League Of Legends

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
przelas
Falubaz

Re: League Of Legends

Post autor: przelas »

a gdzie moi ulubieńcy?? : trundle, skaner i ostatecznie nocturne :) ?

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Próbowałem kiedyś grać skarnerem, ale ap jungle jest jakieś dziwne.
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Kozioł
Chuck Norris

Post autor: Kozioł »

Jak to ap? Skarnerem się nie gra ap

Majestic
Falubaz

Post autor: Majestic »

Damn, pograłem trochę kucem śmierci (Hecarimem znaczy) i trochę żałuję zakupu. Postać zajebista, tylko trochę za słaba :). Gdyby poprawić jej skalowanie/zdjąć ograniczenia na Spirit od Dread i Rampage byłby osom.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Ja widziałem kiedyś jak gość wymiatał Heciem i sam go kupiłem. Postać jest mocno squishy w early, poźniej już nie jak kupisz mu warmoga i mallet (bez tych dwóch rzeczy ani rusz) do tego jeszcze potrzeba 2 phantomy, infinity i jakieś buty i można grać. Poza tym postać nadaje się w zasadzie tylko do dżungli, na lanie pada jak kawka, no i żeby coś robił najpierw trzeba ks-ować, więc opieprz i raport obligatoryjny :lol2: .
Obrazek
~Warren E. Buffett

Kozioł
Chuck Norris

Post autor: Kozioł »

Z takim buildem to nic dziwnego że nic ten hecarim nie robi, nie dość że build cholernie drogi to mega słaby w late bo płyniesz w sekunde. Hecarima się składa jak każdego offtanka i daje rade, chociaż są lepsze picki

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Nie grałem nigdy Hecarimem, ale imo najpierw złożyłbym mu trinity, a potem same defensywne itemy, ewentualnie można mu złożyć BT jak masz kasę.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Pedrodilgur
Chuck Norris

Post autor: Pedrodilgur »

Co do jungle to Trundle dla mnie jest niezaprzeczalnym mistrzem, zaraz za nim gonią go Olaf, Udyr i Maokai. Trundle:
- ma GIGANTYCZNY damage w early
- Jest łatwą postacią
- Szybka jungla
- Zaje***te ganki (slow, przyspieszenie, zwiększenie attack speeda, pillar)
- Morderca tanków dzięki ultimacie.

Dla mnie jest the best. 8)

Andrzej
Pan Spamu

Minusy:
-brak cc
-brak dasha/jumpa/flasha
-ma słaby nuke w porównaniu do jaxa czy lee

Ale zgadza sie, jest dobrą postacią, choć jego użyteczność w dużej mierze zależu od złozenia teamu.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?

Boberr
Chuck Norris

Post autor: Boberr »

Na dzien dzisiejszy najbardziej przegiętą postacią zarówno do jungli jak i normalnie na topie jest IMO Rengar, natychmiastowy ban, bo inaczej sam jest w stanie gre wygrac.

Andrzej
Pan Spamu

E tam, gadanie. Rengar jest ok, ale jeszcze nie widziałem, żeby sam wygrywał gre. Oracle całkowicie wyłącza jego ulti, którego nie można również użyć przy walkach koło turetów. Jest dory, ale na pewno nie aż tak, jak shen czy malp.

Boberr
Chuck Norris

Post autor: Boberr »

Jak oracle wyłacza calkowicie jego ulti?? Widac go ale dalej moze skoczyc na Ciebie, wiec jedyne to fakt ze nie ksujesz tylko bijesz sie z innymi. Shen i malph sa mega mocni tez to przyznaje.

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Ja próbowałem grać Rengarem jak był w rotacji... No, szału to nie było. Wolę Dianę, której ulti chłodzi się 5 sekund jak ma się nashor tooth (albo 0.5 sekundy :wink: ) i co trzeci atak jest doładowany, więc daję jej jeszcze rod of ages i rabadona oraz gunblade jak już ma walczyć wręcz. DO tego malady albo zhonya, zależy jaki focus dostaję. Jak drużyna jest na tyle przytomna, żeby nie feedować i nie padać na każdym lanie to zwykle wygrywam. Jedyny problem Diany w dżungli polega na tym, że skuteczne ganki są od 6 levelu, przez co często dostaję opieprz.
Obrazek
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Aldean
Kretozord

Post autor: Aldean »

Andrzej pisze:Minusy:
-brak cc
-brak dasha/jumpa/flasha
-ma słaby nuke w porównaniu do jaxa czy lee

Ale zgadza sie, jest dobrą postacią, choć jego użyteczność w dużej mierze zależu od złozenia teamu.
kupilem go sobie wczoraj. powiem tak, kazdy gank i dobrze postawiony pilar of filth=flash. czyli kolejny gank i narta;]

uber champ imo.
pozdro
"Our weapons cut through them like blade through air!"

"Double or nothing, aim for his cock"

Andrzej
Pan Spamu

Nie mówię, że nie jest dobry. Po prostu nie można nim robić niektórych trików, na które pozwala lee, jax albo shen :) Grałem nim kiedys na rotacji, ale jest zbyt drogi, żebym go sobie kupił, woę kilku tańszych czempionów.

Awatar użytkownika
Pitagoras
Falubaz

Post autor: Pitagoras »

ten mały buff (ktory nastapił po tam jak był w rotacji) jest zauważalny, a sam rengar mocniejszy. polecam
Obrazek

Andrzej
Pan Spamu

Ostatnio nawet widziałem parę razy na rankedach eve mid i o dziwo go wygrywała :)

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

New Episode of my League of Legends Tutorial! Check it out!
http://www.youtube.com/watch?v=p5zsUq5sr3I&feature=plcp

Awatar użytkownika
Caman
Mudżahedin

Post autor: Caman »

Co sądzicie no Syndrze?
Ja czekam na nerfa. Jak jej nie zwarzywią to kupuję.

Andrzej
Pan Spamu

Jest ok, ale imo oriana lepsza

ODPOWIEDZ