Skaveńskie Q&A
Moderator: Hoax
-
- Mudżahedin
Re: Skaveńskie Q&A
Rownie dobrze moglby miec 3, skoro automatycznie ma -2 a i zasieg przewaznie daleki... Na szczescie statystycznie jeden bolec trafia, a przy sile 7-8 AP6 i D3 Woundach jest to dośc syte
Jest abomka, jest impreza :]
Z tego co piszesz, to materiał na rozpiskę masz w ręku - weapon teamy moim zdaniem są zbyt drogie obecnie, już stormfiendy wydają się lepsze. Dzwonek mają naprawić, ale póki co jest słaby. Piechotę masz :]
Ja monków nie lubię i uważam, ze są gorsi niż stormverminy, a w rozpie nie ma miejsca na oba oddziały. Jezzail obecnie to jedyny oddział na niezabijalnych kowbojów smoki etc więc wydają siękoniecznie w liczbie jak największej. Pomyśl też o katapulcie - obecnie wydaje się być solidniejszym wyborem niż działo.
Z tego co piszesz, to materiał na rozpiskę masz w ręku - weapon teamy moim zdaniem są zbyt drogie obecnie, już stormfiendy wydają się lepsze. Dzwonek mają naprawić, ale póki co jest słaby. Piechotę masz :]
Ja monków nie lubię i uważam, ze są gorsi niż stormverminy, a w rozpie nie ma miejsca na oba oddziały. Jezzail obecnie to jedyny oddział na niezabijalnych kowbojów smoki etc więc wydają siękoniecznie w liczbie jak największej. Pomyśl też o katapulcie - obecnie wydaje się być solidniejszym wyborem niż działo.
Nie tak dawno myślałem o konwersji z takiej myszy
Należy dodać, że Meat Grinder może dołączyć tylko do oddziału Rat at Arms na zasadach War Platform - czytaj musi stać możliwie najbardziej na środku w pierwszym szeregu (tak, w połączeniu z savem na 3+ i wardem 4+ i FCG daje całkiem nie głupią ochronę kadrze). Może być też tylko jeden w oddziale (na forum 9th umotywowano to zasadą War Platform - musi być możliwie najbardziej na środku, a tylko jeden model może spełnić ten warunek).
Nie powinno się to zmienić, długo szukali zastosowania dla grinderów, a nie wydaje się to OP.
Nie powinno się to zmienić, długo szukali zastosowania dla grinderów, a nie wydaje się to OP.