jak by napisał D6 + D6 też byś pewnie nie protestował i tak grałlohost pisze:tez sie nad tym zastanawialem, gralem na poczatku ze d6, natomiast odkad armybuilder z arromanche pokazuje d6+1, nie mam nic przeciwko.
Grimoire Daemonicus (Daemons of Chaos FAQ)
Moderator: KrzysiekW
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
Re: Grimoire Daemonicus (Daemons of Chaos FAQ)
Jest różnica między posiadaniem opcji na multiple shoot, a strzelaniem jak multiple shoot.
No właśnie tu jest rebus, bo w booku przy demonetkach masz wpisane claws w equipmencie. A poza chyba tylko wraithami to scythes nic w battlu nie ma jako broni.Nijlor pisze:Hmm... "scythes" - tu chyba chodzi o długie szpony panienek np z zestawu seekerek.
Dopóki LS tego nie uściśli, będę sędziował D6+1
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
nie bo w AB demonów jak i w wochu, jaggery mają 5T, nie wiem dla czego bo od kiedy pamiętam miały 5T, co prawda to było mało kluczowe bo i tak waliło się po jeźdźcu, co ciekawe Deamonicmout ma 5T, a co razi to BL nie mają LA
ktoś powiedział by mało kluczowe, ale teraz BC by mieli 5T i 3+SV ale nie mają smutne, nie mówiąc że od 3S shootingu by maiły zwykłe BL SV
taka impreza
ktoś powiedział by mało kluczowe, ale teraz BC by mieli 5T i 3+SV ale nie mają smutne, nie mówiąc że od 3S shootingu by maiły zwykłe BL SV
taka impreza
Po ludzkuKhuman pisze:nie bo w AB demonów jak i w wochu, jaggery mają 5T, nie wiem dla czego bo od kiedy pamiętam miały 5T, co prawda to było mało kluczowe bo i tak waliło się po jeźdźcu, co ciekawe Deamonicmout ma 5T, a co razi to BL nie mają LA
taka impreza
Nie bo w Army Booku demonów jak i w Warriorów, Jaggery mają T5 (to akurat błąd, w Demonach i Wochu mają 4, nowy oddział dla Wochu daje Juggerom T5. Juggery ostatnio T5 miały w Daemonic Legionie i 3W, ale to inna historia), nie wiem dlaczego bo od kiedy pamietam miały 5T, co prawda to było mało kluczowe bo i tak waliło się po jeźdźcu, co ciekawe Deamonicmout ma 5T, a co razi to Blodki nie mają Light Armour
ktoś powiedział by mało kluczowe, ale teraz Blood Crusherzy by mieli 5T i 3+SV ale nie mają smutne, nie mówiąc że od 3S shootingu by maiły zwykłe Blodki Save na 6+ (z wcześniej wspomnianego Light Armour-a)
taka impreza
translated by MalinTranslator ver 1.0
Khumek ostatnio za dużo grimuarów tzeentcha się naczytał i operuje językiem tam zawartym. Ot tak to się kończy kiedy ktoś na ścieżce do zostania demonicznym księciem próbuje przekazać swoje przemyślenia zwykłym śmiertelnikom...