Bestigor

I to jest sedno sprawy. Tu jak widać mamy osobę, która jest na wszystkich forach i wrzuca wszędzie to samo. To jak "odgrzewany kotlet". Cały czas niby fajne i dobre, ale nie smaczne....mecenasik pisze:bo niektorzy nie rejestruja sie na kazdym mozliwym forum a popatrzec na swietne figsy zawsze warto
to swiadczy rowniez ze popularnosc roznych for jest..hmm..rozna
Podaj mi 3 sensowne powody dla których nie powinienem tego robić, a przestanęZielak pisze:...
Jaki jest sens wrzucać to samo zdjęcie na 3 (słownie: trzy) fora?
Nie lepiej dać tylko na jedno? Kto będzie zainteresowany, to sam do tego dotrze....
a ja tylko odpowiedzialem na Twoje pytanie i widze tylko i wylacznie taki sens wrzucania fotek na 3 (i wiecej) fora. co do zdjec to kiedys wszyscy wrzucali tylko linki do CM - niby wszystko w jednym miejscu ale jakos teraz widac powrot do wklejania zdjec tam gdzie sie czlowiek "chwali"..IMO obie metody sa dobre (choc na CM za duzo reklam i dodatkow jak dla mnie..no i zamula mi Wi-FiTelchar pisze:Nie wszyscy wchodzą na najmitę, więc wrzucam i tu:
Ja wrzucam na 4 do 5 i jakoś nie cierpię.Zielak pisze:...
Jaki jest sens wrzucać to samo zdjęcie na 3 (słownie: trzy) fora?
Nie lepiej dać tylko na jedno? Kto będzie zainteresowany, to sam do tego dotrze....
To nie konwersja. On ma po prostu ryj pokręcony jak chiński termos...Dwalthrim pisze:Bestigor wporząsiu, tylko czemu na tej szmacie nie ma wycięcia na oczy ?
To konwersja, prawda ?
Pso-Świniaki mogę wziąć, ale tu już głównie drybrush poleci. Mam dosyć męczenia się (no może nie męczenia, akurat tych się fajnie malowało) z cudzymi figsami za darmochę@Telchar - jak koniec malowania dla Rytla? Chcesz mnie zostawić samego z całą resztą krów? Ja tu planowałem averland skończyć Razz Weź jeszcze te psy Wink
To nie konwersja. On ma po prostu ryj pokręcony jak chiński termos... /quote]Telchar pisze:Dwalthrim pisze:Bestigor wporząsiu, tylko czemu na tej szmacie nie ma wycięcia na oczy ?
To konwersja, prawda ?