Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
ROTFL
Brawo ten pan
Brawo ten pan
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Ja mam dokładnie odwrotną sytuację ;]Skavenblight pisze:Wyposzczone, bo faceci stanowią na tym kierunku jakieś 15% populacji, jak nie mniej. W dodatku ich liczba [jak i ogólna liczba germanistów] maleje z miesiąca na miesiąc, choć nikt ich jeszcze nie wyrzuca...
U nas mówią: "Śpieszmy się kochać germanistów, tak szybko odchodzą...".
Automatyka i Robotyka to mało kobiecy kierunek ;P
W dodatku z wydziału nam zabierają zarządzanie, gdzie 95% kobiet wydziałowych jest...
Temat o wyposzczonych germanistkach połączony z niezwykłymi. Jestem jednak genialnym moderatorem.
A licky boom boom down!!!
Gópim moderatorem jesteś, ze dwie minuty myślałem nad nazwą tematu, do którego wydzielę tamten spam
Ale niech będzie, skoro już ten temat został śmietnikiem do rozmów o kwestiach damsko-męskich
Ale niech będzie, skoro już ten temat został śmietnikiem do rozmów o kwestiach damsko-męskich
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ja slyszalem ze idzie bardziej w ilosc niz w urode. Czy wychodzi na to samo?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Czy to jest jakiś przytyk co do faktu, że na moim wydziale (na szczęście jestem jednostką między wydziałową i cały czas tam nie siedzę ) są tylko niedomyci kolesie w koszulach flanelowych wpuszczonych w spodnie.Skavenblight pisze:Słyszałam jednak, że Politechnika idzie w jakość a nie ilość jeśli chodzi o dziewczyny...
Tia, ja tak jak B_Sk Politechnika Łódzka i doszedłem do wniosku, że skoro ilość już jest tragiczna (2 dziewczyny na 160 informatyków), to wzięli się za jakość porządnie chyba, bo obydwie wyglądają jak faceci (a jedna ma wąsy...).Skavenblight pisze: ...
Słyszałam jednak, że Politechnika idzie w jakość a nie ilość jeśli chodzi o dziewczyny...
Dobrze, że dziewczynę sobie znalazłem przed studiami
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No dziękiSkavenblight pisze:Co nie zmienia faktu, że każdy jest na wagę złota dla wyposzczonych germanistek.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ups!Tomash pisze:No dziękiSkavenblight pisze:Co nie zmienia faktu, że każdy jest na wagę złota dla wyposzczonych germanistek.
Nie miałam tego na myśli!
Poza tym ja mówiłam Ci Tomashu o 30 germanistkach, a ich jest powyżej 80. Tzn. że te które polecą na Ciebie, to swego rodzaju elita
To żal mi wszystkich dziewczyn w tym tajemniczym miejscu to "u ciebie"Skavenblight pisze:U mnie faceci dzielą się na:
- tych z żelem na włosach
- tych z tłuszczem na włosach
- tych bez włosów
...
Tak w ogóle ostatnio zauważyłem, że coraz więcej facetów jest schludnych, czesto się myje i ogólnie dba o siebie (te kobiety coraz bardziej wymagające, czy co?? ). Zaobserwowałem to nawet u informatyków, chociaż w trochę mniejszym stopniu
Jardzioch, skąd żeś to zdjęcie wytrzasnął?
to jak lysy, to od razu gorszy?! A mowia ze to my jestesmy nietolerancyjniSkavenblight pisze: - tych bez włosów
Hmmm, zdjęcie z aparatu, ale skąd tam się wzięło to nie wiem Pewnie na jakiejś imprezie ktoś się do aparatu dobrał i tyle.b_sk pisze:Jardzioch, skąd żeś to zdjęcie wytrzasnął?
A co, złe??
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Tak miało byćTomash pisze: A Ty, Mate, teraz wyglądasz na awatarze jak zaginiony gdzieś w górach Kaukazu piąty członek System Of A Down
Chociaż wg tego programu do rozpoznawania twarzy, na tym zdjęciu przypominam Jensena Acklesa, Brada Pitta i Vala Kilmera w jednym
Muszę wyciąć i wrzucić na tę stronkę zdjęcie Skaven z awatarka, to się czegoś ciekawego dowiemy