Warsztat Szczurka ...

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Re: Warsztat Szczurka ...

Post autor: Skaven »

A po co i tak pewnie będzie na wypasie jak zwykle :D Jak skończysz pracę to pewnie będzie pierdyliard postów typu "brawo" "pięknie" itd ;)

Z mojej strony chciałbym zapytać jakich kolorów użyłeś do skałki na podstawce bo w takiej fajnej ciepłej kolorystyce wyszła.

Pzdr

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Jak skończysz pracę to pewnie będzie pierdyliard postów typu "brawo" "pięknie" itd
Nie sadze :wink:

Skała to Bestial rozjaśniany do białego .Na to glejzy/washe (brązy ,fiolety ,czerwienie ... z naciskiem an te ostanie ;)) .
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Obrazek

Obrazek
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Rion
Chuck Norris

Post autor: Rion »

On już jest skończony?

Jeśli tak, to powyciągałbym jeszcze metaliki.
Oprócz tego zajebiście :mrgreen:

Awatar użytkownika
m.ike
Warzywo

Post autor: m.ike »

Zajebisty ^^ można przepis na skore?

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Widac, ze wip metaliki i spodnie nietkniete.
Skora jest swietna (ale rozowe usta do mnie nie przemawiaja) , podstawka rowniez.

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Przez te usta wygląda jak panienka
Obrazek

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Mi się podoba i to bardzo =D>
Jedyne co mi nie pasuje to te kolorowe, cukierkowo słitaśne listki. Wyglądają jakby ktoś przykleił landrynki do patyka ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Cały czas wip ... Skóra to jade green z jakim brązem jako baza . Rozjaśniamy sukcesywnie dodając białego .Potem idą glazy (różne ale głownie bestial z czarnym w zagłębieniach i jasny na wystających elementach ) .Potem walnąłem lakier matowy i mi się zupełnie wygląd skóry nie podobał :wink: Rozjaśniłem nieco bleached bonem i póki co tyle ,ale na bank będę coś jeszcze z nią robił :wink: Boje się tylko ,żeby przez szybkość malowania za bardzo go nie sknocić :wink:
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

bardziej fioletowe usta moze by były lepsze;] podstawka fajna ale za dużo elementów moim zdaniem. poza tym zapowiada sie fajnie;]

Awatar użytkownika
ARBAL
Kretozord

Post autor: ARBAL »

maluje orki juz dlugi czas i musze przyznac że skóra naprawde wyszła ci zaje....scie
Co do podstawki to mam mieszane uczucia chyba troszke tam tego wszystkiego za dużo
Obrazek

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Cały czas myślę o przemalowaniu tych zewnętrznych błon (nie są skończone ,bo na samych końcach miały przechodzi jeszcze w bardzo jasny żółty) .

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Coolminiornot ---> LINK

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

lapiej bys zapodal fotki skonczonego orka :P
kaster sredni jak na twoje zdolnosci, zaden element nie przyklowa specjalnie uwagi
skrzydelko za to calkiem przyjemne szczegolnie dol bo gora troche zbyt soczysta jak dla mnie, no ale to tez zalezy jaki bedzie caly model :)
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Koleś z War Maszyny mi nie bardzo podchodzi (pewnie dla tego że nie lubię tego modelu :P )
Skrzydełka fajne, dość oldschoolowe, bardzo jestem ciekaw jak będzie wyglądać bestia do nich :)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

Pirwszy model ma ciekawe metaliki (ładne kolory), ale ten morski placek nie powala. No i się zastanawiam, czemu to oczko na broni jest zrobione.

Skrzydła bardzo fajne, podobają mi się kolorki i przejścia. Tylko nie jestem pewna co do tych kresek na błonach. Imho za mocne.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

Skrzydla zapowiadaja sie bardzi fajnie. Ciekawe jak reszta modelu.
Caster Cryxow bardzo fajny. Metaliki wyszly bardzo ladnie moze tylko zakcentowalbym krawedzie

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Skrzydła baardzo cool, cukierkowe ale fajne :D

Co do castera Cryxowego, udane i świetne metalici, mi znów by nie pasowała ta krew :( Jakoś tak psuje cały efekt, gdzie reszta fixa jest nieskazitelnie czysta... No, ale to już są gusta i guściki :) I ja bym dał tą szatkę, co ją podwiewa :P w jakimś bardziej ostrym kolorze, może coś z czerwienią, a nie taką...

No ale poczekamy na skończoną ;)

Pozdro!

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

jest szał! :D ork rozwala, ale górna warga na różowo mi bardzo nie pasuje (za to dolna jak najbardziej).
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
jamakot
Wodzirej

Post autor: jamakot »

fantastycznie pomalowane!!!!
]arrrr

Awatar użytkownika
Asgard
Mudżahedin

Post autor: Asgard »

@jeszcze do Orkasa - usta chyba ma sine od jedzenia lodów :P

@Wywerna - musisz Szczurek popracować nad balansem bieli przy robieniu fotek bo bo barwy skaczą mocno co wprawdzie nie ujmuje figurką ale wygląda dość dziwnie

ODPOWIEDZ