na kiedy jest to mniej więcej planowane?
Moderator: #helion#
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
nic nie wiem o nowej milicji. raczej bym sie jej nie spodziewal - teraz beda wychodzic raczej rzeczy, ktore do tej pory byly w metalu. po prostu w metalu coraz mniej sie oplaca (chore ceny cyny!).Sa!nt pisze:Może zdementujesz plotkę o milicji. Proooooszzzzę
No to ciekawe co to będzie za zestaw. Ale nie zaszkodzi zaopatrzyć się tak na wszelki wypadek w dwa boxy milicjiSzaman pisze:nic nie wiem o nowej milicji. raczej bym sie jej nie spodziewal - teraz beda wychodzic raczej rzeczy, ktore do tej pory byly w metalu.
Tak się składa że cyna na LME po kosmicznej cenie z 20 maja 2008 spada, do poziomu lutego 2007, no ale nie ma co mówić o cenach które były do roku 2005.Szaman pisze:po prostu w metalu coraz mniej sie oplaca (chore ceny cyny!).
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
Ahhh! Zazdroszczę! Gdzież żeś to dostał?dgrzeje trochę temat właśnie cudem dostałem w swoje łapska 6ed box 19-tu piechotnych imperium....Od razu decyzja na halabardy i powiem jedno potwierdzają się moje opinie co do 6 ed...BOSKA
Masz szczęście, że przegapiłem tą aukcję, bo nie wyszłoby Cię to tak tanioWilqu pisze:Allegro Bracie allegro....i w zakupie wyszło mnie to 80 zł + wysyłka..miodnie co:)