WIELKI DRACON
WOOW
To chyba najlepiej oddaje moje odczucia po tegorocznym WD. Wielki szacunek dla organizatorów za nakład pracy jaki włożyli w przygotowanie tej imprezy i dbałość o każdy szczegół. Chyba się uzależniłem bo nie mogę doczekać się następnego Mastera w Wejherowie. Niechętnie dodam, że zgadzam się z Kielonem w kwestii WD a MB...
Lista personalnych podziękowań osiągnęła by rozmiar listy płac z Gwiezdnych Wojen, ograniczę sie wiec to stwierdzenia:
Dziękuje wszystkim którzy przyczynili się do tego, że czułem sie szczęśliwy w ostatni weekend
To chyba najlepiej oddaje moje odczucia po tegorocznym WD. Wielki szacunek dla organizatorów za nakład pracy jaki włożyli w przygotowanie tej imprezy i dbałość o każdy szczegół. Chyba się uzależniłem bo nie mogę doczekać się następnego Mastera w Wejherowie. Niechętnie dodam, że zgadzam się z Kielonem w kwestii WD a MB...
Lista personalnych podziękowań osiągnęła by rozmiar listy płac z Gwiezdnych Wojen, ograniczę sie wiec to stwierdzenia:
Dziękuje wszystkim którzy przyczynili się do tego, że czułem sie szczęśliwy w ostatni weekend
Zwłaszcza w nocy...Moczul pisze:
Super turniej. Zdecydowanie najlepszy na jakim byłem. Prawie wszystko na plus. Prawie znaczy oczywiście klima na sali. Rozumiem oczywiście ze to nie od was zależało chopaky.
Wielkie pozdro dla orgów...nie wymieniam by kogos nie pomiąć.
Dla Duka, NIedbala I Szymona za podróż.
Dla Kultystów, Kielona i ruchacza za bibe.
Dla Fischa za podtrzymywania intelektualnego poziomu.
Dla moich przeciwników. Zwłaszcza dla Assura, którego uważam, za aktualnie najlepszego VC w Polsce...śmiało mógłby zastompić Barba w reprezentacji...
Dla Wszystkich z którymi sie bawiłem zajebiaszczo.
Oby za rok było jeszcze lepiej...pozdro
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
Bardzo dziękuję wszystkim za wspaniały turniej - organizatorom, przeciwnikom, ekipie z samochodu Dziopa i wszystkim innym za swietną zabawę. Dawno nie byłem na takim turnieju, trzeba będzie wpaść za rok.
Gratulacje za odważny pomysł oddzielenia malowania od gry. Moim zdaniem zdał egzamin, chociaż należołoby chyba dodatkowo dość restrykcyjnie podejść do kwestii podstawowych 3ch kolorów i proksów (nic mnie może bardzo nie raziło, ale to tak zapobiegawczo, coby jakość armii na masterach bez oceny malowania za bardzo nie spadła).
pozdro!
Gratulacje za odważny pomysł oddzielenia malowania od gry. Moim zdaniem zdał egzamin, chociaż należołoby chyba dodatkowo dość restrykcyjnie podejść do kwestii podstawowych 3ch kolorów i proksów (nic mnie może bardzo nie raziło, ale to tak zapobiegawczo, coby jakość armii na masterach bez oceny malowania za bardzo nie spadła).
pozdro!
Armie po prostu cudne, a WE - zapierają dech w piersiach.
jakby tu zaczac...
XIII!!! KOHORTA!!! XIII KOHORTA!!! BWT!!! BWT!!!
:D:D:D:D:D
Ci co byli to wiedza o co chodzi
Turniej bardzo wporzadku. Spoko sala [ chociaz klima by sie przydala ale co tam ]
tereny na stolach nie byly takie znowu zle ale... : obeliski byly OGROMNE... moze to i dobrze? w koncu to jakas odmiana od kupki kamieni traktowanych do nieba i w koncu to wygladalao na jakas gorke lub konkretna skalke wiec raczej na +
miejsce 45 mowi ze nie poszlo mi super ale... mam najwyzsze miejsce wsrod WE na tym turnieju... to chyba cos mowi o obecnych armiach i o tym ze DL i VC mocno okupowaly pierwsze stoly...
dalej, ognisko super atmosfera przefajna.
przejazd ok 50 zeta
wstep na tura 30 zeta
moment szarzy XIII i BWT bezcenny
dzieki za wszystkie mile slowa odnosnie mojej armii. naprawde czlowiek rosnie troche slyszac pochwaly odnosnie swojej pracy.
dziekuje za wszytkie gry przeciwnikom i do zobaczenia na najblizszym masterze
a teraz dla tych co potrafia dokonczyc :
"Puk, puk, pukam do Rzymka drzwi..."
ps. Shino moglbys mi pokazac to uscislenie o ktorym mowilismy? jakos nie moge go znalezc w aktualnych a specjalnie sprawdzalem...
XIII!!! KOHORTA!!! XIII KOHORTA!!! BWT!!! BWT!!!
:D:D:D:D:D
Ci co byli to wiedza o co chodzi
Turniej bardzo wporzadku. Spoko sala [ chociaz klima by sie przydala ale co tam ]
tereny na stolach nie byly takie znowu zle ale... : obeliski byly OGROMNE... moze to i dobrze? w koncu to jakas odmiana od kupki kamieni traktowanych do nieba i w koncu to wygladalao na jakas gorke lub konkretna skalke wiec raczej na +
miejsce 45 mowi ze nie poszlo mi super ale... mam najwyzsze miejsce wsrod WE na tym turnieju... to chyba cos mowi o obecnych armiach i o tym ze DL i VC mocno okupowaly pierwsze stoly...
dalej, ognisko super atmosfera przefajna.
przejazd ok 50 zeta
wstep na tura 30 zeta
moment szarzy XIII i BWT bezcenny
dzieki za wszystkie mile slowa odnosnie mojej armii. naprawde czlowiek rosnie troche slyszac pochwaly odnosnie swojej pracy.
dziekuje za wszytkie gry przeciwnikom i do zobaczenia na najblizszym masterze
a teraz dla tych co potrafia dokonczyc :
"Puk, puk, pukam do Rzymka drzwi..."
ps. Shino moglbys mi pokazac to uscislenie o ktorym mowilismy? jakos nie moge go znalezc w aktualnych a specjalnie sprawdzalem...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Domki 3, 5, 6, 8 zostawiły spory nieporządek (w przypadku domku nr 3 to można napisać wręcz GNÓJ). Mam nadzieję, że ich lokatorzy z minionego turnieju chociaż zrobią zrzutę by pokryć szkody. Później podam konkretną wycenę - zainteresowani zapewne wiedzą o co chodzi.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Zdaje sie że tylko w pierwszej bitwie. Potem musiałem spadać więc się zrobiło parzyścieGajowy pisze:hm jakby sie ktos zglosil nawet w dzien turnieju ze potrzebny jest sedzia to bym sie posiwecil zwlaszcza ze byla nieparzysta ilosc graczydead pisze:coz sedziowie niestety nie przyjechali -> pech to pech
spoko - sędziować mieli Jacek Jedynak i Trikk ale z różnych przyczyn nie przybyli; dlatego wyszło, że sędziowałem tylko ja, ale chyba za dużo scysji nie było
Draconis - FOR EVER !!!
Scimi domek nr 5 to magazyn byl... wiec nie wiem kto tam mogl siedziec...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Super Impreza, super domki i super organizacja.
Wszystko na turbo plus oprocz
1. szarz na kanty
2. listy z domkami (kto gdzie spi) bo i tak wszyscy sie wbili do byle lepszego
1bitwa byla super. super przeciwnik(Łukasz Dudzic), super combat na srodku stolu. Smok zabity bitwa wygrana 16:4.
2Bitwa z Niedbalem= lance i pegazy. Lance zagonione, pegazy spalone.
Koncowy wynik 15 do 5. Bylo by 17 lub 18 gdybym nie zapomnial zadeklarowac szarzy kroksami przed ruszeniem salamandr o 3 cale. Kroxami niedbal jednak niepozwolil zaszarzowac , no coz jego problem.
3 bitwa demony Malina . Nie mialem za duzo do powiedzenia, 20 dla Malina.
4bitwa przychodze na turniej z 30min opoznieniem. Scimi mowi ze dostalem 13:7. Ide do Kozisyna i okazuje sie ze ma bitwe gdzies i nie chce grac. Niepotrzebnie dodal ze mam sie cieszyc bo i tak by mnie pojechal .
5bitwa Przyjemny przeciwnik, tylko ze Vampy na klocach. vargul i wrighty zabite. Ostatecznie przegrywam 11 do 9.
Gdyby nie 2 i 4 bitwa wyladowal bym przyzwoicie w rankingu .
Podziekowania dla Scimiego, chłopakow z Zielonej za wycieczke do Hela.
Dziekuje Zulusowi ze polal mnie spritem.
Dziekuje Kielonowi i Koszowi za przyplyniecie lodzia ratunkowa.
Dziekuje Żyłce za nocleg.
Pozdro
Wszystko na turbo plus oprocz
1. szarz na kanty
2. listy z domkami (kto gdzie spi) bo i tak wszyscy sie wbili do byle lepszego
1bitwa byla super. super przeciwnik(Łukasz Dudzic), super combat na srodku stolu. Smok zabity bitwa wygrana 16:4.
2Bitwa z Niedbalem= lance i pegazy. Lance zagonione, pegazy spalone.
Koncowy wynik 15 do 5. Bylo by 17 lub 18 gdybym nie zapomnial zadeklarowac szarzy kroksami przed ruszeniem salamandr o 3 cale. Kroxami niedbal jednak niepozwolil zaszarzowac , no coz jego problem.
3 bitwa demony Malina . Nie mialem za duzo do powiedzenia, 20 dla Malina.
4bitwa przychodze na turniej z 30min opoznieniem. Scimi mowi ze dostalem 13:7. Ide do Kozisyna i okazuje sie ze ma bitwe gdzies i nie chce grac. Niepotrzebnie dodal ze mam sie cieszyc bo i tak by mnie pojechal .
5bitwa Przyjemny przeciwnik, tylko ze Vampy na klocach. vargul i wrighty zabite. Ostatecznie przegrywam 11 do 9.
Gdyby nie 2 i 4 bitwa wyladowal bym przyzwoicie w rankingu .
Podziekowania dla Scimiego, chłopakow z Zielonej za wycieczke do Hela.
Dziekuje Zulusowi ze polal mnie spritem.
Dziekuje Kielonowi i Koszowi za przyplyniecie lodzia ratunkowa.
Dziekuje Żyłce za nocleg.
Pozdro
Jasne, mowiles ze masz to gdzies i ci sie nie chce, a w 2h 20 min rozegralibysmy to 2 razy. Ty masz faze strzelania ja mova. Lizie na krasie krotka pilka.Kozisyn pisze:raptor po tym co mówileś jak nie chcialem grać mówiłem coś zupełnie innego bo to wiesz każdy może w dziób dostać jak bluzga bez myślenia, a mówiliśmy żebyś się cieszył ze ci konto odblokowali
pozdrawiam