BITWA O BIAŁYSTOK 2011, WYNIKI NA STR. 41
Re: BITWA O BIAŁYSTOK 2011, 2-3.04.2011, 2400 ETC, Białystok
Gorący kubek - 1,5 zł. upewnie sie u Marleny, zeby wziela zapas barszczyków
Zgłoszenia, które doszły i są OK:
1. Kacper Kozaczuk - HE
2. Krzysztof Żelaźnicki - DoCh
3. Łukasz Borowik - DE
4. Marcin Zakrzewski - TK
5. Paweł Gąsiewski - VC
6. Paweł Paszek - WE
7. Ziemowit Żywiołowski - LM
1. Kacper Kozaczuk - HE
2. Krzysztof Żelaźnicki - DoCh
3. Łukasz Borowik - DE
4. Marcin Zakrzewski - TK
5. Paweł Gąsiewski - VC
6. Paweł Paszek - WE
7. Ziemowit Żywiołowski - LM
Tak jak już wspominaliśmy - przenocujemy wszystkich chętnych. Z piątku na sobotę też ale pod jednym warunkiem: przygotujcie się na melanż a nie spanie po kątach ;p Z wawy pociągi jeżdżą co godzinę, dwie, więc na pewno dacie radę być wcześniej niż o 24
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Wymyślasz nowe skróty?;pLidder pisze: 7. Ziemowit Żywiołowski - LM
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
level pub na ulicy suraskiej niedaleko ratusza
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Czy w piątek będzie grany standardowy NL25?
Ostatnio zmieniony 25 mar 2011, o 18:26 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Co to NiL25?
Btw.
Btw.
Ukraińcy jednak dadzą radę Federacja Rosyjska też będzie miała reprezentacje, skromniejszą niż myślałem bo 1-3 osoby ale jednakHi. We've got visas, so everything is fine)))
So I register: Leshchenko Sergiy - Skaven, Ievgen Zapolskyi - Orcs and goblins, Vladyslav Pavlov - vampire counts, Ivan Kashyrskyy - dwarfs, Baranovskyi Andrii - Empire
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!