Galeria Druchii
Moderator: Yudokuno
- Corvus Albus
- Kretozord
JA bym kupił mi się podobają panie z obsługi nawet, ale wydałem wczoraj 4 tys i nie mam kasy .
Troche GS-U, troche zkonwertowertwac dotego dobre malowanie i spokojnie daje rade.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
http://i16.photobucket.com/albums/b39/s ... /heros.jpgYudokuno pisze: Po drugie obstaję przy swojej koncepcji, że armia - mimo "dark" w nazwie - powinna być kolorowa i jasna, żeby się odznaczała na stole.
- Corvus Albus
- Kretozord
wrzucasz do gara co się nawinie
Co do tematu, stary kociołek nie jest zły trochę GSu i wyobraźni w połączeniu z nowym kotłem i wyjdzie niezły szit
Co do tematu, stary kociołek nie jest zły trochę GSu i wyobraźni w połączeniu z nowym kotłem i wyjdzie niezły szit
Całkiem fajny kociołek
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
-
- Mudżahedin
Tak szczerze to wyglada na standardowe przejscie kolorystyczne corela badz innego programu graficznego.
Obie figurki swietne , ale panienka zbyt nowoczesnie wyglada by wpasowac sie w klimat wfb.
Obie figurki swietne , ale panienka zbyt nowoczesnie wyglada by wpasowac sie w klimat wfb.