Silesian Un-Limited Tournament, master 20-21.09 Kozłów
Re: Silesian Un-Limited Tournament, master 20-21.09 Kozłów
Ale Dymitr pamiętaj, pijesz z Piotrem, śpisz z Piotrem 

Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Zdrada, oszustwo, hańba i sromota!
Nastąpiła zmiana planów, Ogry zostaną na półkach właścicieli - tedy siłą tego faktu, stanie się jako się pisze: Przybędę na czele armii Bretonii, przechytrzę i zaskoczę tych wszystkich nikczemników którzy "sajdowali" się na Ogro-Dibusia
, w rozpisce mej poza 9 kowbojami znalazło się miejsce nawet dla ... Łuczników !! Taaak jest Kurde Bele !!
Nastąpiła zmiana planów, Ogry zostaną na półkach właścicieli - tedy siłą tego faktu, stanie się jako się pisze: Przybędę na czele armii Bretonii, przechytrzę i zaskoczę tych wszystkich nikczemników którzy "sajdowali" się na Ogro-Dibusia

Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
W celu utrzymania frekwencji mastera zapisy zostana przeprowadzone juz w piatek wieczór 

"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Czepialstwo i perfekcjonizm ale 4 i 5 numerki być winny4) Meeting Engagement (bez rezerw)
4) Battleline

Rzuc sobie challenge i Balagan1 bedzie trampolina dla Balagana2
Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Wysłane z mojego GT-I9000 przy użyciu Tapatalk 4
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.