Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Przejrzyj wcześniejsze strony tego topica, to zobaczysz lepsze, dużo lepszeMilutki pisze:Chyba najlepiej pomalowana figurka jaką w życiu widziałem. Prawdziwe dzieło sztuki !
To nie jest pedał, tylko Green Knightkubencjusz pisze:Kosmos kosmosem le ten typiu na koniu to pedał
Zgadzam sie z Toba w 100%, skill niesamowity, ale praca wizualnie nie powala, kolory mi nie pasuja.Kołata pisze:Popieram. Skill zajebisty, ale praca jako całość mi się nie podoba. Nienaturalne, niepasujące kolory i wzory, obrazki od czapy, ogólnie to jest dziwna praca.
Sztandar z kopii też dziwny jeśli chodzi o konstrukcję.
Akurat to można podciągnąć pod ozdobne oporządzenie np. na jakiś turniej rycerski, gdzie każdy przykładny sługa Pani będzie stroszył piórka przed innymismiejagreg pisze:Takie cuś może sobie wisieć na arrasie na ścianie w zamku, a nie być umieszczone na oporzadzeniu końskim. Imho kompletnie nie pasuje...
A jak siodłano smoki i pegazy od IX do XV (btw. tak się to zapisuje, nie arabskimi) wieku? I gdzie wtedy kupowano lance ziejące ogniem?kubencjusz pisze:Panowie bez jaj. Żaden pajac od 9 do 15 wieku nie biegał w tak pedalskich ciuchach. Wzory owszem. Ale albo heraldyka albo geometryczne, albo powtarzalny wzór na materiale. Nic więcej. A nie jakiś krzywowąs szukający wódki w oczach białogłowej