MASTER w Lublinie - Lubelski Koziolek 1-2 marca 2008r.
Eisenkretuz? my name is Borat! nice^^DZIK pisze:Fotki osób zgłoszonych niszcząc pozwalają lepiej zrozumieć znaczenie haseł:Jerzyn pisze:ruszyla wreszcie w pelni strona masterowa. adres: http://lubelskikoziolek.pl
tam tez bedzie teraz aktualizowana lista zgloszonych. mozecie ja znalezc pod tym adresem: http://lubelskikoziolek.pl/viewpage.php?page_id=6
General Electric - Motor
Hesus El Saviorr - Supeł
Eisenkreutz - Mobi
Czasami mysle ze Ewa w raju opieprzyla nie tylko jablko ale i weza.
Dobra ważna sprawa dla orkowych graczy(głównie Kołaty) potrzebuje do porzyczenia pomalowane:
37 Savagy na piechote
Doom Divera
8 squig hoppersów
2 bazy snotów
najlepiej jeszcze 4 bolce(nie koniecznie)
Dla wszystkich wyporzyczaczy, wynagrodzenie w postaci dobrego browarka.
Górken! Krzycze challange...
37 Savagy na piechote
Doom Divera
8 squig hoppersów
2 bazy snotów
Dla wszystkich wyporzyczaczy, wynagrodzenie w postaci dobrego browarka.
Górken! Krzycze challange...
Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
E dostałem zajebistą wiadomość o zaproszeniu na turnieju
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Zgodnie z postanowieniem wyrabiania normy "minimum jeden turniej battla na kwartał", padło na lubelskiego mastera
Szukajcie swojego spaministratora na ostatnich stołach
Jeśli cały turniej będzie równie pro jak jego strona elektroniczna (strona, materiały, trailer), to zapowiada się przezacnie.
Ja wiem, że prawdziwi mężczyźni śpią na sali pod stołami, ale byłbym bardzo zobowiązany za namiary na jakieś niedrogie noclegi w Lublinie (nie muszą być zbyt blisko miejsca turnieju, samochód niech popracuje). Na wypadek gdyby przyszło zabrać dziewczynę, która - jak chyba wszystkie - kręci nosem na spanie na sali.
BTW, to chyba pierwszy master, który ma natrzaskane 25 stron tematu na dwa tygodnie przed
PS. Nie piłem Perły, trza nadrobić ten brak. Czy to jest właśnie ten słynny "Lubelski Full, gul gul"?
Szukajcie swojego spaministratora na ostatnich stołach
Jeśli cały turniej będzie równie pro jak jego strona elektroniczna (strona, materiały, trailer), to zapowiada się przezacnie.
Ja wiem, że prawdziwi mężczyźni śpią na sali pod stołami, ale byłbym bardzo zobowiązany za namiary na jakieś niedrogie noclegi w Lublinie (nie muszą być zbyt blisko miejsca turnieju, samochód niech popracuje). Na wypadek gdyby przyszło zabrać dziewczynę, która - jak chyba wszystkie - kręci nosem na spanie na sali.
BTW, to chyba pierwszy master, który ma natrzaskane 25 stron tematu na dwa tygodnie przed
PS. Nie piłem Perły, trza nadrobić ten brak. Czy to jest właśnie ten słynny "Lubelski Full, gul gul"?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Linux,LinuX pisze:Dobra ważna sprawa dla orkowych graczy(głównie Kołaty) potrzebuje do porzyczenia pomalowane:
37 Savagy na piechote
Doom Divera
8 squig hoppersów
2 bazy snotów
zmień rozpę
37 savage orków to ma w Polsce pewnie kilku graczy O&G licząc tych, których nie znam . A co najlepsze, ostatnio zauważyłem dziwny trend masowego ich wystawiania Ja mam ze czterdziestu kilku po tym jak część sprzedałem Kacprowi, ale sam wystawiam 32. Także obawiam się, że marne szanse, byś uzbierał taką ilość, nie mówiąc już o wysiwygu.
Jak bardzo chcesz czymś takim zagrać, to maluj zwykłym boyzom tatuaże. Do turnieju Cię dopuszczą. A co do reszty figsów, to trochę by się znalazło.
Pozdr!
Ja mam bodaj 43.. z czego 40 wystawiam, tracac punkty za wysywig na jednym oddziale. A szans ze chlopakow z Singapuru przed lublinem dostane i pomaluje nie ma - takze jeszcze tym razem no future z pozyczaniem.
Takze szczerze watpie ze uda Ci sie cos znalesc
Takze szczerze watpie ze uda Ci sie cos znalesc
- Shakin' Dudi
- Masakrator
a ja potrzebuje: 12 goblinow (bez niczego! tylko hand weapon)
10 blunderow z muzykiem
22 chaos dwarfs warriors FCG shield
czy jest w stanie ktos wspomóc biednego gracza chaoskrasi?
Linuś- moge popytac o te dwa bolce mam w domu, nie wiem czy wlasciciel sie tylko zgodzi ci je pozyczyc
10 blunderow z muzykiem
22 chaos dwarfs warriors FCG shield
czy jest w stanie ktos wspomóc biednego gracza chaoskrasi?
Linuś- moge popytac o te dwa bolce mam w domu, nie wiem czy wlasciciel sie tylko zgodzi ci je pozyczyc
w okolicy jest mnostwo miejsc, gdzie mozna zjesc, a poza tym bedziemy organizowac cos na miejscu.
@Dzik
Jedyna jaką kojarzę w tych cenach to BARAŻ ale to trochę dalej jest :p
Jeśli chodzi o żarcie to w okolicy jest pizzerio-bar, ze 3 budki z żarciem a'la hod dog i kebab i pewnie załatwimy z jakąś pizzerią zniżki specjalnie dla nas - nie wiem czy wypali katering jak z zeszłym roku bo coś się ta firma wypina (Dzik coś mówił o tym ostatnio).
Z uwagi na ceny w barach (może coś zarezerwujemy i pomniejszymy cenę piwka) picie na sali nie będzie mile widziane (ale co zrobisz jak się zdarzy? ) chodzi o to że jest to ośrodek akademicki i będą siedzieć ciecie tam całą noc i lepiej się bawić poza salą i jednocześnie tuż obok...
nocleg dla wybrednych :p - wszędzie wokoło są akademiki i tam chyba można po dobrej cenie się kimnąć - a jak i to nie pasuje to jest tez parę moteli i hoteli różnego rodzaju a ceny raczej "wschodnie"
pzdr
Jedyna jaką kojarzę w tych cenach to BARAŻ ale to trochę dalej jest :p
Jeśli chodzi o żarcie to w okolicy jest pizzerio-bar, ze 3 budki z żarciem a'la hod dog i kebab i pewnie załatwimy z jakąś pizzerią zniżki specjalnie dla nas - nie wiem czy wypali katering jak z zeszłym roku bo coś się ta firma wypina (Dzik coś mówił o tym ostatnio).
Z uwagi na ceny w barach (może coś zarezerwujemy i pomniejszymy cenę piwka) picie na sali nie będzie mile widziane (ale co zrobisz jak się zdarzy? ) chodzi o to że jest to ośrodek akademicki i będą siedzieć ciecie tam całą noc i lepiej się bawić poza salą i jednocześnie tuż obok...
nocleg dla wybrednych :p - wszędzie wokoło są akademiki i tam chyba można po dobrej cenie się kimnąć - a jak i to nie pasuje to jest tez parę moteli i hoteli różnego rodzaju a ceny raczej "wschodnie"
pzdr