Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Re: Pytania wszelakie ... ;)
czy mogę wykonywać stand and shoot z death's heada?
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja
Jak najbardziej
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
Tak ja na przykład dobre na pedantowca i inne tego typu śmieci
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Tak, ale jak za 2 dychy w pkt. średni deal IMHO. Trzeba trafić [ok, na 2 plus, ale wciąż] , dobrze kulnąć na liczbę testów, a przeciwnik nawet z T3 połowę pozdaje, więc nawet przy 6 testach szanse na zgona są przeciętne. Jakby nie było jednorazowe można by było brać, a tak jest trochę taki meh.
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
ja to czasem grałem - tak zbiłem pedantowca QC na DMŚ i Priesta+capitana Ździchowi na DMŚ
Pamiętajcie, że z shadowem to potrafi zrobić kosmos:D
Pamiętajcie, że z shadowem to potrafi zrobić kosmos:D
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- monter1983
- Wałkarz
Heros to Crom. Za 35 zł go powinieneś sprzedać może troszkę więcej.
Staroedycyjny kawalerzysta, bez oddziału jest niesprzedawalny. Staroedycyjni warriorzy za rozsądną cenę raczej też nie chociaż są entuzjaści tych modeli
Staroedycyjny kawalerzysta, bez oddziału jest niesprzedawalny. Staroedycyjni warriorzy za rozsądną cenę raczej też nie chociaż są entuzjaści tych modeli
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
-
- Oszukista
Jak działają blessy rzucane na trolle za udane regeny? Jeden rzut za dwie wybronione rany w jednej fazie, to wiem. Działają tak długo jak inne blessy czy do następnej tury?
- rudobrody79
- Falubaz
można powielać wyniki z oka bogów, jeśli o to pytasz
3 zł za model to dobra cena, ale one sa juz pomalowane, nie wiem jakimi farbami, itp itd. zdecyduj sam. osobiście mam ich ponad 60 szt i są dobre do tworzenia wszelkiej maści piechoty opancerzonej.monter1983 pisze:Jeśli ktoś orientuje w starszych edycjach.. prosiłbym o identyfikacje
Ewentualnie wycenę:
-
- Oszukista
Ok, a jak długo działają? Są jakoś powiązane z fazą w której zostały rzucone? Tzn w pierwszej turze w fazie magii dostałem liderę, w drugiej turze w fazie magii wyregenerowałem kolejne dwie rany i rzucam nowy bless, dostałem atak, to mam i liderkę i atak czy tylko atak?
I to i to ofc. Trolle w ciągu jednej tury mogą dostać 4 różne blessy. A powtarzać ich nie mogą.Krzysiek_312 pisze:Ok, a jak długo działają? Są jakoś powiązane z fazą w której zostały rzucone? Tzn w pierwszej turze w fazie magii dostałem liderę, w drugiej turze w fazie magii wyregenerowałem kolejne dwie rany i rzucam nowy bless, dostałem atak, to mam i liderkę i atak czy tylko atak?
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl