GRA w WFB w Krakowie
Re: GRA w WFB w Krakowie
Na jedno miejsce wskoczy Panterq, krasnale bardzo się przydadzą w teamie
Undead może pojedzie, jak wróci z Norwegii i skończy ruchać białe niedźwiedzie
Undead może pojedzie, jak wróci z Norwegii i skończy ruchać białe niedźwiedzie
Wisła Kraków.
Team bezdomni!Kosa pisze:Fluffy pisze:Sio od Kozy, jest zaklepana na złożenie w ofierze bogom losu przed większym wydarzeniem, np DMP .
I tu rodzi się pytanie, ktoś coś knuje?
Pytam, bo wstepnie bym się wybrał, i rozkminam zaklepanie ewentualnego urlopu. Tydzien łupania w ludki w Gorzowie może być ciekawą opcją urlopowo - wakacyjną.
Pozdrawiam
już o tym rozmawialismy sojuszniku
team bezdomni
Na starcie dostaniesz od naszego klubu karton gratis! To znaczy taki duży karton, żeby Ci było wygodnie
A ja właśnie skończyłem pisać prace, więc ten tydzień mam wolny jakby ktoś chciał na wfb, planszówe, piwo...itd. to dawajcie znać
michal pisze: A ja właśnie skończyłem pisać prace, więc ten tydzień mam wolny jakby ktoś chciał na wfb, planszówe, piwo...itd. to dawajcie znać
to wyszczególnione mnie interesuje ale zamiast: "," daje tam: "^"
- General Baga
- Kradziej
planszowka ok - alko po wczorajszym (a w sumie dzisiejszym do 6 rano) mam dosc
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
A co dzisiaj? Ja mam miejsce na Topolowej.
Mam descenta w razie czego i nie pitolić mi tu, że jest zły bo ta gra+browar jest wyjebista.
Mam descenta w razie czego i nie pitolić mi tu, że jest zły bo ta gra+browar jest wyjebista.
Na górnej płycie dworca autobusowego?Kosa pisze:Ja mam miejsce na Topolowej.
Wisła Kraków.
Sevi pisze:Na górnej płycie dworca autobusowego?Kosa pisze:Ja mam miejsce na Topolowej.
Nie wiem na jakich dworcach spałeś, ale ja nie znam żadnego, który jest na Topolowej