rychu022 pisze:a ja dostalem zlotego ancient of war , a tak to cala reszta do pieca
No to tak jakbys legende trafil...
Moderator: Zaklinacz Kostek
rychu022 pisze:a ja dostalem zlotego ancient of war , a tak to cala reszta do pieca
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
counterspellXet pisze:Myślałem, że ten mój biedny mech mage osiągnął maxa na 12-10 ranku, ale wymieniłem arcane intelect x2 na polymorph x2 i dzięki temu przebiłem się do 8-9. Największe problemy mam z innymi magami ( nie widzę remedium, przegrywam 60% gier), oil rogue ( żadko występuje, ale przegrywam 65% ) i zoo lockiem ( przegrywam 55% ) dlatego mimo, że mam decka rushującego dałem 2 x blizzard, ale widzę, że jak używam tej karty to i tak często przegrywam, a jak jej nie używam to wygrywam. Na co by zamienić tego blizzarda ? Ewentualnie zostawię go bo przydaje się przy innych masowych deckach, palladynie itp. i po prostu więcej się z tej tali nie wyciśnie.
Czary jakie mam to frostbolt x2, fireball x2, polymorph x2, unstable portal x2 do tego same mechy, dr boom, archmage.
Zbieram złoto na pierwsze skrzydło naxx przez co nie gram aren, ale trzeba przeciułać.
Ziemko pisze:rychu022 pisze:a ja dostalem zlotego ancient of war , a tak to cala reszta do pieca
No to tak jakbys legende trafil...
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
dlatego olej mad scientista i dodaj counterspella po prostu. gry wygrywa, true storyXet pisze:z 4 dropowych mam blastmage x2, 2 x piloted shreder i 2 x mechanical yeti. Yeti przydaje się do arcymaga, ale shreder to też solidna marka.
Ten counterspell to by się przydał razem z mad scientistem, ale musze go najpierw wyfarmic, chociaz skierowanie w tą stronę zmienią mocno decka, bo zaraz będzie pokusa dorzucać inne secrety i moby.
Dobiłem do 7-8 ranku, mam 10 czwórekGokish pisze:w mech mage'u max 5 kart o koszcie 4 bo inaczej mana curve leży
smiejagreg pisze:Kurna, na ostatnie 40 pakietów kart skład zawsze ten sam - niebieska i 4 zwyklaki. Rzygać się chce...