Nie zmienia to faktu że spiry do elity nie należą. Choć koszt powinien mówić co innego. Mówi się trudno.
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Ten BSB jaki miał ekwipunek ?el Victor pisze:w 1 turze podszedł mi meateterami (nie wiem jak to się pisze) pod BSBka... oni mieli scouta, strzelił 5 razy snajperką z pistola i zamordował gościa na miejscu - w 1 turze....
Smok DE rowniez ma rydwanowa. Modele maja miec podstawki od najnowszej wersji figurki. Bedzie to dopisane w najnowszych uscisleniach.Andrzej pisze:Bo na przykład smok DE ma małą, co jest o wiele lepsze. W 7 można było grać na mniejszej.
Andrzej pisze:No to gratuluje myślenia. Wsadziłbyś go do oddziału 10 łuków/spearów za nimi i miałby covera -2el Victor pisze:w 1 turze podszedł mi meateterami (nie wiem jak to się pisze) pod BSBka... oni mieli scouta, strzelił 5 razy snajperką z pistola i zamordował gościa na miejscu - w 1 turze....
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Asassello pisze: poza tym, Twoje założenia taktyczne są mega niespójne, chaotyczne i niekonsekwentne, chyba że gracie na 4000 pkt.
Ale przy grze na w miarę standardowe punkty (ok 2,5k) nie wystawisz naraz arcymaga by cisnąć w magii i smoka by cisnąc w CC. Musisz się zdecydować.Matysz pisze: Są, i takie mają być- rzadko mogę z nim grywać, a chce popróbować wszystkiego
tak, kumuluje się.el Victor pisze:jak rzuce 3 czar z metalu co daje skaly skin to WL będą miały razem 3+ save w close i 1+ vs shooting ??
innymi słowy czy to się kumuluje z pozostałymi save ??