MASTER w Lublinie - Lubelski Koziolek 1-2 marca 2008r.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

Zablokowany
DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

he he ... celowo tak zrobiłem
żeby zdziwieni... co jest? zobaczyli te zdjęcia
Oj blatów dużo trzeba będzie szykować dla Gości z Polski he he

Awatar użytkownika
Mobi
Mudżahedin

Post autor: Mobi »

DZIK pisze:
Jerzyn pisze:ruszyla wreszcie w pelni strona masterowa. adres: http://lubelskikoziolek.pl

tam tez bedzie teraz aktualizowana lista zgloszonych. mozecie ja znalezc pod tym adresem: http://lubelskikoziolek.pl/viewpage.php?page_id=6
Fotki osób zgłoszonych niszcząc pozwalają lepiej zrozumieć znaczenie haseł:

General Electric - Motor
Hesus El Saviorr - Supeł
Eisenkreutz - Mobi
Eisenkretuz? my name is Borat! nice^^
Czasami mysle ze Ewa w raju opieprzyla nie tylko jablko ale i weza.

DZIK
Oszukista

Dajcie tu albo na stronce parę zdjęć całej sali z zeszłego roku żeby Ci co u nas jeszcze nie byli zobaczyli skalę :wink:

Awatar użytkownika
Taraś
Chuck Norris

Post autor: Taraś »

Supeł wygląda jak Jezus
Mi tam Supeł bardziej przypomina Maryję. :D

Budda
Chuck Norris

Post autor: Budda »

no ryja to ma !
;*

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

odezwał sie przystojniak :D

Awatar użytkownika
LinuX
Mudżahedin

Post autor: LinuX »

Dobra ważna sprawa dla orkowych graczy(głównie Kołaty) potrzebuje do porzyczenia pomalowane:
37 Savagy na piechote
Doom Divera
8 squig hoppersów
2 bazy snotów

najlepiej jeszcze 4 bolce(nie koniecznie)

Dla wszystkich wyporzyczaczy, wynagrodzenie w postaci dobrego browarka.

Górken! Krzycze challange... :twisted:
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Dobry browarek to piwo perła - w większości knajp w odległości do 100m od turnieju jest po 3,5 - 4 zł - lane, także łatwo spłacisz pożyczkę :D

Awatar użytkownika
Taraś
Chuck Norris

Post autor: Taraś »

3.5-4zł?Po co Linuxowi knajpa. Idziesz do spożywczaka i kupujesz hurtem po 2.5zł :D

Żadne piwo choć by z gówna naszej Perle nie dorówna.

Awatar użytkownika
PAWLAK
Kretozord

Post autor: PAWLAK »

E dostałem zajebistą wiadomość o zaproszeniu na turnieju :lol2: :lol2: :lol2:
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Post autor: Górken »

Nie przyjąć challenga nie wypada;) Więc słyszać twój krzyk odpowiadam tym samym:P

DZIK
Oszukista

Supeł pisze:Dobry browarek to piwo perła - w większości knajp w odległości do 100m od turnieju jest po 3,5 - 4 zł - lane, także łatwo spłacisz pożyczkę :D
hm - niezbyt daleko są knajpy gdzie lane jest po 3 a butelczak po3,5

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Zgodnie z postanowieniem wyrabiania normy "minimum jeden turniej battla na kwartał", padło na lubelskiego mastera :mrgreen:
Szukajcie swojego spaministratora na ostatnich stołach ;)

Jeśli cały turniej będzie równie pro jak jego strona elektroniczna (strona, materiały, trailer), to zapowiada się przezacnie.

Ja wiem, że prawdziwi mężczyźni śpią na sali pod stołami, ale byłbym bardzo zobowiązany za namiary na jakieś niedrogie noclegi w Lublinie (nie muszą być zbyt blisko miejsca turnieju, samochód niech popracuje). Na wypadek gdyby przyszło zabrać dziewczynę, która - jak chyba wszystkie - kręci nosem na spanie na sali.

BTW, to chyba pierwszy master, który ma natrzaskane 25 stron tematu na dwa tygodnie przed :D

PS. Nie piłem Perły, trza nadrobić ten brak. Czy to jest właśnie ten słynny "Lubelski Full, gul gul"? :lol:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

LinuX pisze:Dobra ważna sprawa dla orkowych graczy(głównie Kołaty) potrzebuje do porzyczenia pomalowane:
37 Savagy na piechote
Doom Divera
8 squig hoppersów
2 bazy snotów

najlepiej jeszcze 4 bolce(nie koniecznie)
Linux,

zmień rozpę :)

37 savage orków to ma w Polsce pewnie kilku graczy O&G licząc tych, których nie znam :D. A co najlepsze, ostatnio zauważyłem dziwny trend masowego ich wystawiania ;) Ja mam ze czterdziestu kilku po tym jak część sprzedałem Kacprowi, ale sam wystawiam 32. Także obawiam się, że marne szanse, byś uzbierał taką ilość, nie mówiąc już o wysiwygu.

Jak bardzo chcesz czymś takim zagrać, to maluj zwykłym boyzom tatuaże. Do turnieju Cię dopuszczą. A co do reszty figsów, to trochę by się znalazło.

Pozdr!

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

Ja mam bodaj 43.. z czego 40 wystawiam, tracac punkty za wysywig na jednym oddziale. A szans ze chlopakow z Singapuru przed lublinem dostane i pomaluje nie ma - takze jeszcze tym razem no future z pozyczaniem.
Takze szczerze watpie ze uda Ci sie cos znalesc ;)

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

a ja potrzebuje: 12 goblinow (bez niczego! tylko hand weapon)
10 blunderow z muzykiem
22 chaos dwarfs warriors FCG shield

czy jest w stanie ktos wspomóc biednego gracza chaoskrasi? :)

Linuś- moge popytac o te dwa bolce ;) mam w domu, nie wiem czy wlasciciel sie tylko zgodzi ci je pozyczyc :D

Awatar użytkownika
Arecki
Mudżahedin

Post autor: Arecki »

O.o Dudi ciśnie Chde ;)... Mam pytanko dotyczące posiłków, będzie coś do zapchania dupy w okolicy (na miejscu ;p)?? Czy trzeba sobie jak zawsze termosik z kanapeczkami brać i zadowolić się kebabem o ile takowy jest :D

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

w okolicy jest mnostwo miejsc, gdzie mozna zjesc, a poza tym bedziemy organizowac cos na miejscu.

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

@Dzik
Jedyna jaką kojarzę w tych cenach to BARAŻ ale to trochę dalej jest :p

Jeśli chodzi o żarcie to w okolicy jest pizzerio-bar, ze 3 budki z żarciem a'la hod dog i kebab i pewnie załatwimy z jakąś pizzerią zniżki specjalnie dla nas - nie wiem czy wypali katering jak z zeszłym roku bo coś się ta firma wypina (Dzik coś mówił o tym ostatnio).

Z uwagi na ceny w barach (może coś zarezerwujemy i pomniejszymy cenę piwka) picie na sali nie będzie mile widziane (ale co zrobisz jak się zdarzy? :twisted: ) chodzi o to że jest to ośrodek akademicki i będą siedzieć ciecie tam całą noc i lepiej się bawić poza salą i jednocześnie tuż obok...

nocleg dla wybrednych :p - wszędzie wokoło są akademiki i tam chyba można po dobrej cenie się kimnąć - a jak i to nie pasuje to jest tez parę moteli i hoteli różnego rodzaju a ceny raczej "wschodnie"

pzdr

Awatar użytkownika
trikk
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: trikk »

Kto przenocuje z piatku na sobote 4-5 osobowa ekipe Bastionowa?!

Zablokowany