League Of Legends
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: League Of Legends
a gdzie moi ulubieńcy?? : trundle, skaner i ostatecznie nocturne
?

Damn, pograłem trochę kucem śmierci (Hecarimem znaczy) i trochę żałuję zakupu. Postać zajebista, tylko trochę za słaba
. Gdyby poprawić jej skalowanie/zdjąć ograniczenia na Spirit od Dread i Rampage byłby osom.

kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Ja widziałem kiedyś jak gość wymiatał Heciem i sam go kupiłem. Postać jest mocno squishy w early, poźniej już nie jak kupisz mu warmoga i mallet (bez tych dwóch rzeczy ani rusz) do tego jeszcze potrzeba 2 phantomy, infinity i jakieś buty i można grać. Poza tym postać nadaje się w zasadzie tylko do dżungli, na lanie pada jak kawka, no i żeby coś robił najpierw trzeba ks-ować, więc opieprz i raport obligatoryjny
.

Nie grałem nigdy Hecarimem, ale imo najpierw złożyłbym mu trinity, a potem same defensywne itemy, ewentualnie można mu złożyć BT jak masz kasę.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
Co do jungle to Trundle dla mnie jest niezaprzeczalnym mistrzem, zaraz za nim gonią go Olaf, Udyr i Maokai. Trundle:
- ma GIGANTYCZNY damage w early
- Jest łatwą postacią
- Szybka jungla
- Zaje***te ganki (slow, przyspieszenie, zwiększenie attack speeda, pillar)
- Morderca tanków dzięki ultimacie.
Dla mnie jest the best.
- ma GIGANTYCZNY damage w early
- Jest łatwą postacią
- Szybka jungla
- Zaje***te ganki (slow, przyspieszenie, zwiększenie attack speeda, pillar)
- Morderca tanków dzięki ultimacie.
Dla mnie jest the best.

Minusy:
-brak cc
-brak dasha/jumpa/flasha
-ma słaby nuke w porównaniu do jaxa czy lee
Ale zgadza sie, jest dobrą postacią, choć jego użyteczność w dużej mierze zależu od złozenia teamu.
-brak cc
-brak dasha/jumpa/flasha
Ale zgadza sie, jest dobrą postacią, choć jego użyteczność w dużej mierze zależu od złozenia teamu.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
E tam, gadanie. Rengar jest ok, ale jeszcze nie widziałem, żeby sam wygrywał gre. Oracle całkowicie wyłącza jego ulti, którego nie można również użyć przy walkach koło turetów. Jest dory, ale na pewno nie aż tak, jak shen czy malp.
Ja próbowałem grać Rengarem jak był w rotacji... No, szału to nie było. Wolę Dianę, której ulti chłodzi się 5 sekund jak ma się nashor tooth (albo 0.5 sekundy
) i co trzeci atak jest doładowany, więc daję jej jeszcze rod of ages i rabadona oraz gunblade jak już ma walczyć wręcz. DO tego malady albo zhonya, zależy jaki focus dostaję. Jak drużyna jest na tyle przytomna, żeby nie feedować i nie padać na każdym lanie to zwykle wygrywam. Jedyny problem Diany w dżungli polega na tym, że skuteczne ganki są od 6 levelu, przez co często dostaję opieprz.

kupilem go sobie wczoraj. powiem tak, kazdy gank i dobrze postawiony pilar of filth=flash. czyli kolejny gank i narta;]Andrzej pisze:Minusy:
-brak cc
-brak dasha/jumpa/flasha
uber champ imo.
pozdro
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
Nie mówię, że nie jest dobry. Po prostu nie można nim robić niektórych trików, na które pozwala lee, jax albo shen
Grałem nim kiedys na rotacji, ale jest zbyt drogi, żebym go sobie kupił, woę kilku tańszych czempionów.

Ostatnio nawet widziałem parę razy na rankedach eve mid i o dziwo go wygrywała 

New Episode of my League of Legends Tutorial! Check it out!
http://www.youtube.com/watch?v=p5zsUq5sr3I&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=p5zsUq5sr3I&feature=plcp