ETC 2014 - doping i relacja
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2014 - doping i relacja
mnie sie wydaje ze ten reform probowal zrobic ćwierć legalnie zeby sie od tych bolców uwolnić ale mu go Rince storpedowałto wróciłza górke
ewidentnie lepiej - to rince punktuje na dystans
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
-
- Kretozord
srodek wciaz przesuniety w prawo. wczesniej ten oddzial byl ledwo za gorka i nie mial overruna w oddzial Ola. teraz dupa oddzialu poczla w prawo. zrobil reform wedlug srodka pierwszego szeregu.-Qc- pisze:mnie sie wydaje ze ten reform probowal zrobic ćwierć legalnie zeby sie od tych bolców uwolnić ale mu go Rince storpedowałto wróciłza górke
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Tomek dobijających drugie razory, zostaln1, u crusa emp miało 2 caskady na kawie, do tego Crus wyłonił droga kawę. Zostal oddział herosow i demisie. Koleś totalnie nie wie co sie dzieje i jest otoczony z każdej strony, oni tez myśleli ze to dobry pairing.
U gaski będzie 9, wziął czas i ustaliliśmy ostatnia turę.
Staling zgłosiłem u furka. U rince jest spoko, on serio nie staluje. To jest najważniejsza bitwa i nasza i ich.
U gaski będzie 9, wziął czas i ustaliliśmy ostatnia turę.
Staling zgłosiłem u furka. U rince jest spoko, on serio nie staluje. To jest najważniejsza bitwa i nasza i ich.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- swieta_barbara
- habydysz
Z niemieckiego forum:
- Młody siedzi już w szczurach i morduje
- Stasiu rozprężył bunkioer imperialny i teraz go po prostu zajebie
- wygrywają już teraz 3 gry 16+
- Młody siedzi już w szczurach i morduje
- Stasiu rozprężył bunkioer imperialny i teraz go po prostu zajebie
- wygrywają już teraz 3 gry 16+
-
- Kretozord
Rince poswieca kolejnego fasta, zeby tym razem typ zostal na gorce. troche szkoda, ze nie udalo sie od razu, ale jest w co strzelac. jeden kowboj jest w srodku armii rince'a, prawa flanka tez najeżdża.
- swieta_barbara
- habydysz
Tak, Rinca kowboj...paulinka17 pisze: jeden kowboj jest w srodku armii rince'a,
Dobrze to wygląda
Nie ma sie czemu dziwic ,maja duza szanse na zloto to koles sie pilnuje i sprawdza po 20 razyWłoch ma wyraźną tendencję do poprawiania modeli Ola, wszystko sprawdza, zasięgi itp. Miarka jest u niego non stop w użyciu, nawet w turach Rinca.
ten włoch jest dobry, wyglada jakby odkładajac zniszczone modele na bok przesunął sobie za obeliskiem jakiegoś kowboja i teraz miał szarżę na DR Rinca
w ogóle układanie tak trupów, między żywymi oddziałami, że nie wiadomo co jest co, a potem wykorzystywanie tego na swoją korzyść powinno być jakoś karane
ale z tego co widze Rince nie dał się zwałować
w ogóle układanie tak trupów, między żywymi oddziałami, że nie wiadomo co jest co, a potem wykorzystywanie tego na swoją korzyść powinno być jakoś karane
ale z tego co widze Rince nie dał się zwałować
Ostatnio zmieniony 10 sie 2014, o 10:02 przez Kalesoner, łącznie zmieniany 1 raz.
od Oka
Dębkowi Uranos wszedł na ifce, zatłukł Banshee, niestety stracił 2 levele.
Furkowy feniks dostał ostrzał z maszyn i stracił 2 rany.
Maria wziął czas i kmini co dalej.
Młody siedzi dwoma herosami w boku klocka clanratów, chimera siedzi w slejwach a slejwy w rydwanie.
Tutaj stacił sisterki i trochę łuków, Włoch zaczął się wycofywać.
Rince w naporze, poświęcił jednych dark riders zaraz polecą też drudzy.
Dębkowi Uranos wszedł na ifce, zatłukł Banshee, niestety stracił 2 levele.
Furkowy feniks dostał ostrzał z maszyn i stracił 2 rany.
Maria wziął czas i kmini co dalej.
Młody siedzi dwoma herosami w boku klocka clanratów, chimera siedzi w slejwach a slejwy w rydwanie.
Tutaj stacił sisterki i trochę łuków, Włoch zaczął się wycofywać.
Rince w naporze, poświęcił jednych dark riders zaraz polecą też drudzy.
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
-
- Kretozord
Lol. Slowo honoru, że widziałem jak Włoch go przesuwał.swieta_barbara pisze:Tak, Rinca kowboj...paulinka17 pisze: jeden kowboj jest w srodku armii rince'a,
Dobrze to wygląda
po walce jak zdejmowal harpie mogl go popchnac. Juz nie widź wszedzie walów, koles nie bedzie oszukiwał na wizji
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
-
- Kretozord
gorsze wiesci od mlodego (stracil dwoch herosow) i furka (stallowanko)