a widziałem lorda oryginalnego z FW na bale na większej bazie niż rydwanowa na DMPhypnotic pisze:Nie, bale ma rydwanową czli 50 x 100 i od razu great taurus mający z kolei 50x50. Nie ma lekko;)
figurki kupno/konwertować ?
Moderator: esgaroth
- rudobrody79
- Falubaz
Re: figurki kupno/konwertować ?
Sory masz rację , źle spojrzałem. Tu jest lista jakby co:
http://chaos-dwarfs.com/wiki/index.php ... Base_Sizes
http://chaos-dwarfs.com/wiki/index.php ... Base_Sizes
- Kacpi 1998
- Masakrator
poszukuję tarcz do moich klonów, od czego będą się nadawać. od maruderów i... ?
- White Lion
- Kretozord
mam ze 20 tarcz od dwarfów.
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
- rudobrody79
- Falubaz
poprosze namiar na tą ciuchcię dziękuję
trochę reaktywuje temat.Nijlor pisze:Kultowe Lokomotywy czy coś takiego...
Miałem podobne założenie do budowy własnego Irondaemona. Zastanawiałem się jednak jak zrobić Sculcrakera?
Jeśli miałbym bazować na "zabawkach" kombinowałbym coś w kierunku kombajnów - chodzi głównie o to, że maszyna jedzie i miażdży, szatkuje wszystko na swej drodze.
Niemniej chcę się posiłkować (z racji możliwego dostępu) modelem Warwagona lub trucka orkowego z Wg40k. One są takei troche złomowate, ale mają turbokulki i wałek na przedzie.
jakiś czas temu przysłali mi błędną ilość elementów do bull centaurów, wkurzyłem się i wrzuciłem to do szafy xD ale teraz zacząłem zastanawiam się co z tym zrobić? mam za dużo o dwie dupki a za to brakuje mi dwóch popiersi, może jakimś pokręconym trafem ma ktoś na zbyciu dwie góry, albo ktoś ma pomysł jak rozwiązać ten problem, no co? mam wyrzeźbić sobie góry z modelinki? na chwilę obecną mogę skleić sześcionogiego kurna jamnika centaura xD :/
W kwestii K'daia. Zamówiłem od użytkownika STAN - StoneHorna od ogrów. Wydaje mi się, że za byczka mógłby być.
Dla mnie tak naprawdę, to za dobre BaleTaurusa robiłby model Sciobra. Jest to byczek, a na nim siedzi krasnolud. Wszystko fajnie wygląda, prócz skrzydeł, które są "pierzaste".
No i cena gruba Euro...
Myślę też o tym by Iron Demona zrobić z Deff Dreda. Dlaczego?
Bo to durna nazwa dla modelu kombajno ciuchci...a już taki Deff Dred, który wygląda jak słabo ogarnięty demon by pasował.
NIektóre modele z Warmachine - w szczególności CRYX też mi pasują. Są z jednej strony lekko mroczne, ale troszkę gibkie... Bądź co bądź są takie steampunkowe więc imo nadają się na maszynę prowadzoną przez Kraśka.
Dla mnie tak naprawdę, to za dobre BaleTaurusa robiłby model Sciobra. Jest to byczek, a na nim siedzi krasnolud. Wszystko fajnie wygląda, prócz skrzydeł, które są "pierzaste".
No i cena gruba Euro...
Myślę też o tym by Iron Demona zrobić z Deff Dreda. Dlaczego?
Bo to durna nazwa dla modelu kombajno ciuchci...a już taki Deff Dred, który wygląda jak słabo ogarnięty demon by pasował.
NIektóre modele z Warmachine - w szczególności CRYX też mi pasują. Są z jednej strony lekko mroczne, ale troszkę gibkie... Bądź co bądź są takie steampunkowe więc imo nadają się na maszynę prowadzoną przez Kraśka.