Empire VII ed.
Moderator: #helion#
jakie ulepszenia? przeciez czolg w 7 ed. ma tylko jedna wersje...Grand Admiral Thrawn pisze:Szamanie, a jakieś ulepsznia dla czołgu będą czy tylko ta wersja?
jeszcze nieSa!nt pisze:Szamanie a dostaniemy zdjęcie Great Swordów?
"I fart in your general direction"
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
W 6 ed. pojawił się po oficjalnym podręczniku wraz z nowym modelem. Pomyślałem sobie, że teraz GW postąpi podobnie i może doda jakieś ulepszenia do wersji podstawowej. Szkoda, że tak głupio postąpili.
Osobiście byłbym szczęśliwy, gdyby za jakieś punkty można byłoby odmontować to cholerne działo z przodu
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
To co koń u generała w armii Dogs of War. A ten model cosik mi Mariusem Leitdorfem podlatuje. fajny (tyle, że gościo nie żyje wg 6 ed. pod.)
Piękne modele ..zastanawia mnie tylko co robi hochland na tanku ....czołg ma podstawkę rydwanowa??? to oficjalne?? kurde to muszę zmienić tą gramotną swoją 8x12wszak będzie to na korzyść tylko....
Jeżeli ten czołg wyjdzie to sprzedaje ten drętwy metal tego samego dnia....
Jeżeli ten czołg wyjdzie to sprzedaje ten drętwy metal tego samego dnia....
Kapitan urywa mi baśkę i wyrzuca daleko w inny świat , możliwy powrót normalnych ciuszków na piechocie, to byłoby za piękne by było prawdziwe...
Spójrzcie na strzelca w środku!!!! on ma kozaki takie buty powinno mieć całe wojsko!!!!!
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=278499#278499
@Szamanie nie masz serca
Że post z kotem w butach nie sprawił że podzielisz się z nami zdjęciami
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=278499#278499
@Szamanie nie masz serca
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
prawda jest taka, ze jeszcze nie mam tych zdjec - moje zasoby koncza sie tuz przed wydaniem zabawek do imperiumSa!nt pisze:@Szamanie nie masz serca
"I fart in your general direction"
strzelcy nowi czy jak? :> świetne modele ale dopiero co byli nowi - całkiem całkiem, state tropsy wypadły dużo gorzej.
jak wyjdą nowi great swordzi w plastiku to zacznę na nich masowo grać, po tych figsach co widzę spodziewam się czegoś dobrego. Zielony gostek zaje**'sty
Knighci koniecznie potrzebują reformy w swoim wyglądzie.
jak wyjdą nowi great swordzi w plastiku to zacznę na nich masowo grać, po tych figsach co widzę spodziewam się czegoś dobrego. Zielony gostek zaje**'sty
Knighci koniecznie potrzebują reformy w swoim wyglądzie.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
A wiesz coś może o Mail Order? Tzn czy jest jakaś szansa, że powróci do swej poprzedniej formy?