![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Zostawiam sobie pole do przyciemniania.
Po za tym spójrz - ten "czarny" smok nie jest w rzeczywistości czarny, tylko właśnie cimnoszary.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Obrazek](http://www.games-workshop.com/MEDIA_CustomProductCatalog/m1850293a_99120212005_DreadDragon02_873x627.jpg)
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Wie ktoś może?Duderson pisze:No to jeszcze jedno pytanie o Vallejo: jako że zawiodłem się na nowych shade'ach GW chciałbym się dowiedzieć czy znacie odpowiedniki washy GW Ogryn Flesh (brąz ciemnawy ogólnego stosowania) i Dewlan Mud (czarnobrązowy) od Vallejo? A jeśli takowe są, to czy można je kupić w tych dużych pojemnikach?
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Przyłączam się do pytania. szczególnie devlan mud ostatni to jest wielkie obrzydlistwo i dobrze by było, żeby ktoś podpowiedział z własnego doświadczenia jakiś dobry zamiennik brązowego washa...Duderson pisze:Wie ktoś może?Duderson pisze:No to jeszcze jedno pytanie o Vallejo: jako że zawiodłem się na nowych shade'ach GW chciałbym się dowiedzieć czy znacie odpowiedniki washy GW Ogryn Flesh (brąz ciemnawy ogólnego stosowania) i Dewlan Mud (czarnobrązowy) od Vallejo? A jeśli takowe są, to czy można je kupić w tych dużych pojemnikach?
A próbowaliście Sepia wash i Umber wash? Ja używam zamiennie z devlan mudem i zwłaszcza sepia daje podobne rezultaty, trochę może jaśniejsze.smiejagreg pisze:Przyłączam się do pytania. szczególnie devlan mud ostatni to jest wielkie obrzydlistwo i dobrze by było, żeby ktoś podpowiedział z własnego doświadczenia jakiś dobry zamiennik brązowego washa...Duderson pisze:Wie ktoś może?Duderson pisze:No to jeszcze jedno pytanie o Vallejo: jako że zawiodłem się na nowych shade'ach GW chciałbym się dowiedzieć czy znacie odpowiedniki washy GW Ogryn Flesh (brąz ciemnawy ogólnego stosowania) i Dewlan Mud (czarnobrązowy) od Vallejo? A jeśli takowe są, to czy można je kupić w tych dużych pojemnikach?
Nie, nie, sepia jest dobra, ale na wiele farb po prostu za jasna. Szukam czegoś ciemniejszego...jedrush pisze: A próbowaliście Sepia wash i Umber wash? Ja używam zamiennie z devlan mudem i zwłaszcza sepia daje podobne rezultaty, trochę może jaśniejsze.
Najnowszy plik do Army Builder 2.2c: http://chomikuj.pl/debelial/Army+Builde ... 9732380.abGrolshek pisze:Obyś w piekle Slaanesza za pasywnego robił.