Szybkie pytania
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
- Kacpi 1998
- Masakrator
Re: Szybkie pytania
jaki jest najmocniejszy specyfik bo zmywałem jednego metala dotem 3 i 4 a farba zeszła tylko z krawędzi ?
jak nazywa się trawka, którą kupuje się w kępkach ?
macie jakieś tourtiale odnośnie malowania pustynnych podstawek ?
jak nazywa się trawka, którą kupuje się w kępkach ?
macie jakieś tourtiale odnośnie malowania pustynnych podstawek ?
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
1. Dettol albo rozpuszczalnik NITRO.
2. Tuft.
3. Patrz dział Modelowanie i malowanie.
2. Tuft.
3. Patrz dział Modelowanie i malowanie.
Ostatnio zmieniony 12 lut 2014, o 21:41 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 1 raz.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
+1. Poza tym post wyżej masz info dotyczące zmywania figsów. Ogarnij się trochę, chłopie, bo tu nikt nie jest na czyjeś zawołanie. Pomagamy sobie wzajemnie, ale trzeba dać też jakieś minimum od siebie i trochę ogarniać - inaczej Cię zignorujemy, niestety...Kordelas pisze:Sam wybierz ,głupcze! Dostałeś dwa to użyj tego ,który łatwiej Ci będzie zdobyć
- Kacpi 1998
- Masakrator
bobra spokojnie, skombinuje dettol
i z szacunkiem Kordelasku bo cię wczoraj pocisnąłem i na 2 ostatnich turkach też cię pocisnęli więc nie szalej

i z szacunkiem Kordelasku bo cię wczoraj pocisnąłem i na 2 ostatnich turkach też cię pocisnęli więc nie szalej

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Pocisnąłeś, bo kulnałeś lepiej kostkami
...
A poważnie - jak chcesz się zabierać za dettol, to poczytaj trochę na temat jego używania, bo możesz się zdziwić deko...

A poważnie - jak chcesz się zabierać za dettol, to poczytaj trochę na temat jego używania, bo możesz się zdziwić deko...
- Kacpi 1998
- Masakrator
trawki są fajne z gale force nine a adnośnie tuftów to zajrzyj do''sprawdź zanim zapytasz''
wygrałem bo mój hierofant wysadził się w 2 turze
wygrałem bo mój hierofant wysadził się w 2 turze

Ostatnio zmieniony 12 lut 2014, o 23:48 przez Kacpi 1998, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam pytanko, jak i jakimi farbkami osiągnąć takie złoto jakie jest na pancerzach Executionerów by GW? O takich: http://www.games-workshop.com/MEDIA_Cus ... 73x627.jpg
O matko! Jaki bezczelny typ ,chyba będzie trzeba trzeci raz wcisnąć trolla w ziemię to sie nauczy mówic prawdeKacpi 1998 pisze:bobra spokojnie, skombinuje dettol![]()

Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Na PW takie slowne przepychanki proszę przenieść.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Postanowilen ztobic sobie bagniste podstawki pod armie demonow. wszystko juz zakupione, lrzygotowane.. Tylko brak wody. W tutorialu Arbala, zostal uzyty vallejo still water. Jednak cena jest dosc spora, jak na tak male pudelko. Czy ktos zna moze jakis tani, dobry zamiennik tego specyfiku?
Edit: czy do tego typu podtawek nadaje sie przezroczysty klej poliuretanowy?
Edit: czy do tego typu podtawek nadaje sie przezroczysty klej poliuretanowy?

od razu uprzedzam by nie wkładać do Wamodu...Testowałem na tarczy od lorda khorna i zrobiła się miekka jak flak i nie odzyskała już twardości..
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Ja zmywam polewając świeżym denaturatem i szorując szczoteczką.
Przy wrzuceniu do sloika z Denaturatem żywica stanie się bardziej gumowata.
Do czysta się nie zmyje ale farba + trochę podkladu zejdzie.
Przy wrzuceniu do sloika z Denaturatem żywica stanie się bardziej gumowata.
Do czysta się nie zmyje ale farba + trochę podkladu zejdzie.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..