Seriale wszelakie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Wołam Qc'a
Obczaiłem dziś 16 i 17 odcinek Limitless. 16 odcinek rozpierdziuuu
17 tak samo
Obczaiłem dziś 16 i 17 odcinek Limitless. 16 odcinek rozpierdziuuu

LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
No wiem, nadrobilem, zaczyna się zabawa. Ale i tak czekam do wtorku do 4-5 rano na lucka 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Poki co sezon bardzo na plus 3eci wikingow mi sie nie podobal. Bjorn rosnie na takiego madafaka wiekszego od ojca (wzrostowo wagowo juz jest). Najstarszy syn Aslaug i Ragnara tez widac, ze bedzie mial cojones. Z reszta jakby poczytac o historii ragnara i jego synach to oni niezli rzeznicy byli. Czwarty odcinek jak mogl skonczyc sie w takim momencieLaik pisze:ktoś ogląda Wikingów tutaj?
całkiem fajnie expi Bjoern teraz

https://pl.wikipedia.org/wiki/Ragnar_Lodbrok
- GrimgorIronhide
- Masakrator
Ostrzeż, że artykuł zawiera spoilery
Choć z drugiej strony nigdy nie wiadomo - serial już tak niemożebnie k***i historię i logikę, że nie wiadomo czego można się podziewać. Jak dla mnie wszystko dzieje się strasznie z dupy, pojawiają się wątki wpychane na siłę (azjatka robiąca z Ragnarem jakieś psychodeliczne party, czekamy na murzyna handlującego zielskiem) i ogólna bieda. A jako odtwórcę historycznego wciąż skręca mnie na widok ich ciuchów, broni i innych dupnych akcji rodem z fantasy (jak kusze w Europie w tym wieku albo Bjorn załatwiający berserkera wiązką haczyków na ryby)
Niestety wciąż serial zostawia daleko w tyle wszystkie w podobnej tematyce. No jedynym miłym memu sercu pretendentem będzie nadchodzący rosyjski serial "Wiking" zahaczający o czasy i wątek Włodzimierza Wielkiego. Tam już po trailerze widać, że będzie równie krwawo i brutalnie ale za to realistycznie.
Choć z drugiej strony nigdy nie wiadomo - serial już tak niemożebnie k***i historię i logikę, że nie wiadomo czego można się podziewać. Jak dla mnie wszystko dzieje się strasznie z dupy, pojawiają się wątki wpychane na siłę (azjatka robiąca z Ragnarem jakieś psychodeliczne party, czekamy na murzyna handlującego zielskiem) i ogólna bieda. A jako odtwórcę historycznego wciąż skręca mnie na widok ich ciuchów, broni i innych dupnych akcji rodem z fantasy (jak kusze w Europie w tym wieku albo Bjorn załatwiający berserkera wiązką haczyków na ryby)
Niestety wciąż serial zostawia daleko w tyle wszystkie w podobnej tematyce. No jedynym miłym memu sercu pretendentem będzie nadchodzący rosyjski serial "Wiking" zahaczający o czasy i wątek Włodzimierza Wielkiego. Tam już po trailerze widać, że będzie równie krwawo i brutalnie ale za to realistycznie.
Mi się Vikings bardzo podobają i imho trzymają poziom, ale każdy ma oczywiście inny gust 

http://naekranie.pl/artykuly/pierwszy-p ... ekranie-pl
tak jak w linku: Pierwszy polski wywiad! Punisher z Daredevila
a w srodku trailer nowego sezonu daredevila (ktory wychodzi juz w ten piatek)
tak jak w linku: Pierwszy polski wywiad! Punisher z Daredevila
a w srodku trailer nowego sezonu daredevila (ktory wychodzi juz w ten piatek)
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Wołam stałą ekipę 
Słaby ten odcinek Gotham nie? I wiadomo przez kogo. Selina trochę ratowała (samym byciem
) ale cóż wiadomo kto psuje

Słaby ten odcinek Gotham nie? I wiadomo przez kogo. Selina trochę ratowała (samym byciem

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Gokish, ale wychodzi, ze po tym jak sie zakonczyl to chwile moze go nie byc 

I nie będzie Seliny
więc wiesz. A znając życie to będziemy tego piździelca oglądać długo

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Gotham dla mnie odpadło. Lucyfer łapie oddech licze ze przed jakims finałem (ale zaliczylem cały komiks wiec jestem happy
)
Jutro limitless/flash z tych jeszcze cos wznoszących

Jutro limitless/flash z tych jeszcze cos wznoszących
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
flash dopiero w przyszlym tygodniu.
swoja droga ktos oglada ta supergirl? podobno ma byc crossover z flashem
--- edit ---
i odnosnie mojego poprzedniego posta
https://www.youtube.com/watch?v=IMC7H23-sMs
tutaj jest finalowy trailer daredevila z dzisiaj.
swoja droga ktos oglada ta supergirl? podobno ma byc crossover z flashem
--- edit ---
i odnosnie mojego poprzedniego posta
https://www.youtube.com/watch?v=IMC7H23-sMs
tutaj jest finalowy trailer daredevila z dzisiaj.
Ostatnio zmieniony 15 mar 2016, o 21:38 przez Morsereg, łącznie zmieniany 1 raz.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Morsereg pisze: swoja droga ktos oglada ta supergirl? podobno ma byc crossover z flashem
QC
Ja tam nei wiem jak to gówienko się trzyma i ma 2 sezon dostać no hellooł?
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

A mnie dla odmiany wątek Bruciego nie męczył jak zwykle, chociaż był mocno przewidywalny, ale jakoś uszło. Fajnie, że zapowiada się, że Nigma będzie miał jakiś ciekawy kawałek sezonu (QC pewnie płaczesz z tego powodu ;D ), a pingwin i doktorek z arkham jakoś bez polotu, mam nadzieję, że to cisza przed burzą.
A i w sumie w spoiler wrzucę:
A i w sumie w spoiler wrzucę:
Ta laska z koncertu to jakiś nowy Joker ma być? Nie ukrywam, że jej aktorstwo mnie strasznie irytowało, mam nadzieję, że w ramach poprawności politycznej nie wymyślili sobie, żeby robić kobietę Jokera (a jak już, to oby nie na dłużej niż na kilka odcinków).
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Odpowiem Afro

To jest kolejny "Joker". Twórcy zapowiedzieli, że będą się tacy debile pojawiać zainspirowani Jerome'ema prawdziwego młodego Jokera poznamy pewnie w 3 sezonie
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

ja wierze w wasza teorie ze strangem. Ale za bardzo kombinujo i robi sie to nudne
Supergirl to taka feministyczna obraza dla fanow komiksow - biora wszystkie postacie i robia im zmiane plci
Ale poza tym klasyka sie pojawia (Martian, Brainiac, Bizarro) wiec zjadliwe. Lepsze niż arrow. A ta laska o dziwo stara się cos grac
Wiec okejka kucejka. No i panowie Jon Jonzz temu się nie odmawia 
A limitless trzyma sie bardzo dobrze
Supergirl to taka feministyczna obraza dla fanow komiksow - biora wszystkie postacie i robia im zmiane plci

A limitless trzyma sie bardzo dobrze