Kohortex 3-4.01.09 Master w Bydgoszczy
jaaaa!
Nastepnym razem gdy bede gral na pierwszym stole pocisniesz jakis walek na moja korzysc i bedziemy kwita
Troszke inaczej bym zagral, ale nie zmienił by się wynik bitwy w sposób znaczny. Akurat nie miało to znaczenia
Chociaz gdyby hydra trafila raz... a po przerzutach 7... hehehehe kostki byly dla Ciebie laskawe Shino :P
pozdraiwam
Furion
Nastepnym razem gdy bede gral na pierwszym stole pocisniesz jakis walek na moja korzysc i bedziemy kwita
Troszke inaczej bym zagral, ale nie zmienił by się wynik bitwy w sposób znaczny. Akurat nie miało to znaczenia
Chociaz gdyby hydra trafila raz... a po przerzutach 7... hehehehe kostki byly dla Ciebie laskawe Shino :P
pozdraiwam
Furion
Dziku zyje , odzywaj sie do nas , tesknimy
- swieta_barbara
- habydysz
Natchnales mnie Dzik - od rana leca u mnie zle czarnuchy! BC!
Ocena hobbystyczna musi być bo w Wejherowie dużo osób grało śmieciami, rozpiski były na kolanie albo ich wcale nie było że już nie wspomnę, że nikt nie patrzył na WYSYWIG (tak ważny na turniejach). Poza tym cały fan zagrać na ładnych terenach dwiema ładnymi armiami, to jest bardzo ważny element hoobystyczno-modelarski tego hobby i kto ma inne zdanie niech mi nie odpisuje na tego mail, bo żyjemy w 2 różnych Światach.Scimitar pisze:W Wejherowie na Draconie 2008 nie było oceny malowania wliczanej do klasyfikacji generalnej, za to konkurs malarski dla hobbystów. Jeśli dostaniemy kolejny raz organizację to na pewno powielimy schemat z paroma drobnymi ulepszeniami (między innymi, by wyrugować śmiecio-armie)Bania pisze:a co sie musi stac zeby wreszcie na jakims masterze byla taka mozliwoscGajowy pisze: jesli bedzie za rok taka mozliwosc to 1 (jakikolwiek) prox = 0 z oceny malarskiej, tak samo jesli bedzie chociaz 1 ewidentnie niepomalowany model.
Za samo malowanie było tylko 7 z 25 pkt i nie trzeba miać poziomu Pasiaka żeby dostać ok.17-20 pkt. tylko że to tego trzeba mieć po zrobione podstawki, traye, mieć WYSYWIG, mieć armie w jednym schemacie itd. - bardzo wyraźnie widać było ludzi którzy "dopieszczali" swoją armie i takie dostawały pod 20 pkt i takich którzy mogli by grać kasztanami, a ich armia to była zbieranina czegoś tam. Wybaczne ale na 1300 można bez problemu wystawić te 6-7 schludnych regimentów.
Oskar testy wszystkich z Top8 zostały w czasie 6 bitwy sprawdzone jeszcze raz i okazało się że mimo że Tobie doliczylibyśmy 1pkt za to pytanie to tak byś nie wybrał, bo u Kacpra źle zostały policzone pkt i miał pkt więcej, co przy 115 pkt z totala dla Was decydowały pkt z bitew gdzie Kacper był lepszy.Oskar pisze: Gdybym napisał , że Młody to Karol to wygrałbym mastera , ale ktoś inny zasłużył chyba jednak na to bardziej
Wiec pkt się zostawilo bo to i tak nie zmieniało klasyfikacji generalniej.
Dzięki Panowie za to że mnie wzieliście do sędziowania - było na prawdę bardzo miło - w końcu zobaczyłem jak wygląda Master w Bydgoszczy i nie zawiodłem. Za rok pewnie też wpadne sedziować bo raz na jakieś czas to fajne zajęcie a małe pkt. jakoś mi nie leżą.Gajowy pisze: Darek jestes super przydatny na turniejach jako org/sedzia, cisniesz z obowiazkami i rzetelnie wykonujesz swoja prace,
Gajowemu 4 razy przypominalem o tym i on mial sie tym zajac...
zostaly zgloszone w piatek dawno dawno temu, co wy sie tak stresujecie o to nigdy nie przekroczylem terminu przeciez i nikt mi nie musi przypominac
ale jednak na adeonie pisze że turniej niezaliczony bo brak wyników w terminieGajowy pisze:zostaly zgloszone w piatek dawno dawno temu, co wy sie tak stresujecie o to nigdy nie przekroczylem terminu przeciez i nikt mi nie musi przypominac
a dziwne jest to ze ludzie maja doliczone pkty - nie rozumiem
Też mam doliczone tylko że... brawo dla osoby, która dysponując pełnym poprawnym zgłoszeniem z ID nazwiskiem i ksywką (mam potwierdzenie dosłania rozpy od Pasiaka) zgłosiła mnie pod (poprzednim - mdłości) forumowym nickiem do ligi jako nowego gracza... bez imienia i nazwiska, gratuluję pomysłowości ale poproszę o odkręcenie sytuacji. Żebyście nie musieli szperać
id 2072 Marcin Zakrzewski
id 2072 Marcin Zakrzewski
- swieta_barbara
- habydysz
Mowilismy Ci, ze lepiej zebys zostal przy starym nicku.
Ale to i tak by nic nie zmieniło przecież w tej sytuacji. Miałbym dwa konta na lidze po kohortexie i tak. Jedno stare pod moim nazwiskiem, a drugie pod ksywką, bo orgom nie chciało się wysłać pma do mnie kiedy (prawdopodobnie) zgubili lub nie mogli dokopać się w zgłoszeniach moich danych.
Ziemas wrzuć foty z turnieju