Galeria Imperium
Moderator: #helion#
Re: Galeria Imperium
http://www.warseer.com/forums/showthrea ... ian-Empire
Naprawdę polecam przedrzeć się przez te kilkanaście stron
Świetna galeria
Gość prawie cała armie zrobił z pistoliersów i milicji a wyszło naprawdę świetnie
Naprawdę polecam przedrzeć się przez te kilkanaście stron
Świetna galeria
Gość prawie cała armie zrobił z pistoliersów i milicji a wyszło naprawdę świetnie
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
- Lord Michaelos
- Warzywo
Po pierwsze chciałbym powitać wszystkich na forum Postanowiłem zacząć przygodę z battlem, gdyż szczerze mówiąc jest dla mnie znacznie ciekawszy niż czterdziestka.
Oto mój kapitan/generał imperialny w barwach Averlandu. Mam jeszcze kilku State Troops z halabardami pomalowanych i sztandar w trakcie malowania, ale zaprezentuję jak zrobię wszystkich dziesięciu. Podstawki jeszcze nie zrobiłem i zastanawiam się nad obcięciem jednak tych dwóch kamulców, gdyż wyglądają trochę niefajnie jak dla mnie, ale jeszcze zobaczymy.
Jako że bardzo podoba mi się imperialny kapitan/generał ze sztyletem (być może syndrom Leitdorfa), ale tarcza jest potrzebna, bo lubię, gdy zachowany jest WYSIWYG, postanowiłem zrobić wersję zdejmowaną. Sama tarcza będzie pomalowana.
Oto mój kapitan/generał imperialny w barwach Averlandu. Mam jeszcze kilku State Troops z halabardami pomalowanych i sztandar w trakcie malowania, ale zaprezentuję jak zrobię wszystkich dziesięciu. Podstawki jeszcze nie zrobiłem i zastanawiam się nad obcięciem jednak tych dwóch kamulców, gdyż wyglądają trochę niefajnie jak dla mnie, ale jeszcze zobaczymy.
Jako że bardzo podoba mi się imperialny kapitan/generał ze sztyletem (być może syndrom Leitdorfa), ale tarcza jest potrzebna, bo lubię, gdy zachowany jest WYSIWYG, postanowiłem zrobić wersję zdejmowaną. Sama tarcza będzie pomalowana.
"Czas na odrobinę chamstwa i brutalności"
- Lord Michaelos
- Warzywo
Co do washa na twarzy, to zobaczę. W realu mordka prezentuje się dobrze, ale spróbuję nad nią popracować. A jeśli chodzi o nierówności na ostrzach, to bez powiększenia ich nie widać, więc może masz takie wrażenie (choć swoją drogą ja także, gdy patrzę na te zdjęcia, ale po porównaniu z modelem wątpliwości się rozwiewają ).
- Lord Michaelos
- Warzywo
Też myślałem o przyczepieniu do konia, ale właśnie - kropierz jest zbyt piękny. Na plecy nie chciałem. Już wolę metalową pętelkę i do sztyletu. Poza tym jeśli nie będę chciał jej mu dać, to nie muszę jej zakładać Takie zastąpienie wymiennych ramion na magnesy.