MASTER w Lublinie - Lubelski Koziolek 1-2 marca 2008r.
- 4 karabiny
- Beast from the East
Ofkors. Miejsca mamy dużo. Tylko dajcie znać co i jak, kiedy i czym wpadacie. Czy trzeba was odbierać czy jedziecie może autem. Moja brejdaczka i Jerzyn robią za taksówkiKruti pisze:A nas ktoś przygarnie?

Widzę, że trza więcej kiełbachy na ognisko zakupić:)
Nocleg to my mamy (stare, stetryczałe kości krzyczą o łóżko
) - bardziej o jakimś napitku myśleliśmy w piątkową noc 
może zemszczę się za porażkę z Wrocławia 5 lat temu gdy przegrałem z Tobą konkurs picia wódki z półlitrowych kubków po koli
. A ktoś z Kraka jeszcze przybywa?

A to fajno, ze bedzieszMaciek Paraszczak pisze:Zapraszam. Hotel Focus. 20 min spaceremKruti pisze:A nas ktoś przygarnie?

Ze starej gwardii tylko ja. Oprócz tego sporo młodzieży.Kruti pisze: A to fajno, ze bedzieszmoże zemszczę się za porażkę z Wrocławia 5 lat temu gdy przegrałem z Tobą konkurs picia wódki z półlitrowych kubków po koli
. A ktoś z Kraka jeszcze przybywa?
A picie wódki kubkami, to chwalebna przeszłość. Teraz jakoś się pozmieniały priorytety, kieliszek wina po kolacji, małe piwko i już mam dość

Więc chyba poddam się walkowerem..chociaż, kto to wie. Jade chyba z Ogrami, więc coś trzeba będzie robić na tych ostatnich stołach

Cosmo jedziesz autkiem na Lublin??Cosmo pisze:Panowie, przekima ktos dwie sieroty ze Slaska z piatku na sobote? Bedziemy kolo 22 w Lublinie i milo byloby sie cos jeszcze napic przed spaniem na lewa nozke..
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Co ten czas robi z ludzi, ja do dzisiaj mam protokół mojego zatrzymania, gdzie błyskotliwy policjant zanotował: "zawartość alkocholu: 1,9 promila (...) alkohol spożywany: lampka wina do kolacji"Maciek Paraszczak pisze: A picie wódki kubkami, to chwalebna przeszłość. Teraz jakoś się pozmieniały priorytety, kieliszek wina po kolacji, małe piwko i już mam dośćAle dobrze mi z tym

Co nie zmienia faktu ze w Lublinie mozna by sie wyluzowac

Ogłoszenie parafialne:
3 Dragon Ogry
Chaos Champion na demonic mouncie (undivided lub khorneowy)
Pomalowane potrzebuje
Odwdziecze sie dostatecznie
EDIT:
Nieaktualne
3 Dragon Ogry
Chaos Champion na demonic mouncie (undivided lub khorneowy)
Pomalowane potrzebuje
Odwdziecze sie dostatecznie

EDIT:
Nieaktualne

Ostatnio zmieniony 21 lut 2008, o 20:57 przez trikk, łącznie zmieniany 1 raz.
Lizard przyniósł mi do roboty wypasione plakaciki masterowe w 3(sic) wersjach jutro plakatowanie będzie
jak Łódź( BSK i SUMO zapraszam) czy inna Ekipa jeszcze przybywa w piątek - uderzajcie PW do mnie czy jerzyna z dokładnym czasem Waszego przybycia do Lublina
jak Łódź( BSK i SUMO zapraszam) czy inna Ekipa jeszcze przybywa w piątek - uderzajcie PW do mnie czy jerzyna z dokładnym czasem Waszego przybycia do Lublina
na stronce zostaly dodane dokladne mapki dojazdu na miejsce turnieju oraz rozdklady powrotne pociagow do najwiekszych miast polski. mozecie to wszystko znalezc pod adresem: http://lubelskikoziolek.pl/viewpage.php?page_id=3
@mike - mam jeden chariot wolny
@mike - mam jeden chariot wolny
licze ze chlopaki (Dzik, Jerzyn, 4 Karabiny) jako gospodarze w miescie Lublin zorganizuja jakis piwny (czy jak kto woli), piatkowy wspolny wypad? (chlopaki cala polska na was liczy
)

Czasami mysle ze Ewa w raju opieprzyla nie tylko jablko ale i weza.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Mobi! Nie martw sie!
piątek bedzie ekstra
. Ja śpie u Kondziora
na ranczu
.