A to nie jest jakaś ściema przypadkiem?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Bez dorabiania ideologii, panowie. Mam teraz taki czas, że w poniedziałki nie wracam do domu, zatem od niedzieli wieczór do wtorkowego popołudnia jestem bez kompaTomash pisze:Najbardziej martwi mnie to, że Skavenblight zamilkła
Mówiłem, ten pomysł spania w Paradoxie jest kiepskiSkavenblight pisze:Bez dorabiania ideologii, panowie. Mam teraz taki czas, że w poniedziałki nie wracam do domu, zatem od niedzieli wieczór do wtorkowego popołudnia jestem bez kompaTomash pisze:Najbardziej martwi mnie to, że Skavenblight zamilkła
Sofcik...o ku....Skavenblight pisze: Obejrzałam. Czy to oznacza, że należę do grona twardzieli?
Taki sofcik
W dodatku nie w moim guście zupełnie.
Zapodajcie coś lepszego
Eeee tamFensir pisze:Skven, zadziwiasz i czarujesz
Żeby w Paradoxie... niestety muszę spać u babciFanatyk pisze:Mówiłem, ten pomysł spania w Paradoxie jest kiepski
Z czystej złośliwości odpowiedziałabym: "Twoje upodobania"Fanatyk pisze:Sofcik...o ku....
Jeżeli dla Ciebie połykanie kału i delektowanie się nim to sofcik, to ja nie wiem co wg. Ciebie jest hardkorem.
Nie przesadzajmy, nie róbmy ze mnie perwerta. Wszystko mieści się w dobrym smaku.Skavenblight pisze: Z czystej złośliwości odpowiedziałabym: "Twoje upodobania"
Ja akurat jadłem pizze i myślałem że Tomka zatłuke za ten film...Skavenblight pisze: Piotruś, chyba nie zrozumiałeś. Nie chodzi mi o to, że mi się to podoba - to jest ohydne i jak pisałam, nie w moim guście. Ale nie rusza mnie to jakoś tak, żebym aż chciała obiad zwracać.
Nie. Ma. Mowy.Fensir pisze:Właśnie chodzi o to, żeby były na forum
Powinieneś podziękować - akurat w Twoim przypadku pizza jest wyjątkowo niewskazanym żarciem i zwrócenie by Ci lepiej zrobiło niż konsumpcja.Fanatyk pisze:Ja akurat jadłem pizze i myślałem że Tomka zatłuke za ten film...