MASTER w Lublinie - Lubelski Koziolek 1-2 marca 2008r.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

Zablokowany
Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Naucz się przed turniejem. Przez dwa dni nie zapomnisz
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Arecki
Mudżahedin

Post autor: Arecki »

Bardzo potrzebuje 6 knightów bretońskich (na 50% bo może się wyrobie z malowaniem ale wątpie...)

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

to maznij w 3 kolory jakby co, nikt cię nie wyrzuci za taką pierdółkę

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Chlopaki, bardzo Was przepraszam, ale zjawie sie chyba dopiero w sobote rano - Maciek nie jedzie, Green jest chyba pozapychany, a Debek jedzie dopiero jedzie nad ranem.

Czy ktos jeszcze powija sie do Lublina samochodem w piatek, i ma dla mnie 1 wolne miejsce?

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

:? mozemy sie zrzucic na pociąg, nie no stary bez Ciebie w piątek ta impreza nie będzie taka sama

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

a pociagiem nie możesz?;)

DZIK
Oszukista

Post autor: DZIK »

160 zaproszeń wysłanych, jednak przez ograniczony dostęp do sieci nie udało mi się dotrzeć do wielu osób, które chciałbym u nas widzieć: m.in. Wojtas, Śliweczka, Gruby, Gilotyna, Kostek, Kubi... czy też fajne Ekipy z Koszalina i Olsztyna.
Trzeba będzie zebrać maksymalną ilość blatów i dobrze w weekend uzgodnić mapki z terenami. Dyplomy, Karty Graczy są w druku.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Baśka, PM
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Jest opcja przekimiania ekipy z Łodzi w nocy z piątku na sobotę? Bo jeśli pojedziemy pociągiem to taki bez przesiadek przyjeżdża jakoś w piątek po dwudziestej, a gdybyśmy pojechali samochodem to też bym wolał na spokojnie w piątek w trasę uderzyć. Na razie ze 100% chętnych do przyjazdu i ewentualnego przenocowania jesteśmy ja i Sumo, ale może ktoś jeszcze wyrazi chęć.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

DZIK pisze: nie udało mi się dotrzeć do wielu osób, które chciałbym u nas widzieć: m.in. Wojtas, Śliweczka, Gruby, Gilotyna, Kostek, Kubi... .
Kubi i Kostek wiedzą, czują się zaproszeni, dziękują za zaproszenie i przyjadą :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Kubi i Kostek wiedzą, czują się zaproszeni, dziękują za zaproszenie i przyjadą
To chyba będzie master z najwyzszą średnią wieku w tym sezonie :)
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Arecki
Mudżahedin

Post autor: Arecki »

Supeł pisze:to maznij w 3 kolory jakby co, nikt cię nie wyrzuci za taką pierdółkę
No co ty;p Rzecz w tym że mam do pomalowania jeszcze 20 knightów :wink: więc 6 mniej ulżyło by mi :D

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Jankiel pisze:
Kubi i Kostek wiedzą, czują się zaproszeni, dziękują za zaproszenie i przyjadą
To chyba będzie master z najwyzszą średnią wieku w tym sezonie :)
Dobra dobra, młódką też nie jesteś :D
Obrazek

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Post autor: 4 karabiny »

b_sk pisze:Jest opcja przekimiania ekipy z Łodzi w nocy z piątku na sobotę? Bo jeśli pojedziemy pociągiem to taki bez przesiadek przyjeżdża jakoś w piątek po dwudziestej, a gdybyśmy pojechali samochodem to też bym wolał na spokojnie w piątek w trasę uderzyć. Na razie ze 100% chętnych do przyjazdu i ewentualnego przenocowania jesteśmy ja i Sumo, ale może ktoś jeszcze wyrazi chęć.
Nie ma problemu. Dajcie znać tylko czy jedziecie autem, czy trzeba was odebrać z dworca. Proszę tylko o zabranie śpiworów i karimat. Reszta atrakcji zapewniona :)

Telefony do mnie to 605 130 173 lub 885 773 525

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

swieta_barbara pisze:Chlopaki, bardzo Was przepraszam, ale zjawie sie chyba dopiero w sobote rano - Maciek nie jedzie, Green jest chyba pozapychany, a Debek jedzie dopiero jedzie nad ranem.

Czy ktos jeszcze powija sie do Lublina samochodem w piatek, i ma dla mnie 1 wolne miejsce?
Barbara nawet mnie nie wkurwiaj. Lądujesz u mnie na ranczo w ten czy inny sposób w czwartek. Inferno i Białystok właśnie wtedy lądują i innej opcji nie ma. By z Buddą już w środę teren szykujemy :)

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

to jedz z nami barbara tym pociagiem dosiadz sie :D bedzie %% miło :PP

karabin masz pzoyczyc karimate?

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Inferno pisze:to jedz z nami barbara tym pociagiem dosiadz sie :D bedzie %% miło :PP

karabin masz pzoyczyc karimate?
Mam spoko mamoko. Generalnie w ogółe ze spaniem to mam parę łóżek itd. Tylko tak na wszelki wypadek jakby dużo ludzi było o trza się przygotować. W każdym razie warunki hardkorowe bo to chałupa w remoncie ale damy rade: )

Awatar użytkownika
Mućka
Chuck Norris

Post autor: Mućka »

Mialby ktos moze porzyczyc 5 Dragon Princow i/lub 12 White lionsow na turniej? Jakby ktos mial i byl chetny to oferuje po czteropaku piwa za jeden oddzial.

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

W czwartek absolutnie nie moge - kobieta i uczelnia. Wybaczcie.

Za to najwyrazniej Tomash zezwolil mi dosiasc sie do jego dylizansu w piatek - zajezdzam od razu na ranczo. Trzeba pamietac, zeby w sobote pojsc na turniej :]

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

no barbara, nawet nie proboj tak pisac! wbijasz w czwartek do karabiniera! jedziesz z chlopakami ciopagiem, beret ci z glowy nie spadnie :P

Zablokowany