MASTER w Lublinie - Lubelski Koziolek 1-2 marca 2008r.
zalezy czy chcecie imprezowac jesli tak, to beda dwa takie miesca. jedno znajdowac sie bedzie w dzikowni, a drugie w arsenale karabiniera. karabinier bedzie juz od czwartku przyjmowal, albo i wczesniej. podobnie dzik(od czwartku). takze kontaktujcie sie jednym albo drugim. jesli chcecie namiar do karabina, to piszcie do mnie na priva.
prawie caly turniej
a jesli przybywacie w piatek o 21:50, to pewnie u dzika sie przenocujecie. na sali niestety tnie ma noclegu z piatku na sobote.
wyslijcie jeszcze zgloszonka na turniej
a jesli przybywacie w piatek o 21:50, to pewnie u dzika sie przenocujecie. na sali niestety tnie ma noclegu z piatku na sobote.
wyslijcie jeszcze zgloszonka na turniej
ja moge Tobie pozyczyc z 5 -6 hopperowLinuX pisze:Dobra ważna sprawa dla orkowych graczy(głównie Kołaty) potrzebuje do porzyczenia pomalowane:
37 Savagy na piechote
Doom Divera
8 squig hoppersów
2 bazy snotów
najlepiej jeszcze 4 bolce(nie koniecznie)
Dla wszystkich wyporzyczaczy, wynagrodzenie w postaci dobrego browarka.
Górken! Krzycze challange...
4 bolce i doom divera ale bez obslugi lub nocniki jako obsluge
Ostatnio zmieniony 19 lut 2008, o 10:15 przez Inferno, łącznie zmieniany 1 raz.
Pająk? Z Trójmiasta? Ty grasz w battla?Pająk pisze:hello! w piątek o 21:50 prawdopodobnie zamelduje się grupa z trójmiasta...
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- 4 karabiny
- Beast from the East
Spoko czoko lądujecie u mnie:) Dajcie znać tylko czy jedziecie autem czy innym transportem to was odbiorę z dworca. Polecam tylko zabranie śpiworków i karimat.trikk pisze:Kto przenocuje z piatku na sobote 4-5 osobowa ekipe Bastionowa?!
Jakby co fonik do mnie 605 130 173 lub 885 773 525.
Myślę, że hardkorowcy z Barbarą na czele i Białystok do nas dołączą.
W cenie pobytu poza standardem warhamerowym(czyt. chlanie i granie) ,walki na miecze i pobyt w lochach
no i widzisz, kolejny cud
- 4 karabiny
- Beast from the East
Ty nie komentuj tylko szykuj się na imprezęSupeł pisze:matko, co to będzie - a Ty się nie rozpędzaj bo w piątek noszenie stołów...
We're all gonna die! szykuje sie hardcorowo ^^4 karabiny pisze:Spoko czoko lądujecie u mnie:) Dajcie znać tylko czy jedziecie autem czy innym transportem to was odbiorę z dworca. Polecam tylko zabranie śpiworków i karimat.trikk pisze:Kto przenocuje z piatku na sobote 4-5 osobowa ekipe Bastionowa?!
Jakby co fonik do mnie 605 130 173 lub 885 773 525.
Myślę, że hardkorowcy z Barbarą na czele i Białystok do nas dołączą.
W cenie pobytu poza standardem warhamerowym(czyt. chlanie i granie) ,walki na miecze i pobyt w lochach
Czasami mysle ze Ewa w raju opieprzyla nie tylko jablko ale i weza.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
Tamten Pająk gra w battla mniej więcej tak okazyjnie, jak ja w 40k, a nawet rzadziejTomash pisze:Pająk? Z Trójmiasta? Ty grasz w battla?Pająk pisze:hello! w piątek o 21:50 prawdopodobnie zamelduje się grupa z trójmiasta...
Ekipa z Bialegostoku przyjedzie w nocy z czwartku na piatek o polnocy. Dzik pisal ze nas przyjmie u siebie, takze moze naradzcie sie u kogo bedize chlanie w czwartkowa i piatkowa noc... my sie dostosujemy Byleby tylko mozna bylo w miare normalnie pojsc sobie w piatek w ciagu dnia objerzec kawalek Lublina.
majtki?