Master - Drużynowe Mistrzostwa Krakowa 31.01-01.02

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Re: Master - Drużynowe Mistrzostwa Krakowa 31.01-01.02

Post autor: Dibo »

No to jedziemy:
Rewelacyjnie że przybyliście tak licznie! Na Turnieju zagrało 97 osób!! (96+1 wymiennie).
Widać ciekawy (drużynowy) format, oraz nasza ciężka praca, przekładają się na naprawdę atrakcyjną imprezę.
Dziękuje wam za przybycie - serdecznie zapraszamy na DMP w sierpniu :mrgreen: Będzie epicko !

Dziękuje również chłopakom z klubu - Panowie daliśmy rade jak jasna cholera !! Brawo! =D>

Na koniec specjalne podziękowania dla chłopaków z Rogatego Szczura: Milczka, Szmaji oraz Wyrweny ! Ich nieoceniona pomoc przy sprzątaniu i noszeniu blatów zaowocował tym że o 18 robota jest skończona a ja już siedzę w domu :wink: Wasze zdrowie !! <pssssyt, klik, gul gul>

Najpóźniej do wtorku wrzucę bardziej profesjonalne zdjęcia (mam nadzieje że fotograf wam nie przeszkadzał), niż te rozpaćkane, umieszczane na bieżąco na FB :D

Niech mnie Koza pogryzie jeżeli o 22 nie będę już spał jak mała dzidzia.
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Gniewko
Masakrator

Post autor: Gniewko »

Ech, mam jakiegoś pecha do krakowskich masterów, bo wiecznie coś jest nie tak (nie z masterem, tylko z tym, co mi się przytrafia). W zeszłym roku Niedziel mnie spił do spółki z Kalafiorem, co zaowocowało trzykrotnym atakiem trolla, który bije bez sejwów.
W tym roku cały turniej grałem z gorączką i glutami w gardle i nosie. Przynajmniej zaliczyłem niebanalne osiągnięcie - w jednej bitwie swoim generałem wygrałem pięć pojedynków z herosami przeciwnika (i jednym czempionem).

Organizacyjnie spoko, miejscówa świetna. Jedynie mogę się przyczepić do obiadu w sobotę - był mdły, niedosolony i niedoprawiony. Organizatorzy nie odpowiadali rzecz jasna za kuchnię, ale kroplę dziegciu trzeba gdzieś dorzucić.
Lepiej doma iść za pługiem, niż na wojnie szlakiem długiem.

Myth
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Myth »

Dzięki serdeczne za turniej, zorganizowany i przeprowadzony świetnie :-) Macie niesamowite miejsce do grania, naprawdę na dobrym poziomie.

Podziękowania dla przeciwników - Domina, Szymona, Kudłatego, Malfoja i Żaby za świetne gry :-) Powrót do battla uważam za zainaugurowany, tym bardziej, że armia już wygląda jakoś spójnie ;-)

Chłopaki z 8 Bili - świetnie był zobaczyć Wasze mordki i posiedzieć przy piwku, do następnego razu.

No i gratki dla zwycięzców!
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.

Maciek P.
Falubaz

Post autor: Maciek P. »

Dibo pisze:Na koniec specjalne podziękowania dla chłopaków z Rogatego Szczura: Milczka, Szmaji oraz Wyrweny ! Ich nieoceniona pomoc przy sprzątaniu i noszeniu blatów zaowocował tym że o 18 robota jest skończona a ja już siedzę w domu :wink: Wasze zdrowie !! <pssssyt, klik, gul gul>
.
Zdradzę Ci sekretnego deala którego zawarłem ze Szczurami: pomagali ładować stoły za to, że ich potem z tobołami zawiozłem na Stare Miasto prawie pod hostel ;) wszystkim się to opłaciło :)

Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Post autor: c4h10 »

Dziękuje uczestnikom za tak liczne przybycie oraz bezspinowe bitwy (tylko dwie interwencje w trzeciej bitwie). Kolegom z Legionu za organizacje Mastera, Gremlinowi za zastąpienie Pantera drugiego dnia it, itp.

Ponadto gratulacje dla topu (w szczegolnosci Kalafiorowi za wystawienie ulubionych modeli sędziego - opłaciło się).

P.S.
Ktoś zostawił całą armię Dark Elfów (w szarym kartonie).
\/\

Awatar użytkownika
RedScorpion
Falubaz

Post autor: RedScorpion »

Kiedy będą pełne wyniki?

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Wyniki?
Obrazek

Awatar użytkownika
Leoh
Wodzirej

Post autor: Leoh »

Jak techniczni nie wysłali sobie wyników na maila/dropboxa(a raczej tego nie zrobili) - to będą dopiero jutro rano jak dojadę do pracy.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

Było super! Duży obiad ,tanie piwo - na sali ciepło i jasno - super ludzie - organizatorzy widoczni na każdym kroku. Butan który cały czas był dostępny . No po prostu ossom.

To był mój pierwszy master od DMP i strasznie się cieszę ,że wziąłem w nim udział - zobaczenie tych wszystkich znajomych twarzy- bezcenne . Wypicie piwa w tak dobrym towarzystwie - bezcenne . Za wszystko inne zapłaciłem matercard :mrgreen:

Dziękuję swoim kolegom z teamu - zaczęliśmy na 4 stole i skończyliśmy na 4 stole :) jak na to ,że mieliśmy w temie kolegę dla którego było to pierwszy master w życiu to osiągnęliśmy dobry wynik a finałową grę po prostu przegraliśmy po ciężkiej walce ale z lepszymi od siebie .

Dziękuję i gratuluję swoim przeciwnikom - na prawdę zagrałem 5 epickich bitew - każda dla mnie była pasjonująca i bardzo wymagająca i w fantastycznej atmosferze. Dzięki Wam na 2 dni zapomniałem o całym bożym świecie i przeniosłem się we wspaniały świat narzekania na kości ,przesuwania pacynek i knuciu jak wygrać :). Strasznie się cieszę ,że wziąłem w tym udział i spotkałem się z wami wszystkimi .... chlip,chlip ... to już koniec :lol2: Do zobaczenie w Kozłowie i na DMP w Krk!
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Ej ludzie, oznaczam was na FB, ale robię sobie przerwę, oczy mi padają. Skończę jutro :*

W tak zwanym między czasie, możecie oznaczać sie sami :) .. linki macie :wink:
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Galharen
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Galharen »

c4h10 pisze: P.S.
Ktoś zostawił całą armię Dark Elfów (w szarym kartonie).

Hit :lol2: :lol2:
Zapraszam do obejrzenia mojej galerii:

Galharen's painting blog

ravboss
Pseudoklimaciarz

Post autor: ravboss »

PiotrB pisze:Było super! Duży obiad ,tanie piwo - na sali ciepło i jasno - super ludzie - organizatorzy widoczni na każdym kroku. Butan który cały czas był dostępny . No po prostu ossom.

To był mój pierwszy master od DMP i strasznie się cieszę ,że wziąłem w nim udział - zobaczenie tych wszystkich znajomych twarzy- bezcenne . Wypicie piwa w tak dobrym towarzystwie - bezcenne . Za wszystko inne zapłaciłem matercard :mrgreen:

Dziękuję swoim kolegom z teamu - zaczęliśmy na 4 stole i skończyliśmy na 4 stole :) jak na to ,że mieliśmy w temie kolegę dla którego było to pierwszy master w życiu to osiągnęliśmy dobry wynik a finałową grę po prostu przegraliśmy po ciężkiej walce ale z lepszymi od siebie .

Dziękuję i gratuluję swoim przeciwnikom - na prawdę zagrałem 5 epickich bitew - każda dla mnie była pasjonująca i bardzo wymagająca i w fantastycznej atmosferze. Dzięki Wam na 2 dni zapomniałem o całym bożym świecie i przeniosłem się we wspaniały świat narzekania na kości ,przesuwania pacynek i knuciu jak wygrać :). Strasznie się cieszę ,że wziąłem w tym udział i spotkałem się z wami wszystkimi .... chlip,chlip ... to już koniec :lol2: Do zobaczenie w Kozłowie i na DMP w Krk!
Tak! Było super, chociaż piwo tanie to syfiaste - ale wystarczyło przeskoczyć na butelki i już było ok :) Organizatorzy na prawdę dali radę, a sędziowie faktycznie zawsze byli dostępni - tak to do mojego stołu potrzebna była interwencja Butana w 3ciej bitwie i większość zapewne wie dlaczego ;) Jak dla mnie, na pierwszy master takie traumatyczne przeżycie może zmęczyć. I zmęczyło chociaż z pewnością nie zniechęciło, już rozglądam się za kolejnym masterem ;)

Dzięki Piotrze za przyjęcie do team'u, za rady, uwagi i spokój - good capitan z Ciebie (czempion ludojadów :lol2: ), dzięki Kosa za podtrzymywanie na duchu w gorszych chwilach, wszystkim tym którzy przyczynili się do tego że mój 1szy master odbył się w przyjemnym i mega dla mnie edukacyjnym klimacie. I chyba tylko jednej osobie nie podziękuję - bo na prawdę nie ma za co ;)
Do zobaczenia na kolejnych masterach.

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Dzięki za turniej, wypas się bawiłem.
Gratulacje dla topu i podziękowania dla przeciwników, organizatorów i mojego turbo teamu - znów JH3 na trzecim miejscu :wink:

Awatar użytkownika
malfoj
Falubaz

Post autor: malfoj »

Jak co roku swietnie sie bawilem !

Awatar użytkownika
Zielony
Kretozord

Post autor: Zielony »

Dzieki wszystkim imprezowiczom za kolejny master w kikas atmosferze. Zielonki sa zajebiste. Oby DMP bylo rownie udane. Graty dla orgow i topowych graczy. Pozdro
Obrazek

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Super impreza, graty!
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

Kudłaty grał symultane w weekend!

Obrazek
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Jaaf
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Jaaf »

Super turniej! :)
Jak dla mnie jedna z najlepszych jeśli nie najlepsza impreza w roku :D

Awatar użytkownika
lajkonik
Masakrator

Post autor: lajkonik »

Turniej jak zawsze na wysokim poziomie orgnizacji, brawa i podziękowania dla organiztorów.
Martwi natomiast fakt, że rośnie na stołach ilość śmiecioarmii.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami :)
lajkonik Obrazek

ODPOWIEDZ