Nowa liga WFB w Warszawie
Re: Nowa liga WFB w Warszawie
To może być i 2350 ale za to bez proksów... 

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
jeszcze wymóg w pełni pomalowanej armii i będzie jak na masterzeGrolshek pisze:ale za to bez proksów...

Z jednej strony Grolshu cię rozumiem ale z drugiej myślę że warto dać szanse początkującym graczom którzy nie uzbierali jeszcze całej armii na duże pkt. Zawsze fajnie jest zagrać z nowymi ludźmi. Za to na pewno warto by w regulaminie wyraźnie zaznaczyć że nie dopuszczone są ordynarne proxy; kartoniki, klocki lego, same podstawki itd. Poprzednio nie było z tym problemów ale wszyscy wiemy że nawet na niektórych masterach pojawiają się Abominacje z papieru toaletowego i klocków lego

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Min. dlatego proponowałem coby liga była na 1650 żeby jak najwięcej figurek ludzie mieli porządne... Chcecie 2350 albo więcej i będziemy znowu grać jakimś gównem... Dla mnie liga to przyjemność a nie granie na najbardziej wymaksowane rospy podstawkami żeby przygotować się do mastera a w tym czasie figurki leżą u Arbitra i malują sięArbiter Elegancji pisze:jeszcze wymóg w pełni pomalowanej armii i będzie jak na masterzeGrolshek pisze:ale za to bez proksów...![]()
![]()
Z jednej strony Grolshu cię rozumiem ale z drugiej myślę że warto dać szanse początkującym graczom którzy nie uzbierali jeszcze całej armii na duże pkt. Zawsze fajnie jest zagrać z nowymi ludźmi. Za to na pewno warto by w regulaminie wyraźnie zaznaczyć że nie dopuszczone są ordynarne proxy; kartoniki, klocki lego, same podstawki itd. Poprzednio nie było z tym problemów ale wszyscy wiemy że nawet na niektórych masterach pojawiają się Abominacje z papieru toaletowego i klocków lego

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Nigdzie nie pisałem że chce 2350, mnie w zasadzie wszystko jedno
. Gdy Rincowi malowałem DE on grał WE pożyczonymi od Kielona więc ani nie przygotowywał sobie rozpy ani nie grał podstawkami 
Pozdrowionka

dziwny przykładGrolshek pisze:granie na najbardziej wymaksowane rospy podstawkami żeby przygotować się do mastera a w tym czasie figurki leżą u Arbitra i malują się

Troszkę demonizujeszGrolshek pisze:będziemy znowu grać jakimś gównem

Pozdrowionka
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
jak tam Kielonidas? Lipiec się zaczyna, możemy liczyć na ligę w tym miesiącu?
To fakt, ma predyspozycje na komika.Rince pisze:Grolshek bywasz zabawny.

Dokładnie, kiedy?Arbiter Elegancji pisze:jak tam Kielonidas? Lipiec się zaczyna, możemy liczyć na ligę w tym miesiącu?
Taka liga z pożegnalnym kopem w dupę 7 edycji.

"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Już 6, a zasad ni maKielon pisze:Miałem już ją ogłosić w poniedziałek, ale wpierw internet mi nie działał, a potem wyjechałem na działkę.
Jutro pełne zasady!

"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole