Poradnik poczatkujacego lizaka
Moderator: Ziemko
Re: Poradnik poczatkujacego lizaka
Dlaczego czar nr 5 nie działa na mounty? W sensie zadasz stedziowi 3 rany to bierzesz i go nrmalnie leczysz. Jak ci padnie to oczywiście nie możesz go wskrzesić, ale nie o to chyba chodzi.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Podejrzewam, że dlatego że w opisie czaru jest:Golonka pisze:Dlaczego czar nr 5 nie działa na mounty? W sensie zadasz stedziowi 3 rany to bierzesz i go nrmalnie leczysz. Jak ci padnie to oczywiście nie możesz go wskrzesić, ale nie o to chyba chodzi.
Regrowth (...) cannot be used to heal characters or their mounts.
Na stedzie zwykle dziala
Tzn. te bez herosow 

A bo to pierwszy raz;pGolonka pisze:Wygląda na to, że udało mi się parę razy zwałować ludziAle zaznaczam nieświadomie
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Sporo graczy wydaje mi sie o tym zapomina, widzialem juz proby rzucania regrowtha na guoGolonka pisze:Wygląda na to, że udało mi się parę razy zwałować ludziAle zaznaczam nieświadomie

tak zasadniczo to i ja się dałem zwałować:D leczący sie Bloodzio:D to coś z czym też miałem przyjemność:D
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Sorry, że tutaj, ale chyba to i tak najlepsze miejsce. Do rozpiski na border patrol dać salamandrę, czy kameleony?
(i nie przerzucam się na lizaki, tylko gram sobie z kumplem, a on się wypiął i powiedział, że z chaosem więcej nie gra)
(i nie przerzucam się na lizaki, tylko gram sobie z kumplem, a on się wypiął i powiedział, że z chaosem więcej nie gra)
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
- JungleJack
- "Nie jestem powergamerem"
Zdecydowanie salamandra, ale to zależy też od tego z jaką armią grasz itp. Na krasnoludy np. można by się zastanowić nad kameleonami. Takie moje zdanie. 

Nie mam pojęcia z czym. Wiem tylko, że na pewno nie ze skavenami, wochem, o&g, he, ani de. Podejrzewam, że najprawdopodobniej z WE, albo bretonią ale to tylko podejrzenie.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
- RobiChaos666
Czy warto dawać slana do straży światynnej?
- RobiChaos666
Wiem taka zasada ale czy lepiej dawać Guardów i odrazu dawać ich do sllana czy sobie dać spokuj i niech eteryczny sam sobie lata 

Eteryk jest sporo lepszy. Najlepiej działa z szadołem, lub lightem (zależnie od rozpiski), ale live też jest niezły.
- RobiChaos666
Wiem gralem na livie kilka razy ale chce wiedziec czy mam kupować mu guardów czy ma latać w pojedynke?
- RobiChaos666
Wiem slan eteryk fajny,chciałem go dać jeszcze do Guardów ale skoro to niepotrzebne