Płock, Tumskie Wzgórze 4

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

dzieki wszystkim za przybycie, osobiscie turniej zaliczam do bardzo udanych

prepraszam za opoznienie...a dyplomy i nagordy beda przyznane na nastepnym turnieju ;) lub pewnie WI...o ile tam dojade ;)

szersza relacja i wyniki jutro albo w poniedzialek..zalezy jak z czasem sie wyrobie ;]

pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje

Awatar użytkownika
koral
Mudżahedin

Post autor: koral »

witam. chcialbym podziekowac jako organizator wszystkim przybylym licznie na turniej. dla nas bylo to nie lada wyzwanie ogarnac tak duze spotkanie (nadal jestesmy amatorami w tej kwestii) dlatego dziekujemy za pomoc oraz wyrozumialosc w sytuacjach kiedy nie wszysko przebiegalo tak plynnie jak bysmy sobie to wszyscy zyczyli. licze tez ze na nasteponym turnieju rowniez spotkam sie z wiekszoscia z was i bedziemy mogli znow w milej atmosferze potoczyc kosci po stole

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

:< niestety nie dotarłem na turniej, a tak chciałem poogladać jak się gra xD

Brat wrócił tylko na 2 dni po sesji zimowej i musiałem odpuścić sobie wyjazd.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Pasiaki wygraly ?

ksuM
Falubaz

Post autor: ksuM »

3 elektryków + 3 X 5 jezzaile + 3 ratlingi + 3 magów + 3 armaty + warplajtning + czołg wygrały:wink:

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

To chyba sie ciesze ze nie pojechałem.

Jest tego plus.

Mianowicie moja małżonka się nie gniewa na mnie i moze pozwoli mi pojechać na GT.

A Mackom jak poszło?
Mocno splewili?
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Nostro
Chuck Norris

Post autor: Nostro »

OK to tak..... turniej był extra... żałujemy bardzo, że nie graliśmy.. oko ucieszone reszta też xD ..... czekamy z niecierpliwieniem na następny turniej w okolicy.... xD pozdro

Awatar użytkownika
Jose
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Jose »

Ziemko pisze:Pasiaki wygraly ?
nie.byli okolo 4 miejsca - 42 punkty z bitew. andrzej z gajowym - 42 punty z bitew. ja z silvermanem tez 42 punkty z bitew. generalnie ciasno w czolowce bylo

dziekuje wszystkim przeciwnikom i organizatorom za turniej. szkoda ze takie opoznienie mial ale mozna sie bylo tego spodziewac. osobiscie jestem bardzo zadowolony z wynikow jak na sojusz TK i Lizardow (ze stegadonem).

Nasze Wyniki:
VS Pasiaki WE+HE: ok. 1500 do 1644 = 10:10
VS Tomekjar(i (zapomnialem imię :( ) Gobliny+DE: 1957-1457 = 11:9
VS Nijlor i Lipak ChD+Skav: 4647-303 = 21:0 (wycielismy ich w pień :D )
www.for2players.pl

The truth is usually just an excuse for a lack of imagination.

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gajowy »

a mnie sie nie chce klucic ze mi brakuje pkt za malowanie 13 az.......

Awatar użytkownika
Jose
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Jose »

gajowy pijesz do mnie? napisalem ==punkty z bitew== nie wiem ile kto mial za malowanie...
www.for2players.pl

The truth is usually just an excuse for a lack of imagination.

Awatar użytkownika
koral
Mudżahedin

Gajowy pisze:a mnie sie nie chce klucic ze mi brakuje pkt za malowanie 13 az.......
z tego co wiem gobo dopisac ci pkty za malowanie. nie powiem ci jednak jaka pozycje okupujesz bo dostep do danych ma tylko gobo. pewno wieczorkiem cos wrzuci na forum

Awatar użytkownika
koral
Mudżahedin

mam jeszcze prosbe do chlopakow z kutna o wrzucenie na forum fotek

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Jose pisze:gajowy pijesz do mnie? napisalem ==punkty z bitew== nie wiem ile kto mial za malowanie...
nie absolutnie nie

nie wiem dokladnie gdzie to opisac wiec kilka moich uwag/propozycji

turniej spoko, ludzie jak zwykle w porzadku, miejscuuuwa loozik, gobo z koralem dawali rade ale kilka pkt do przemyslenia i mysle ze nie tylko ode mnie:

- jak macie 20 i wiecej osob dajcie 1 nie grajacego (najlepiej na kazde 20 osob), prowadzacego (moze byc sedzia) ktory bedzie dbal o terminowe oddawanie wynikow i ogolny porzadek, wtedy poslizgi wychadza male lub wcale ich nie ma

- uzywaj excela z dobrym arkuszem, istnieje taki ktory pokazuje ci powtarzajace sie pary, sedziowka choc jest dobrym narzedziem, niestey nie dziala zbyt stabilnie (zwlaszcza pod VISTA)

tak czy siak, tur udany, na pewno postaram sie wdepnac nastepnym razem

pzdr!

Awatar użytkownika
Bania
Falubaz
Kontakt:

Post autor: Bania »

Gajowy pisze: - jak macie 20 i wiecej osob dajcie 1 nie grajacego (najlepiej na kazde 20 osob), prowadzacego (moze byc sedzia) ktory bedzie dbal o terminowe oddawanie wynikow i ogolny porzadek, wtedy poslizgi wychadza male lub wcale ich nie ma
dobrze gada :wink: nie grający sędzia to mus przy wiekszych turniejach
Obrazek

Awatar użytkownika
Gobo
Masakrator

Post autor: Gobo »

Gajowy..dostales 13 ptk...robilem Ci ocene na slowo po 3 bitwie rpzeciez... ;) i byłes w koncu 5 ;)

wyniki obrobie i wrzuce...musze jeszcze all przeanalizowac... ale mysle ze nie zmieni sie duzo ;)

wygral:

1 Dalmar z Holanem
2 Panowie Głomski i Jaworski
3 Baniak z Sokołem

Gratuluje...a reszte wrzuce poźniej ;)

dyplomy do odebrania na jakims masterze/ nastepnym turnieju...

jeszcze raz dzieki wszystkim za przybycie a z mojej strony powiem, ze nastepny turniej bedzie juz prowadzony przy laptopie... on jest mniej zawodny ;) co do exela tez jestem za... no i sedzia niegrajacy tez bylby dobrym pomyslem...tylko wdety ja nie gram... a to mi sie srednio usmiecha ;) ale zobaczymy...

pozdro

Awatar użytkownika
koral
Mudżahedin

prawda jest to ze nie bylismy organizacyjnie przygotowani na taka liczbe ludzi i stad faktycznie poslizgi. ja swojej 3 bitwy wcale nie rozegralem bo jedna ekipa z plocka musiala sie ewakuowac wczesniej (pogrzeb) i zeby nie psuc przyjemnosci parze ktora musiala do nas jechac duzo kilometrow zrezygnowalem i moj nasi przeciwnicy zagrali ze soba przez co ostatnia bitwe przemieszczalem sie po salach i musze przyznac wygladalo to od razu inaczej.
program sedziowski robi nam juz 2 taki numer na kolejnym turnieju i mysle ze teraz pogrzebal sie juz do reszty wiec bedziemy musieli zorganizowac tak jak pisze Gajowy pozadny, niezawodny arkusz exella

Awatar użytkownika
NOAK
Mudżahedin

Post autor: NOAK »

Turniej super.
Podziękowania dla organizatorów za przygotwanie imprezy oraz dla oraz przeciwników i w ogóle wszystkich graczy za dobrą atmosferę.
Co do drobnych niedociągnięć, to zdarzają się zwykle przy dużych imprezach i nie ma co się nimi przejmować. Jednak z doświadczenia przy organizacji turniejów u nas mogę tylko poprzeć radę Gajowego - co najmniej jeden niegrający sędzia jest konieczny przy tylu zawodnikach.
Koniecznie dajcie na forum wyniki wszystkich zespołów.
Pozdrowienia dla całego Płocka.
Do zobaczenia na kolejnych imprezach.

Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

o ile bede na nastepnym turnieju to obiecuje swoja pomoc w prowadzeniui tura, mialem nawet lapa przy sobie wczoraj ale nikt nic nie mowil to nie nagadywalem.

Awatar użytkownika
Piotr
Masakrator

Post autor: Piotr »

Ziemko pisze:Pasiaki wygraly ?
Trochę wiary w resztę klubu, Prezesie... :D

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

Turniej oceniam tak na 6/10, było troszkę za ciasno, co przy liczbie graczy "podgrzewało" atmosferę, można było tez bardziej restrykcyjnie podejść do szybkości rozgrywania bitew, na plus fajni przeciwnicy, dobra płocka pizza:) Coś mi się zdaje że mimo wszystko i tak wolę turnieje dla "singli". Są mniej stresujące. Wyniki mojego teamu są poniżej krytyki niestety ... w pierwszej bitwie: tomekjar i rydl (Krasie + skavy), wylicytowaliśmy bonus +1 do casta, co dzięki 4 magom pomogło uzyskać przewagę, nie bez znaczenia była tez słaba skuteczność machin krasi. Wynik 15:5 dla nas. W drugiej bitwie zmierzyliśmy się z bardzo dobrym zespołem graczy z Ostrowa Wlkp. na 2 ciekawych i mocno ofensywnych rozpiskach(imperium/breta. Przegraliśmy nie wiem dokładnie ale chyba 14 do 6. 3 bitwa, koledzy z klubu Jose i Silverman (TK i liz.) wtopa do 0 nic nam nie wychodziło, poza tym póxna godzina i niewyspanie zrobiły swoje, właściwie myslałem już tylko o tym by wrócić do domu. Gratulacje dla zdobywców 3 miejsca, naszych klubowych kolegów Baniaka i Sokoła !! :) A oto kilka fotek.
Obrazek

Obrazek

Fajna konwersja Lucrezii:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ODPOWIEDZ