ORCZE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
Re: ORCZE GNIAZDO 25-26 maja Szczyrk
Crus dostał machę w bestiowym pojedynku ?
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Hell yeah! Moje figurki!c4h10 pisze:U Dębka szykuje się macha w plecy. Kudeł wysadził sobie maga z Doom and Darkness, jednak Helena się zrewanżowała wygnała dwie lance z wszystkimi herosami za stół. Bretońcy zdążyli się jedynie pomodlić.
Jak nic obśmiewana helupa na gumowych kołach znowu dała radę!
To był zawsze ulubiony model Kudłatego, taka konwersja!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Jak mag idzie do warpa to RiP się kończy....c4h10 pisze:A teraz pytanie Czy jak mag idzie do warpa to co sie dzieje DnD? Takich mamy sędziów i członków LS
15:5 dla Dębka.
Ja doskonale wiem jakich mamy członków LS....
Proste.c4h10 pisze: Natomiast na innym stole Karli dostał od Kosma Treason of Tzeentch + Helena i wszystkich magów wygnało za stół.
Tu też była ifka, czy Karli właśnie poznał jak działa ten czar?
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
No to chyba lepsze 6 z przerzutem niż 6 bez przerzutu, nie?c4h10 pisze:Musiał wybrać DnD albo TreasonCauliflower pisze:Proste.c4h10 pisze: Natomiast na innym stole Karli dostał od Kosma Treason of Tzeentch + Helena i wszystkich magów wygnało za stół.
Tu też była ifka, czy Karli właśnie poznał jak działa ten czar?
Ale co ja tam wiem.
Faktycznie orcze gniazdo, turniej gówniaków, na pierwszym stole orki z bestiami
Paulinka na 3! Ciśnij Bob, pokaż że prawdziwym orkiem nie można zostać w tydzień!
Jaki fart? 4 czary tsincza i 3 z deatha a i tak bez bramy gralem ale karma wrocila hela wybuchla w drgiej turze itp i po obiecujacym poczatku skonczylo sie 11:9 fajna bitwaPrzemcio pisze:Hej a masz na kompie rozpę Kosma gra na dużym tęczowcu czy przyfarcił i na małym wylosował???
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)
Tutaj, organizatorzy cały czas aktualizują arkusze. Już są pierwsze wynikic4h10 pisze:Dokonalem zmiany i opublikowalem wszystkie arkusze.
https://docs.google.com/spreadsheet/pub ... fVXc&gid=1
- swieta_barbara
- habydysz
Debek z Szaitisem wzieli sobie remis? WTF?
Cisnij Golon!
Cisnij Golon!