BAZYLISZEK 19-20.02.2011 Łomianki wyniki str 50
Re: BAZYLISZEK 19-20.02.2011 Łomianki
jako, ze nie bardzo bede mial cokolwiek do roboty, to chyba wybiore sie do Was juz w piątek- bedzie mozliwosc odbioru z dworca? Zawsze mogę ponosić blaty 

Postaram się Was odwiedzić (zgodnie z obietnicą złożoną podczas WD). Nie zagram, bo w 8ed nie umiem, ale w sobotę chętnie na melanżyk wpadnę 

- swieta_barbara
- habydysz
#Morrok: to ja sie musialem jebnac. Sorewicz. Mam nadzieje, ze jednak zalicza.
#Krzychu: pronto, ze wpadniesz.
#Krzychu: pronto, ze wpadniesz.
Żona poinformowana, także teraz jak się nic nagle nie schrzani, to się widzimy i jak zwykle będzie grubo 

@ Kalesoner
Widzę, że poruszyłem temat tabu
Nie zrobiłem tego celowo i nie chciałem wzniecać flame war (świetny link Relosu)
Pozdro dla wszystkich i życze dobrej zabawy
Widzę, że poruszyłem temat tabu

Nie zrobiłem tego celowo i nie chciałem wzniecać flame war (świetny link Relosu)
Pozdro dla wszystkich i życze dobrej zabawy

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
I ostatnie - czy nie myśleliście o osłabieniu Niebieskiego.
Mam wrażenie, że grają na nim wszyscy. Jest idealny dla defensów, a i ofensom się przyda.
Moja propozycja to zmniejszenie jego Movementu (do 4).
W ten sposób trudniej będzie go ustawić korzystnie/łatwiej złapać.
Teraz wydaje mi się on wyborem zbyt prostym.
Mam wrażenie, że grają na nim wszyscy. Jest idealny dla defensów, a i ofensom się przyda.
Moja propozycja to zmniejszenie jego Movementu (do 4).
W ten sposób trudniej będzie go ustawić korzystnie/łatwiej złapać.
Teraz wydaje mi się on wyborem zbyt prostym.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami

Magiczne dzialo tez nie jest slabe, tak samo niwelowanie miscastow, wiec nie wiem czy jest az tak oczywistym wyborem.
Kaleson, do turnieju 2 tygodnie. Jak macie robic jakies zmiany to teraz, bo ja np chcialbym zdazyc bazyliszka pomalowac.
Kaleson, do turnieju 2 tygodnie. Jak macie robic jakies zmiany to teraz, bo ja np chcialbym zdazyc bazyliszka pomalowac.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
ja tam biorę Ż34 tylko byłbym pełen szczęścia gdyby ktoś mi go pożyczył:D
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.