MASTER w Lublinie - Lubelski Koziolek 1-2 marca 2008r.
- swieta_barbara
- habydysz
Chlopaki, bardzo Was przepraszam, ale zjawie sie chyba dopiero w sobote rano - Maciek nie jedzie, Green jest chyba pozapychany, a Debek jedzie dopiero jedzie nad ranem.
Czy ktos jeszcze powija sie do Lublina samochodem w piatek, i ma dla mnie 1 wolne miejsce?
Czy ktos jeszcze powija sie do Lublina samochodem w piatek, i ma dla mnie 1 wolne miejsce?
160 zaproszeń wysłanych, jednak przez ograniczony dostęp do sieci nie udało mi się dotrzeć do wielu osób, które chciałbym u nas widzieć: m.in. Wojtas, Śliweczka, Gruby, Gilotyna, Kostek, Kubi... czy też fajne Ekipy z Koszalina i Olsztyna.
Trzeba będzie zebrać maksymalną ilość blatów i dobrze w weekend uzgodnić mapki z terenami. Dyplomy, Karty Graczy są w druku.
Trzeba będzie zebrać maksymalną ilość blatów i dobrze w weekend uzgodnić mapki z terenami. Dyplomy, Karty Graczy są w druku.
Baśka, PM
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Jest opcja przekimiania ekipy z Łodzi w nocy z piątku na sobotę? Bo jeśli pojedziemy pociągiem to taki bez przesiadek przyjeżdża jakoś w piątek po dwudziestej, a gdybyśmy pojechali samochodem to też bym wolał na spokojnie w piątek w trasę uderzyć. Na razie ze 100% chętnych do przyjazdu i ewentualnego przenocowania jesteśmy ja i Sumo, ale może ktoś jeszcze wyrazi chęć.
A licky boom boom down!!!
To chyba będzie master z najwyzszą średnią wieku w tym sezonieKubi i Kostek wiedzą, czują się zaproszeni, dziękują za zaproszenie i przyjadą
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Nie ma problemu. Dajcie znać tylko czy jedziecie autem, czy trzeba was odebrać z dworca. Proszę tylko o zabranie śpiworów i karimat. Reszta atrakcji zapewnionab_sk pisze:Jest opcja przekimiania ekipy z Łodzi w nocy z piątku na sobotę? Bo jeśli pojedziemy pociągiem to taki bez przesiadek przyjeżdża jakoś w piątek po dwudziestej, a gdybyśmy pojechali samochodem to też bym wolał na spokojnie w piątek w trasę uderzyć. Na razie ze 100% chętnych do przyjazdu i ewentualnego przenocowania jesteśmy ja i Sumo, ale może ktoś jeszcze wyrazi chęć.
Telefony do mnie to 605 130 173 lub 885 773 525
- 4 karabiny
- Beast from the East
Barbara nawet mnie nie wkurwiaj. Lądujesz u mnie na ranczo w ten czy inny sposób w czwartek. Inferno i Białystok właśnie wtedy lądują i innej opcji nie ma. By z Buddą już w środę teren szykujemyswieta_barbara pisze:Chlopaki, bardzo Was przepraszam, ale zjawie sie chyba dopiero w sobote rano - Maciek nie jedzie, Green jest chyba pozapychany, a Debek jedzie dopiero jedzie nad ranem.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Mam spoko mamoko. Generalnie w ogółe ze spaniem to mam parę łóżek itd. Tylko tak na wszelki wypadek jakby dużo ludzi było o trza się przygotować. W każdym razie warunki hardkorowe bo to chałupa w remoncie ale damy rade: )Inferno pisze:to jedz z nami barbara tym pociagiem dosiadz sie bedzie %% miło :PP
karabin masz pzoyczyc karimate?
- swieta_barbara
- habydysz
W czwartek absolutnie nie moge - kobieta i uczelnia. Wybaczcie.
Za to najwyrazniej Tomash zezwolil mi dosiasc sie do jego dylizansu w piatek - zajezdzam od razu na ranczo. Trzeba pamietac, zeby w sobote pojsc na turniej :]
Za to najwyrazniej Tomash zezwolil mi dosiasc sie do jego dylizansu w piatek - zajezdzam od razu na ranczo. Trzeba pamietac, zeby w sobote pojsc na turniej :]
no barbara, nawet nie proboj tak pisac! wbijasz w czwartek do karabiniera! jedziesz z chlopakami ciopagiem, beret ci z glowy nie spadnie