Brawo ten pan

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Ja mam dokładnie odwrotną sytuację ;]Skavenblight pisze:Wyposzczone, bo faceci stanowią na tym kierunku jakieś 15% populacji, jak nie mniej. W dodatku ich liczba [jak i ogólna liczba germanistów] maleje z miesiąca na miesiąc, choć nikt ich jeszcze nie wyrzuca...
U nas mówią: "Śpieszmy się kochać germanistów, tak szybko odchodzą...".
Czy to jest jakiś przytyk co do faktu, że na moim wydziale (na szczęście jestem jednostką między wydziałową i cały czas tam nie siedzęSkavenblight pisze:Słyszałam jednak, że Politechnika idzie w jakość a nie ilość jeśli chodzi o dziewczyny...
Tia, ja tak jak B_Sk Politechnika Łódzka i doszedłem do wniosku, że skoro ilość już jest tragiczna (2 dziewczyny na 160 informatyków), to wzięli się za jakość porządnie chyba, bo obydwie wyglądają jak faceci (a jedna ma wąsy...).Skavenblight pisze: ...
Słyszałam jednak, że Politechnika idzie w jakość a nie ilość jeśli chodzi o dziewczyny...
No dziękiSkavenblight pisze:Co nie zmienia faktu, że każdy jest na wagę złota dla wyposzczonych germanistek.
Tomash pisze:No dziękiSkavenblight pisze:Co nie zmienia faktu, że każdy jest na wagę złota dla wyposzczonych germanistek.
To żal mi wszystkich dziewczyn w tym tajemniczym miejscu to "u ciebie"Skavenblight pisze:U mnie faceci dzielą się na:
- tych z żelem na włosach
- tych z tłuszczem na włosach
- tych bez włosów
...
to jak lysy, to od razu gorszy?! A mowia ze to my jestesmy nietolerancyjniSkavenblight pisze: - tych bez włosów
Hmmm, zdjęcie z aparatu, ale skąd tam się wzięło to nie wiemb_sk pisze:Jardzioch, skąd żeś to zdjęcie wytrzasnął?
Tak miało byćTomash pisze: A Ty, Mate, teraz wyglądasz na awatarze jak zaginiony gdzieś w górach Kaukazu piąty członek System Of A Down