strzeli tylko w S&S.
zdaje sie, ze FAQ'u to bylo

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
luknąłem w erratę - mój błąd, musiało mi się coś we wcześniejszej wersji przewidzieć :/Rakso_The_Slayer pisze:???Smh pisze: do jednej jedynej możesz go dołączyć - do kowadłado innych (nie)stety nie
a to skąd?
jeśli czar możesz rzucić na maszynę to możesz rzucić na kowadło, nie możesz natomiast rzucić go na nikogo z obsługi ponieważ to tylko znaczniki ranKraggo pisze:Panowie, mieliśmy ostatnio z kolegami niemałą zagwozdkę odnośnie czaru z domeny metalu, przemieniającego jednostki w złoto (na 6+ czy tam 5+). Moje pytania są następujące: czy czar ten można rzucić na kowadło? Czy czar można rzucić na samego lorda? Jak wygląda kwestia praktyczna rzucenia czaru - kiedy i co/kto zamienia się w złoto. Jako że koledze i tak nie udało się rzucić czaru, więc problem był nieaktualny, ale lepiej wiedzieć na wypadek kolejnej, podobnej sytuacji
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Master ma chyba look out'a w 3" od maszyny więc nawet oddział wspomagający mu niepotrzebnyRakso_The_Slayer pisze:Magister inżynier może okopać Kowadło tak jak każdą inną maszynę, ale nie może dołączyć ani do niego ani do jakiejkolwiek innej maszynki. Dlatego dobrze jest go trzymać w jakimś oddziale, np. strzelców, w pobliżu maszyn. Jest bezpieczny i może działać.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie