Bestie miażdżą system
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Kislev jest na taki TT+ powiedzmy. Ubranka na TT, skóra na standard i tego typu kombinacje ;]Draco pisze:Kislev bardzo fajny, choć miejscami zielone ubranka są tak jakoś słabo pomalowane( jeśli to zamówienie na TT to i tak zajebiscie
)
Bestie miażdżą system
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP
UP
ja tez:PLazur pisze:A ja bym chciał żeby na godzine zarabiać tyle ile kosztował ten sztandar
Andrea yellow paint set ;]Booxi pisze:proszę, podziel się receptą na tak wspaniały żółty kolor.
UP