale takie nagonki jak ta albo na Karlita wybitnie mnie denerwują.
Nie. Uważam, że bez sensu się plujesz próbując zrzucić winę za swoje problemy na innych. Zamiast się nimi zająć jak dorosł człowiek zgrywasz twardziela na forum. Wypadki trzeba zawsze wliczyćw organizację dużej imprezy, a jeśli ktoś szuka pretekstu żeby si3 was pozbyć, to nie głupi klucz jest przyczyną.