Nowe HE 8 ed. - zdjęcia str. 65
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Nowe HE - 8 ed.
Lepiej idzcie przejrzec WD w empiku
Szukam: zamienników do Silver Helmsów
Kontakt PM
Kontakt PM
juz byli, mowia ze nic nie ma =/
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Widziałem, nie ma nic - to prawda nic nie ściemniam
A tak wogóle to premiera WD jest chyba jutro z tego co mi w sklepie mówili
A tak wogóle to premiera WD jest chyba jutro z tego co mi w sklepie mówili
Wisła Kraków.
ja uważam że jest mocny- nie zastrzelisz do z pestek i ma kupę świetnych zasad- a hit z siłą 4 w odniesieniu do dużej podstawki jest po prostu przegięte! Ale niestety zrobili nas w balona a już śniłem o Feniksach...
http://www.forgeworld.co.uk/Warhammer/W ... CANUM.html
http://www.forgeworld.co.uk/Warhammer/W ... CANUM.html
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Feniks nie jest wymyślony przez Forge'a tylko przez starożytnych Egipcjan, a ich prawa do tej nazwy wygasły już dawno.Waldi pisze:Inna sprawa jest ze skoro feniks jest wymyślony przez forge'a to raczej go nie będzie w nowym booku dla elfów.
- Retaguardia
- "Nie jestem powergamerem"
chyba sobie jaja robiszGrichalk pisze:Nawiązania są w opisie do HE, bo w tym podręczniku jest wiele monsterków dedykowanych do różnych armii. Np. krasie mogą mieć wypasionego smoka nielota
nie udawaj ze nie łyknąles jak cala reszta.Andrzej pisze:Haha, Wy serio uwierzyliście, że jakiś koleś wkleji zdjęcia nowego AB miesiąc przed premierą?
Ja juz panowie na palcach chodze i sie nie moge doczekac! czym blizej tym gorzej:Q
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"
Na razie wszystkie armie co robili update jak ogry chaos imperium wampy itd robili fajne takze oby nie spieprzy... HE.
Zreszta i tak moi kumple wyzywaja ich od gejowatych
Zeby ta "kareca" pasowała do armii a nie jakis chory odjazd no i oby nie odebrali im przezutów lub ASF.
Zreszta i tak moi kumple wyzywaja ich od gejowatych
Zeby ta "kareca" pasowała do armii a nie jakis chory odjazd no i oby nie odebrali im przezutów lub ASF.
ASF rybka, gorzej z przerzutami, wiele razy juz widzialem jak trafia 25 wl, za 1 rzutem trafia 5, z przerzutem trafia lacznie 23.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Odbiora asf, żeby udupic nasze wl. Ale bite martwcie się-zawsze jest bironka. =]
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Jak WL będa bić po inicjatywie będzie oki... ale za to d3W ;P
Z resztą, WL będa spoko ale zbiora kurz na półce i tak. Wyprą ich drejki, white lioni na white lionach (oo... moze jazda WL będzie miała d3W, znaczy kolo na nich
Z resztą, WL będa spoko ale zbiora kurz na półce i tak. Wyprą ich drejki, white lioni na white lionach (oo... moze jazda WL będzie miała d3W, znaczy kolo na nich
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Nie do końca. Obecnie mamy tylko 3 cory, tylko 2 rary za to speciali mamy aż 9. Dlatego oprócz tego, że coś ze speciali miejmy nadzieje przejdzie do corów, to nowe zabaweczki raczej będą w rarach. W związku z tym drejkami armii się nie zapcha, a jakieś speciale wystawić trzeba.
bedzie bieda, bo wydamy 25% na drejki, a orly sie nie zmieszcza =/
Gniewko pisze:
Zdaje Ci się
Arcymag na kuniu, BSB kowboj ->25%
600 w silverach i fastach ->25%
600 w dwóch(?) oddziałach drejków ->25%
Zostaje 600 pkt w sam raz na white lionów na white lionach albo jakiś kowboi jak będą bardzo przezywalni
Ewentualnie princeski jak dalej będą i coś z nimi zrobią ciekawego...
Ja swe HE widze właśnie tak
Mało modeli, duże modele, mało malowania
Arcymag na kuniu, BSB kowboj ->25%
600 w silverach i fastach ->25%
600 w dwóch(?) oddziałach drejków ->25%
Zostaje 600 pkt w sam raz na white lionów na white lionach albo jakiś kowboi jak będą bardzo przezywalni
Ewentualnie princeski jak dalej będą i coś z nimi zrobią ciekawego...
Ja swe HE widze właśnie tak
Mało modeli, duże modele, mało malowania
myślę że jak będziemy mieli ER z corach to sobie jakoś bez orłów poradzimy
Oby tych WLoWLi nie było, bo to porażka. Grywalnie fajnie, ze będą lewki jak sabertuski, ale to nie jest klimat Elfów, żeby jakies bestie tam biegały. Po za tym białe lwy nie lubią Białych Lwów, bo te je zabijają, a nie dosiadają.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Dokładnie.
Patrząc na obecne koszta to cory "zapychamy" (cudzysłowie zamierzone wtedy by było do zapychamy):
2x5 ER
2x5 SH z shieldami, jedni muzyk
8x SH shieldy, muzyk
Orły sobie mogą
A gdzieś się przewijała plota o znów white lionach ale tym razem bez white lionów
Patrząc na obecne koszta to cory "zapychamy" (cudzysłowie zamierzone wtedy by było do zapychamy):
2x5 ER
2x5 SH z shieldami, jedni muzyk
8x SH shieldy, muzyk
Orły sobie mogą
A gdzieś się przewijała plota o znów white lionach ale tym razem bez white lionów